Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamadan beri 17.gundeyim adetim 4 gün gecikti geçen pzt test yapmıştım negatifti arkadaşlar ne yapmalıyım tekrar test mi vereyim kan mi vereyim var midir acaba bi yandan da korkuyorum negatif görürüm diye

T
Yumurtlamadan beri 17.gundeyim adetim 4 gün gecikti geçen pzt test yapmıştım negatifti arkadaşlar ne yapmalıyım tekrar test mi vereyim kan mi vereyim var midir acaba bi yandan da korkuyorum negatif görürüm diye
Ta geçen pazartesi yapmissin bir hafta geçmiş bence testi tekrarla çıkabilir şimdi

Arkadaşlar, meme uçlarının açık olması gebelik belirtisi midir? Aradım böyle bir şey bulamadım. Acı, Ağrı,sızı yok. Sadece uçları açık görünüyor böyle bir şey yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen var mı?Bata 2 gün var.

Merhaba kızlar. Az önce test yaptım böyle çıktı aslında ilk idrarla yapılıyor biliyorum ama bekleyemedim yarına kadar. Bir şeyler var dimi? hem erken sevinme diyorum hem de çok heyecanlandım elim ayağım titriyor Daha önce 2 düşüğüm olduğu için kendimi frenliyorum sevinme konusunda..

Eklentiler

• IMG_20220620_164329.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 69
Hayırlı olsun canım hatırlıyorum seni eski topiklerden kimyasal geçirmiştin sanırım.Tebrik ederim darısı başımıza inşallah kan vermeye ne zman gitceksin bat ne zmandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…