- 27 Aralık 2010
- 684
- 348
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.441
Belirti yasiyor musunYumurtlamadan beri 17.gundeyim adetim 4 gün gecikti geçen pzt test yapmıştım negatifti arkadaşlar ne yapmalıyım tekrar test mi vereyim kan mi vereyim var midir acaba bi yandan da korkuyorum negatif görürüm diye
Kasık ağrılarım varBelirti yasiyor musun
Ta geçen pazartesi yapmissin bir hafta geçmiş bence testi tekrarla çıkabilir şimdiYumurtlamadan beri 17.gundeyim adetim 4 gün gecikti geçen pzt test yapmıştım negatifti arkadaşlar ne yapmalıyım tekrar test mi vereyim kan mi vereyim var midir acaba bi yandan da korkuyorum negatif görürüm diye
Acaba direkt kan mi versem diyorum su an testim de yok ya da yarın alıp yapabilirim testiT
Ta geçen pazartesi yapmissin bir hafta geçmiş bence testi tekrarla çıkabilir şimdi
4 gün geçince şimdi bile yapsan çıkar zaten benim öyle olmuştu hemen çıkmıştı sen bilirsin yinedeAcaba direkt kan mi versem diyorum su an testim de yok ya da yarın alıp yapabilirim testi
Negatif çıkacak korkusundan çocuk doğana kadar test yapmıcam galiba4 gün geçince şimdi bile yapsan çıkar zaten benim öyle olmuştu hemen çıkmıştı sen bilirsin yinede
İlk. Siz ikinciyi mi istiyorsunuzİnşallah çıkar dualarım sizinle ilk cocukmu
İynenin kacinci günü bugün?Günaydınnnn ben test yaptım çoook ince bir çizgi çıktı ama iğne etkisi midir acaba. Prodoctor marka erken gebelik testi yaptım. Ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 3086260
Çok güzel umarım ben de görürüm bu ay
Bat tan kaç gün sonra çıktı bu değer?
Az önce kan verdim birazdan sonucu çıkarTest yaptınz mı
Beni de etiketler misin sonuç çıkınca merk ettimAz önce kan verdim birazdan sonucu çıkar
Hayırlı olsun canım hatırlıyorum seni eski topiklerden kimyasal geçirmiştin sanırım.Tebrik ederim darısı başımıza inşallahMerhaba kızlar. Az önce test yaptım böyle çıktı aslında ilk idrarla yapılıyor biliyorum ama bekleyemedim yarına kadar. Bir şeyler var dimi? hem erken sevinme diyorum hem de çok heyecanlandım elim ayağım titriyorDaha önce 2 düşüğüm olduğu için kendimi frenliyorum sevinme konusunda..
Benim iki tane var 3. İstiyorumİlk. Siz ikinciyi mi istiyorsunuz