Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde iki ay önce boyleydi umudunuzu kurmak istemem ama sonra regl oldum 😓
Çok umutlanamadım malesef çünkü benden iğnenin etkisi geç gidiyor. O olabilir diye düşünüyorum çünkü olsaydı erken gebelikte çıkardı normal kaset testte çıktı. Bi karışıklık olması lazım. 😖

Herkese günaydın. Bugün adetimin 35. Günü ve hâlâ ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi hiçbir şey yok. Nisan ayında boş gebelik sebebi ile kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Bu 2. Adetim olacaktı. İlki 39 gün sonra geldi. Adetlerim ne zaman düzene girer :KK43:((
Bende sizinle aynı durumdayım nisan ayında boş gebelik kürtajı oldum 21 mayısta regl oldum 21 haziran 2.regl tarihim 4 gündr kahverengi lekelenmm oluyo regl geliyo dedm ama henüz gelmedi bekliyorum.normalde göğüs ağrısı olurdu reglden 1 hafta önce o da olmadı hiç bişe yok bakalım ne zman gelcek

Selam kızlar, çok kötü hasta oldum adet gelmedi o yüzden ilaç içmek istemiyorum. Beta baktırsam çıkar mı acaba eğer hamilelik varsa. Ayın 10’unda yumurtlama akıntısı görmüştüm. Üstünden 10 gün geçti.

Günaydınnnn ben test yaptım çoook ince bir çizgi çıktı ama iğne etkisi midir acaba. Prodoctor marka erken gebelik testi yaptım. Ne diyorsunuz? 🙄Eki Görüntüle 3086260
Gunaydin bende bu marka testin normal gebelik testiyle öğrendim en basta. Battan bir gün sonra yapmıştım testi. Benimde çok çok silikti. Sonraki gün akşam tekrarlandığımda kopkoyu çıktı. insallah sizinde öyledir bir de daha bat tarihiniz gelmemiş. Olma ihtimali var gibi geldi bana.

Kızlar bende bugün gidip test alıp yapacağım 8 gün geciktim tam yeter herhald bu kadar beklemek geçen ayda 15 gün gecikmistim ama her zamanki gibi negatifti normalde hiç gecikmezdii 2 aydır alt üst oldum resmen bakalımmm banada dua edin özellikle hamile olanlar etsin hemen kabul olur derler😂 3 yılın sonunda güzel bir haber alırım insallah
Dua ediyorum ve haberini bekliyorum canim☺☺

Gunaydin bende bu marka testin normal gebelik testiyle öğrendim en basta. Battan bir gün sonra yapmıştım testi. Benimde çok çok silikti. Sonraki gün akşam tekrarlandığımda kopkoyu çıktı. insallah sizinde öyledir bir de daha bat tarihiniz gelmemiş. Olma ihtimali var gibi geldi bana.
Bat tarihim 20-21 Haziran umarım dediğiniz gibi olur kan testi ile sonucu öğreniriz inşallah🥰🥰🥰

Günaydınnnn ben test yaptım çoook ince bir çizgi çıktı ama iğne etkisi midir acaba. Prodoctor marka erken gebelik testi yaptım. Ne diyorsunuz? 🙄Eki Görüntüle 3086260
İğneden sonra net sonuç için 17. Gün yapmanızı tavsiye ederim. Bu test değer 5ken bile gösteriyor çünkü

Bende sizinle aynı durumdayım nisan ayında boş gebelik kürtajı oldum 21 mayısta regl oldum 21 haziran 2.regl tarihim 4 gündr kahverengi lekelenmm oluyo regl geliyo dedm ama henüz gelmedi bekliyorum.normalde göğüs ağrısı olurdu reglden 1 hafta önce o da olmadı hiç bişe yok bakalım ne zman gelcek
Bende kahverengi akıntı da yok bişeyde yok göğüslerde ne büyüme ne sızlama. Hatta aksine yumuşama var :KK43: regl bi an önce düzene girsin hamile olmak istiyorum :KK43:((

Biz düğüne gelmiştik şimdi yoldayız geri dönüyoruz. Çanakkaleye geçince inşallah vereceğim. Merakla bekliyorum sonucunuzu 🥰🥰🥰 Özelden mi verdiniz?
Burada özel bir laboratuvar var orada veriyorum 90 TL ve sonuç hızlı çıkıyor 😊 3 civarı bi değer çıkacağını tahmin ediyorum , bu ayki sonucuma göre iğneye başlayacaktık. Bana gonal f yolu göründü gibi..

Burada özel bir laboratuvar var orada veriyorum 90 TL ve sonuç hızlı çıkıyor 😊 3 civarı bi değer çıkacağını tahmin ediyorum , bu ayki sonucuma göre iğneye başlayacaktık. Bana gonal f yolu göründü gibi..
2,27 çıktı sonucum 14. Gün için çok düşük bi değer malesef. Bir dahaki aya kaldı tahmin ettiğim üzere. Daha zamanı değilmiş demek ki hayırlısı olsun 😊 umarım senin kan sonucun yüzümüzü güldürür de biraz moral olur benim için de 🙏

Öyle yapmaya çalışıyorum diyelim elimden geldiğince. ☺️ Öyle tabi herkes hamiş olmaya çalışıyor biliyorum ama ben de tam mutlu olacağım zamanda kaybediyorum bu daha çok üzüyor yıpratıyor. Umarım bu defa öyle olmaz canım umarım hepimiz tez zamanda sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. 🙏🏼🧿🤰💜
Umarım canım benim sen anın tadını çıkart gerisinide Allaha bırak Rabbim hepimizin gönlüne göre olanı nasip edecektir ❤️😍

2,27 çıktı sonucum 14. Gün için çok düşük bi değer malesef. Bir dahaki aya kaldı tahmin ettiğim üzere. Daha zamanı değilmiş demek ki hayırlısı olsun 😊 umarım senin kan sonucun yüzümüzü güldürür de biraz moral olur benim için de 🙏
Ay umarım umarım bir dahaki ay olur. 🙏🏻☺️ Hiç duymadım yeniyim ben herşeyde. Gider gitmez vereceğim haber ederim bakalım. Gönlünüzce olsun herşey.

X