Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin İnşaAllah çox sağolun,Həmyerliyik deyəsən yazınızdan hiss eledim🤩6 il ərzində gəzmədiyim həkim qalmayıb, hamısı eyni diaqnozu qoyur, psixoloji cəhətdən rahatam ,Allah nə vaxt istəsə onda olacaq inşaallah, neçə gün keçib vaxtinizdan?
hə,həmyerliyik.Allah tezliklə nəsib eləsin.17 gün keçib,testlər neqativdi

Evet😂 ama zaten bu iş oluyorken şırınga kullanmanın anlamı ne 😂😂😂
Yanılıyor olabilirim ama benim hatırladığım aynı kişiden bahsediyorsak o kadın vajinismustu. Yani ilişkiye giremiyordu eşiyle ama hamile kalmayı istediği için denemişti o şekilde. Vajinismus konularını takip ettiyseniz bilirsiniz kimi hiç ilişkiye giremiyor kimi de parmak vs denemeler yapabiliyor ya o da şırıngayla denemişti diye hatırlıyorum.

Yanılıyor olabilirim ama benim hatırladığım aynı kişiden bahsediyorsak o kadın vajinismustu. Yani ilişkiye giremiyordu eşiyle ama hamile kalmayı istediği için denemişti o şekilde. Vajinismus konularını takip ettiyseniz bilirsiniz kimi hiç ilişkiye giremiyor kimi de parmak vs denemeler yapabiliyor ya o da şırıngayla denemişti diye hatırlıyorum.
Amaan neler neler oluyor yaa böyle

Biliyorum bende de vardı doktor tedavisiyle yendim çok şükür. Ama ilk önce tedavi olup ondan sonra hamile kalmak en mantıklısı

Biliyorum bende de vardı doktor tedavisiyle yendim çok şükür. Ama ilk önce tedavi olup ondan sonra hamile kalmak en mantıklısı
Aynen. Bende evlenince neredeyse 3 ay ilişki yaşayamadık. Bende doktora gitmiştim krem falan vermişti. Ama sonra kendiliğinden oldu. Dediğin gibi vajinismusu atlatamadan hamile kalmak istemek çok yanlış. Daha ilişki yaşayamayıp ordan çocuğun çıkacağını düşünmek kimbilir nasıl korkunçtur. Zor bi durum gerçekten Allah o sıkıntıyı yaşayanlara yardım etsin.

Aynen. Bende evlenince neredeyse 3 ay ilişki yaşayamadık. Bende doktora gitmiştim krem falan vermişti. Ama sonra kendiliğinden oldu. Dediğin gibi vajinismusu atlatamadan hamile kalmak istemek çok yanlış. Daha ilişki yaşayamayıp ordan çocuğun çıkacağını düşünmek kimbilir nasıl korkunçtur. Zor bi durum gerçekten Allah o sıkıntıyı yaşayanlara yardım etsin.
Birde gerektiği yerde vajinal muayene vs psikolojik anlamda da çok kötü. Ben kendimde halledemedim doktor sayesinde 3 günde atlattım çok şükür

4 Temmuz ama hala yumurtlama göremedim. Bu hafta da evde yokum malesef artık yumurtlama olursa da değerlendiremicem. ☹️ 13. Gün ovulasyona başlamıştım öncesinde yumurtlama olduyssa eğer degerlendirdim. Ama bu ay zorr gibi ya zaten doktora gidicem
Bende ovulasyon falan yapmıyorum ama beyaz akıntı geliyor uygulamadan takip ediyorm en yüksek günlerden sadece 1 i ni değerlendirdim 2 Temmuz benim ki de inş olur bakalm

İnşaallah sağlıkli gebelik olur üzülmeyin,adetinizden kaç gün geçti?idrar testi yaptiniz mi hiç?
Çok teşekkür ederim amin inşallah 🤲 Ben 31 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum.12 hazirandan beri de sürekli test yapıyordum. Dün kanamam başladı ondan korkuyorum daha önce 3 defa kimyasal gebelik geçirdim 😔

Çok teşekkür ederim amin inşallah 🤲 Ben 31 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum.12 hazirandan beri de sürekli test yapıyordum. Dün kanamam başladı ondan korkuyorum daha önce 3 defa kimyasal gebelik geçirdim 😔
Üzülmeyin bu sefer sağlıkli olur inşaallah,stres yapmayin ,belki yerleşme kanamasi olmuş

X