Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız maşallah çoğul gebelik olabilir 2 gün sonra doktora git keseyi görürsün

Sen hiç morali bozmuyorsun ve kötü düşünceleri aklından söküp atıyorsun bak burda binlerce kadın senin yaşadığın mutluluğu yaşamak için hepimiz savaş veriyoruz şükret ve anın tadını çıkart bebeğim

Allah gönülden isteyen hiçkimseyi bu güzel duygudan mahrum bırakmasın. Bende yeni yeni bırakmaya alıştım aylarca yok tiroid şeker vesaire gibi birsürü bitmek bilmeyen sorunlarla uğraştım bunun en büyük sorunu adet düzensizliğimdi çok umutsuz olduğum zamanlarda oldu ama hayat işte beklenmeyen birşeyle tekrardan umudunu veriyor canım benim sende sıkma canını herşey olacağına varır elbet

Öyle yapmaya çalışıyorum diyelim elimden geldiğince. Öyle tabi herkes hamiş olmaya çalışıyor biliyorum ama ben de tam mutlu olacağım zamanda kaybediyorum bu daha çok üzüyor yıpratıyor. Umarım bu defa öyle olmaz canım umarım hepimiz tez zamanda sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Allah korusun canim. Aynı şey olacak diye düşünme lütfen.
Her gebelik kendine özel. Insallah sorunsuz kucağına alırsın.

Kızlar birşey sormak istiyorum size moralim çok bozuk.31 Mayıs'da çatlatma iğnesi yaptırdım bu testi 12 Haziran'da yapmistim sabah ilk idrarla sonra kan testi verdim 3 küsür çıktı değerim .
Sonra 16 Haziran'da yaptım tekrar daha belirgindi yine ilk idrarla yapmıştım az önce yine yaptım ama hala kanamam olduğu için yeni yapabildim . Üstteki 16 Haziran'da alttaki de az önce yaptığım test . Galiba yine kimyasal gebelik geçiriyorum. Ağrım yok ama biraz arttı kanamam yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum

1 tane çocuğunu var galiba peki ona nasıl hamile kalmışdınız?Ben de 5,5 yıllık evliyim,arada hastalıəım yüzünden 2,5 yıl kaybettim,tedavi gördüğüm için,ocaktan bu yana deniyoruz,martda hamile kaldım,kimyasalmış,1 nisanda düştü.En son 1 mayısta adet gördüm,şimdi ne hamile değilim ne de adet olmuyorum.Aklım almıyor ne olduğunu.

Lale95 canım naptın durumlar nasıl test yaptın mı kuzum
Evet canim sabah vücut isımi ölçdum 37.2 hala yüksek,ilk idrarla test yaptim qaliba test bozuk çıktı 3 çizgi belirdi ısı takibi ile devam edicem bakalim noluyor

Eklentiler

• IMG_20220618_133835.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20220618_133822.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…