Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 tane çocuğunu var galiba peki ona nasıl hamile kalmışdınız?Ben de 5,5 yıllık evliyim,arada hastalıəım yüzünden 2,5 yıl kaybettim,tedavi gördüğüm için,ocaktan bu yana deniyoruz,martda hamile kaldım,kimyasalmış,1 nisanda düştü.En son 1 mayısta adet gördüm,şimdi ne hamile değilim ne de adet olmuyorum.Aklım almıyor ne olduğunu.
Evliliğin 4cu ayında hiç bir tedavi takip filan yapmadan hamile kaldim oğluma şimdi 8 yaşında,6 yıldır olmuyor. Doktorlar sebepsiz sonsuzluk teşhis koydular,Allahin takdiri ne zaman isterse o zaman verecek

İğneden 14 gün sonra regl yani Pazartesi olmamız gerekiyor ama umarım olmayacağız 😅 bugün yaptım test silik çizgi görünüyor ama belirleyici değil tabi ki muhtemelen iğnenin etkisi hala. Pazartesi yapacağım ben de. Sen de beni etiketle 🌸🥰 beraber alalım güzel haberi inşallah 🙏
Silik çizgi mi gözüküyor🤤🤤🤤bu yazıyı kaçırmışım. Umarım umarım bebiş seninledir. İnşallah pazartesi kıpkırmızı iki çizgiyi görürüz.

Benim ilk iğnemde hiç belirti yoktu bu kez özellikle son bikaç gündür sol kasığıma şiddetli kramp giriyor hatta birkaç gündür ayaktayken ağrı girince oturmak zorunda kalıyorum bir de çok sık çişim geliyor 🤭 gece top patlasa uyanmayan biri olarak defalarca tuvalete gitmek için uyanıyorum. İyiye yormak istiyorum ama iğne etkisi de olabilir herşeye hazır olmak lazım 😌 senin nasıl gidiyor?
Benim de ağrılarım var ama adet ağrısı ile çok benzer ağrılar. Batmalar daha önce olmuştu. Tuvalet için ben de sabaha karşı çok fena şekilde uyanıyorum. Bakalım ben de herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum ama çok heyecanlıyım. Şimdiden göğüs ve kaşık ağrıları var. Umarım adet olmayız. 😅😅😅

İyi akşamlar kızlar regle bir hafta var ben yazın ortasında hastacik oldum boğazlarım ağrıyor 5 gündür kesintisiz kasık ağrısı yaşıyorum vücudum acıyor bu nedir anlayamadım göğüs hassasiyetim yok ama çok halsizim bu sıcakta insan neden hasta olur kiii:KK43:(((

Evliliğin 4cu ayında hiç bir tedavi takip filan yapmadan hamile kaldim oğluma şimdi 8 yaşında,6 yıldır olmuyor. Doktorlar sebepsiz sonsuzluk teşhis koydular,Allahin takdiri ne zaman isterse o zaman verecek
Allah saxlasın.Belki de psikolojik.Sebebsizse eğer.Akışına bırakın.Gitmediyseniz başka bir doktora da görünün.O da aynı şeyi söylerse,bir az akışına bıraka bilirsiniz.Olmazsa tekrar denersiniz.Ben adet gecikmemi psikolojiye bağlıyorum,bu ay çok sabırsızlıkla bekledim adetimi,o da olmak bilmedi.

Allah saxlasın.Belki de psikolojik.Sebebsizse eğer.Akışına bırakın.Gitmediyseniz başka bir doktora da görünün.O da aynı şeyi söylerse,bir az akışına bıraka bilirsiniz.Olmazsa tekrar denersiniz.Ben adet gecikmemi psikolojiye bağlıyorum,bu ay çok sabırsızlıkla bekledim adetimi,o da olmak bilmedi.
Amin İnşaAllah çox sağolun,Həmyerliyik deyəsən yazınızdan hiss eledim🤩6 il ərzində gəzmədiyim həkim qalmayıb, hamısı eyni diaqnozu qoyur, psixoloji cəhətdən rahatam ,Allah nə vaxt istəsə onda olacaq inşaallah, neçə gün keçib vaxtinizdan?

Sebepsiz sonsuzluk neymis yav
Kilo var mi canım

Hayırlısı olsun inş bu ay senin bat ne zaman
4 Temmuz ama hala yumurtlama göremedim. Bu hafta da evde yokum malesef artık yumurtlama olursa da değerlendiremicem. ☹️ 13. Gün ovulasyona başlamıştım öncesinde yumurtlama olduyssa eğer degerlendirdim. Ama bu ay zorr gibi ya zaten doktora gidicem

Kızlar merhabalar.
Yumurtlamadan sonra 10. Gündeyim. 4. Günden itibaren kasık ağrım var regl olacak gibi. Biraz önce hafif kahverengi akıntım oldu. Bu ay da aşırı yorucuydu. Bugün de çok zorladım kendimi. Normalde reglim düzenlidir en fazla 1-2 oynar. Beklediğim bat tarihi 22 haziran. Akıntının sebebi ne olabilir acaba

X