- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.121
Kızlar merhaba bugün ilk randevum vardı. 4+5 te keseyi karından ultrason ile gördük çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun canım. Geç yumurtladıysan adet tarihi de gecikir. Ama istersen rahatlamak için test yap, sen bilirsinDöngüm normalde 30 gün sürüyor canım ama galiba bu ay geç yumurtladım ayın 4-5 i gibi yumurtlama 6 sı catlama görmüştüm su an olmam gereken regl günü ne zaman olmuş oluyor?
umarım olmam o zaman. Test yapmıcam moralim bozulmasın diye sadece normalde olan adet ağrılarım bu ay yok ona tutunuyorum bir ümitYumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun canım. Geç yumurtladıysan adet tarihi de gecikir. Ama istersen rahatlamak için test yap, sen bilirsin
Ben yumurtlamanın 12.günü gördüm pozitifi. En erken o tarihte yapılması öneriliyor testlerde de. İstersen o günü bekle ya da bat bekle direk. Hadi bakalım umarım bebiş seninledirumarım olmam o zaman. Test yapmıcam moralim bozulmasın diye sadece normalde olan adet ağrılarım bu ay yok ona tutunuyorum bir ümit
Çok teşekkür ederim dualarını bekliyorum sen de sağlıkla kavuş bebisine insallahBen yumurtlamanın 12.günü gördüm pozitifi. En erken o tarihte yapılması öneriliyor testlerde de. İstersen o günü bekle ya da bat bekle direk. Hadi bakalım umarım bebiş seninledir
Sanki silik bir çizgi var ama.İstersen yarın da geçsin tekrar dene.Allah ım inşallah vardır inşallahEki Görüntüle 3085471 reglime bir gun var bisey var midir kızlar pek umudum yok ama ovu testiyle takip ettim bu ay
Amin insallahSanki silik bir çizgi var ama.İstersen yarın da geçsin tekrar dene.Allah ım inşallah vardır inşallah
Hayırlı olsun varEki Görüntüle 3085471 reglime bir gun var bisey var midir kızlar pek umudum yok ama ovu testiyle takip ettim bu ay
Ins canim ovulasyon testim.de silik degil biraz koyu çıktıHayırlı olsun var
kızlae bata 6 gün var sık idrara cıkma ve meme uclarımı ellediğimde sıktığımda sızlıyor test yapsam cıkar mk
Hayırlı olsun canım örneğini atabilir misinIns canim ovulasyon testim.de silik degil biraz koyu çıktı
Ovu testi gebelik gösterirmi?
Bilmiyorum canım koyuluk olunca bazılarınki testi positif cikiyormusOvu testi gebelik gösterirmi?
Benimde 3 yaşında oğlum var bizde 2. Yi istiyoruz. Bakalım hayırlısı 1 yıl önce hap kullandım bilmiyorum ondan mı yaş 34 ya da ondan mı. 3 aydır da ovülasyon testleri ile deniyoruz ama hayırlısı diyelim artık. Rabbim hepimize nasip etsinBenim de 5 yaşında kızım var ikinci için 5 aydır denedik olmadı bu ay letuya başlayacağım bakalım ne olacak
Anladim canim,benim için vakit geçmek bilmiyor uyusamda yarın olsa vucut ısım ölçsemsabah yaptigim testi suya tutdum kuruladim,hala çizgi görünüyorBilmiyorum canım koyuluk olunca bazılarınki testi positif cikiyormus