Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kızlar nasilsiniz? geçen ay regl olduktan sonra kendime söz verdim)))tamamen kafamdan aticam bebek meselesini,ama nerdeee😂😂neyse gelelim mevzuya bu günlerde adet günlerim,29cu günündeyim, dün vucut ısım 37idi,bu sabah 37.2 olmuş,saat 11 gibi idrar testi yaptim ilk dakikalarda çok çok silik çizgi hiss etdim gibi))saat 2de baktim test baya belirgin olmuş,sizler bi bakin kuruma çizgisi mi yoksa ? @Mrs Electrical Engineer Mucizemmm16 Mucizemmm16 ve diğer kizlar
29. gün bence bir kan testi verin :) ben yeni yeni baslıyorum yorum yapmayayım teste ama var gibi :)

evet gittim ilk gittiğim doktor çikolata kistleri gördü 5 tane dedi hem sağda hem solda. yumurtalıklarını kaplamış doğal yolla gebelik olmaz dedi. acil ameliyat olup yumurtalarını toplatman lazım dedi bu sırada kistler alınırmış ve tüp bebek yaptırmam gerektiğini söyledi dünya başıma yıkıldı resmen çok kötü oldum. bende araştırdımki ameliyat daha riskliymiş ve başka doktor arayışına girdim tavsiye üzerine bir doc. dr. buldum. oda muayene etti evet kist var ama gebeliğe engel olmadıklarını soyledi ve bir kaç testte bakmak gerektiğini eğer sorun yoksa doğal yolla gebelik oluşabilceğini zaten bunun tedavisinin doğum yapmak olduğunu ifade etti. AMH baktılar iyi bir sonuç çıktı. dun akşam üzeride hsg ye girdim inşallah oda temiz çıkarsa yolumuza devam edicez. insanlar çok kötü olmuş doktorlar bile bizi artık para gözüyle bakıyorlar. hiç araştırmadan beni ameliyata ve tüp bebeğe yönlendirdiler. ve benım hiç çocuğum yok 29 yaşındayım
Özel hastaneler ticarethaneye döndüğü için güvenmekte zorlanıyoruz işte tam da bu yüzden 😡 para kazanmak için gereksiz operasyonlar yapmaya çalışıyorlar. neyse ki sonuçların iyi çok sevindim. Hsg de temiz çıkacak diye hissediyorum. Daha çok gençsin 🌸 birazcık sabırla herşey gönlümüzce olacak 🙏

Merhabalar kızlar nasilsiniz? geçen ay regl olduktan sonra kendime söz verdim)))tamamen kafamdan aticam bebek meselesini,ama nerdeee😂😂neyse gelelim mevzuya bu günlerde adet günlerim,29cu günündeyim, dün vucut ısım 37idi,bu sabah 37.2 olmuş,saat 11 gibi idrar testi yaptim ilk dakikalarda çok çok silik çizgi hiss etdim gibi))saat 2de baktim test baya belirgin olmuş,sizler bi bakin kuruma çizgisi mi yoksa ? @Mrs Electrical Engineer Mucizemmm16 Mucizemmm16 ve diğer kizlar
İlk 5 dakikada çıkan çizgiyi koyabilirsen (testi tekrarlaman lazım) daha net yorumlarız. 3 saat sonra kuruma çizgisi çıkması çok muhtemel. İnşallah vardır 🙏🏼

Özel hastaneler ticarethaneye döndüğü için güvenmekte zorlanıyoruz işte tam da bu yüzden 😡 para kazanmak için gereksiz operasyonlar yapmaya çalışıyorlar. neyse ki sonuçların iyi çok sevindim. Hsg de temiz çıkacak diye hissediyorum. Daha çok gençsin 🌸 birazcık sabırla herşey gönlümüzce olacak 🙏
aynen öyle can falan emanet edilmez özel hastanelere bunu çok iyi anladım 1 haftadır insanın hayalleriyle bile oynuyorlar :KK43: evet bana yumurtalıklarında yumurta yok dediler ama amh 4,35 çıktı doktorum çok iyi sonuç dedi. hsg de inşallah iyi çıkar. Amin inşallah çok teşekkür ederim 🤲🙏

Canım benim sağlık olsun ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum ben de yıllardır ugrasinca rabbim bir an önce kucağını doldursun inşallah 🙏🙏🙏
Aminn insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bir dusugum var belki oyle olmasaydi bu kadar cocuk dusunmezdim belki 1 yillik evliyim daha 25 yasindayim ama dusukden sonra olmaz diyenler oldu birsuru seyler insanin beynini bulandiriyorlar ,

Kızlar grubunuzu çok sevdim çok güzel arkadaşlıklar olmuş ☺️ Benimde size sorum olacaktı bu yumurtlama testini bi kaç aydır kullanıyorum ama elde var sıfır. Hadi diğer aylar yanlış yaptım ama bu ay pik yaptığı gece ve akşamını ve ertesi günü akşamı değerlendirdim ama 1 gün gecikmeli adet oldum ve ilk defa 1 gün adet oldum 2. Gün siyahımsı geldi başkada yok bitti. Neden böyle oldu üstüne görme falan olabilir mi

Kızlar grubunuzu çok sevdim çok güzel arkadaşlıklar olmuş ☺️ Benimde size sorum olacaktı bu yumurtlama testini bi kaç aydır kullanıyorum ama elde var sıfır. Hadi diğer aylar yanlış yaptım ama bu ay pik yaptığı gece ve akşamını ve ertesi günü akşamı değerlendirdim ama 1 gün gecikmeli adet oldum ve ilk defa 1 gün adet oldum 2. Gün siyahımsı geldi başkada yok bitti. Neden böyle oldu üstüne görme falan olabilir mi

Test yapin belki yerleşme kanamasi olmuş

Kızlar hcg düşmüş değil mi çizginin giderek silikleştiğini görüyorum bakınca.

Eklentiler

• 4D4823F6-4576-4192-8572-6E2433F2CF83.jpeg
    4D4823F6-4576-4192-8572-6E2433F2CF83.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar merhaba pzt günü test yapmıştım negatif çıkmıştı bugün adetimin 31.gunu normalde dün olmam lazımdı tekrar test yapsam mi?

Kızlar ben adet oldum diye listeden çıkmıştım yeniden ovulasyon yapıyorum sanırım yumurtlama ilk defa düzgün yumurtlama gördüm çok şükür çatlama için ne zaman test yapmalıyım 24saat mi

Eklentiler

• 6DAFCCF7-39A0-4F0B-97DD-9F2DBFBD9C95.jpeg
    6DAFCCF7-39A0-4F0B-97DD-9F2DBFBD9C95.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 50
X