- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.981
Var etmese mi acaba bazen düşünmüyo değilimKız sen bana da abla diyosun ben senle aynı yaştayım
Allah seni var etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var etmese mi acaba bazen düşünmüyo değilimKız sen bana da abla diyosun ben senle aynı yaştayım
Allah seni var etsin
Sanırım 37 ile başı ben çekiyorum :)Heralde grupta yaş olarak en büyük ben miyim :) 34,5 le... Abla diyin bakem :)))
Sanırım 37 ile başı ben çekiyorum :)
Bence teyze den çok daha tatlişAblamsinnn
Canım ablam kurtar beni dillere düştümSanırım 37 ile başı ben çekiyorum :)
Ayy canım sağol kuzummmm vallahi yoğunluktan giremiyorum daha doğrusu çok aşırı vakit harcamayı sevmiyorum bu aralar.. tabi sizleri merak ediyorum o ayriii biraz yaz böyle olacak sanırım yoğun geçiyor birazMoonlightim güzel kuşum, nerde bu kız diyordum ki mesajını gördüm hayırlısı olsun canım.. gecikmek iyidir, iyi düşün.. güzel haberlere ihtiyacımız var
Haklisin sıcak yani hazirlanmayacağm artik tamam olursa yazacağımFhshxhdhhd kız bu sıcakta polar eşofman ne??? Hahaha Tam tersi sıcakta açılmak saçılmak gerek canım Allah korusun havale geçirir insan polar eşofmanla eşofmanla sonuç alırsan yaz direk bekliyorum
Yetiştim geldim Grubun ablası benim demekki ayy bi hüzün çöktü içime Şaka yapıyorum tabii ki.O zaman bi ablalık yapayımCanım ablam kurtar beni dillere düştüm
9-10 gün kala yapılabilenler var diye biliyorum benMerhabalar erken gebelik testi kaç gün önceden yapılıyor.
Benimde 5 yaşında bir oğlum var bende 1 yıldır ikinciyi istiyorum olacak inşallah hayırlısıylaBen 1 gün gecikmeli adet oldum kızlar. Temmuz ayına ilerliyorum. Benim 5 yaşında bi kızım var 1 yıldır 2. 'yi istiyoruz bir türlü nasip olmadi bu ay hic olmadigim kadar emindim ama malesef olmadi. Kızımın üzüntüsü beni bitiriyor zaten. Dilerim henüz adet olmayanlar bu ayi güzel bir haber ile kapatır
insallahhhBenimde 5 yaşında bir oğlum var bende 1 yıldır ikinciyi istiyorum olacak inşallah hayırlısıyla
Kuzum sana özel msj atamiyorm yazsana banaHala gelen yok bekliyorum öyle sıfır belirti ne ağrım var ne sızım
Yazıyorum şimdi canimKuzum sana özel msj atamiyorm yazsana bana
Benim epey akıntım var dört haftalık yeni dahaKızlar hamile kalanların hep akıntısı mi oluyor ilk aylar