Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Moonlightim güzel kuşum, nerde bu kız diyordum ki mesajını gördüm 😍 hayırlısı olsun canım.. gecikmek iyidir, iyi düşün.. güzel haberlere ihtiyacımız var 🤍🤍🤍
Ayy canım sağol kuzummmm vallahi yoğunluktan giremiyorum daha doğrusu çok aşırı vakit harcamayı sevmiyorum bu aralar.. tabi sizleri merak ediyorum o ayriii biraz yaz böyle olacak sanırım yoğun geçiyor biraz 🤗

İnshaAllah hayirlsii kuzum bakalım sen ne yaptın ne durumdasin

Canım ablam🤭🤭 kurtar beni dillere düştüm 😂😂
Yetiştim geldim 😂 Grubun ablası benim demekki🤗 ayy bi hüzün çöktü içime 😂 Şaka yapıyorum tabii ki.O zaman bi ablalık yapayım 🙈

Canım kız kardeşlerim ! Her gün ara ara girip yazdıklarınızı okuyorum.Ayrı şehirlerde ayrı özveri ayrı umut ayrı çaba görüyorum.Her şeyin zamanı olduğunu biliyorum.Bu zaman kadar ne istedikde olmadı.Zaman almıştır ama olmuştur.Olacak ! Allah ım mükafatlandırsın hepimizi inşallah ❤️ Bana inanın 🤗💐

Ben 1 gün gecikmeli adet oldum kızlar. Temmuz ayına ilerliyorum. Benim 5 yaşında bi kızım var 1 yıldır 2. 'yi istiyoruz bir türlü nasip olmadi bu ay hic olmadigim kadar emindim ama malesef olmadi. Kızımın üzüntüsü beni bitiriyor zaten. Dilerim henüz adet olmayanlar bu ayi güzel bir haber ile kapatır🧡💐
Benimde 5 yaşında bir oğlum var bende 1 yıldır ikinciyi istiyorum ☺️ olacak inşallah hayırlısıyla

X