- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.941
2 gün sonra test yapınca paylaşBen kendimi kışa hazırlıyorum galiba yaz gelirse bahtima:)
Umarim öyledir canim çok teşekkür ederim motivasyonun için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün sonra test yapınca paylaşBen kendimi kışa hazırlıyorum galiba yaz gelirse bahtima:)
Umarim öyledir canim çok teşekkür ederim motivasyonun için.
Ağlamak istiyorum ya adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptim negatif bu ayda olmadı galiba..
bu daha 2. denemen değil mi seninAğlamak istiyorum ya adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptim negatif bu ayda olmadı galiba..
merak ediyorum bir de babalar gününde eşime sürpriz yapmak istemiştimbence gecikme olmadan test tapmayın, bakın 2 gebeliginde de aynı şeyleri yapmış biri olarak söylüyorum erken gebelik testlerine itibar etmeyin :) Yani dobarlan, bırahma gendini, hem olmazsa adet sonrası kaldıgın yerden devam edersin. Nefes alındıgı surece umut hep var olmalı :)
2. denemem ama ameliyat oldum onu bekledım bir de 2 ay yogunlaştık. sonuc böyle olunca ınsan üzülüyorbu daha 2. denemen değil mi senin
İlk dk cikmisti gercekten 5gun gecikti geciktikten sonra ister istemez stres yapiyoruz ya keske olmasa oyle ama iste nasip diger aya atlayabilirm artikKacinci dakika görmüştün silik çizgiyi canim?
Adetin neden gecikti acaba. Kendine stres yapma lütfen bu stresler yüzünden gecikiyoruz belkide.
henüz 2. denemende bu kadar kendini yıpratmamalısın ama. Makine değiliz netice, hemen olmayabiliyor. Sakin sakin ilerlemek lazım2. denemem ama ameliyat oldum onu bekledım bir de 2 ay yogunlaştık. sonuc böyle olunca ınsan üzülüyor
O zaman kesinlikle strestir evet senin gecikmen de iyiydi aslinda. Teste çıkıcak kadar ilerideydi.İlk dk cikmisti gercekten 5gun gecikti geciktikten sonra ister istemez stres yapiyoruz ya keske olmasa oyle ama iste nasip diger aya atlayabilirm artik
hamileyken bile içiliyor, iç benceKizlar simdi ben yumurtlama catlama gunlerini gecirdim degerlendirdik ama kahve icmek istiyorum ama sanki icersem zarar verirmisim gibi geliyor gunde 1 fincan icsem problem olur mu
Çok teşekkür ederim. Bekleyelim bakalım Allah hayırlısını tez vakitte nasip etsin bizehenüz 2. denemende bu kadar kendini yıpratmamalısın ama. Makine değiliz netice, hemen olmayabiliyor. Sakin sakin ilerlemek lazım
Şimdiden yıpratma kendini canim. Bende iki aydır istiyorum.Ağlamak istiyorum ya adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptim negatif bu ayda olmadı galiba..
Tamam canim umutsuzum ama regl olmazsam test yapicam :))2 gün sonra test yapınca paylaş
Yani bisey olmaz diye dusunuyorum ama tuhaf bi sekilde kendimi suclu hissediyorum. Iyice kafayi yedimhamileyken bile içiliyor, iç bence
çok doğru diyorsunuz. insanın elinde olmuyor tabi.. Teşekkür ederimŞimdiden yıpratma kendini canim. Bende iki aydır istiyorum.
Şimdiden böyle olursak belki ne kadar bekleyecegimizi bilemiyoruz. Kendimizi bu kadar üzmeye değmez inan vakti zamanını bilirler onlar
Childdevelopment kuzum yapıştır bana kırmızıyı başladı benimki
Daha sonucun çıkmadı mı canımİlk dk cikmisti gercekten 5gun gecikti geciktikten sonra ister istemez stres yapiyoruz ya keske olmasa oyle ama iste nasip diger aya atlayabilirm artik
Çok güzel demissin de dantellenmis gecelere kan kırmızı ojelere doyduk olmuyor anam aylardir olmuyor polar eşofmanla deneyeceğim artik ben vallaBat yakın olanlaaaarrr... Adeti geçenleerrrr.. Hadi bi hamiş haberi gelsin artık kuruduk. Yumurtlayanlar 2 günde bir çalışın.. Pik görenleerr pik akşamı ve sonraki akşam mutlaka çalışınnnn.. Yumurtlayamayanlar güzel besleninnnn.. Çatlatma iğnesi vuranlar stres yapmayın her gün test yapmayın, stres çok etkiliyor bebiş olmasa bile psikolojik belirtiler olmaya başlıyor sonra hayal kırıklığı yaşanıyor (en yıpratıcı durum bu) hiçbir sorun yokken hamile kalamıyorsanız muhtemelen sebebi kafaya çok taktığınız için olabiliyor. Çoğunu yaşadım tecrübeyle sabit. Gezin, tozun, eğlenin kafanızdan uzaklaştırmaya çalışın. O zaman hem zaman çabuk geçer hem stres faktörünü elemiş olursunuz. Hadiiii hamiş haberleri gelsin herkesin kucağı bebişlerle dolsun. Hamile olanlar sağlıkla kucağına alsın. (ben de dahil) haydeeee.. Topic şenlensin az hanımlar.. Bir de size bir taktik daha çalışmaları bir görev gibi görmeyin fanteziler, başbaşa yemekler, süslü püslü çamaşırlar vs az renklendirin çalışmaları otomatiğe bağlayınca evliliğe de zarar. Ayy hadi coşsun buralar yaa.