Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence gecikme olmadan test tapmayın, bakın 2 gebeliginde de aynı şeyleri yapmış biri olarak söylüyorum erken gebelik testlerine itibar etmeyin :) Yani dobarlan, bırahma gendini, hem olmazsa adet sonrası kaldıgın yerden devam edersin. Nefes alındıgı surece umut hep var olmalı :)
Ağlamak istiyorum ya 😪 adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptim negatif bu ayda olmadı galiba..😥

Merhaba hanimlarr... bugun adet gunum ama hic bir belirtim yok yumurtlama.gunlerini degerlendirdik doktorum catlamanin oldugunu soyledi 2 senedir istiryoruz ve olmayacak diye korkuyorum adete dair hic birsey yok akintim agrim bel agrim felan yok sadece goğuslerimde asiri agrilarim var bilmiyorum ne olcak bana dua edin lutfen 🥺🥺 rabbim hepimize hayirli evlatlat versin 🤲🥰

Kizlar simdi ben yumurtlama catlama gunlerini gecirdim degerlendirdik ama kahve icmek istiyorum ama sanki icersem zarar verirmisim gibi geliyor gunde 1 fincan icsem problem olur mu

bence gecikme olmadan test tapmayın, bakın 2 gebeliginde de aynı şeyleri yapmış biri olarak söylüyorum erken gebelik testlerine itibar etmeyin :) Yani dobarlan, bırahma gendini, hem olmazsa adet sonrası kaldıgın yerden devam edersin. Nefes alındıgı surece umut hep var olmalı :)
merak ediyorum bir de babalar gününde eşime sürpriz yapmak istemiştim :KK43:

Kacinci dakika görmüştün silik çizgiyi canim?
Adetin neden gecikti acaba. Kendine stres yapma lütfen bu stresler yüzünden gecikiyoruz belkide.
İlk dk cikmisti gercekten 5gun gecikti geciktikten sonra ister istemez stres yapiyoruz ya keske olmasa oyle ama iste nasip diger aya atlayabilirm artik 😔

İlk dk cikmisti gercekten 5gun gecikti geciktikten sonra ister istemez stres yapiyoruz ya keske olmasa oyle ama iste nasip diger aya atlayabilirm artik 😔
O zaman kesinlikle strestir evet senin gecikmen de iyiydi aslinda. Teste çıkıcak kadar ilerideydi.
Iyiki kan verdin en azindan için rahat eder.
Benimde öyle oldu ilk dakikada çok silik bir çizgi.

Ağlamak istiyorum ya 😪 adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptim negatif bu ayda olmadı galiba..😥
Şimdiden yıpratma kendini canim. Bende iki aydır istiyorum.
Şimdiden böyle olursak belki ne kadar bekleyecegimizi bilemiyoruz. Kendimizi bu kadar üzmeye değmez inan😊 vakti zamanını bilirler onlar

Bat yakın olanlaaaarrr... Adeti geçenleerrrr.. Hadi bi hamiş haberi gelsin artık kuruduk.😁 Yumurtlayanlar 2 günde bir çalışın.. Pik görenleerr pik akşamı ve sonraki akşam mutlaka çalışınnnn.. Yumurtlayamayanlar güzel besleninnnn.. Çatlatma iğnesi vuranlar stres yapmayın her gün test yapmayın, stres çok etkiliyor bebiş olmasa bile psikolojik belirtiler olmaya başlıyor sonra hayal kırıklığı yaşanıyor (en yıpratıcı durum bu) hiçbir sorun yokken hamile kalamıyorsanız muhtemelen sebebi kafaya çok taktığınız için olabiliyor. Çoğunu yaşadım tecrübeyle sabit. Gezin, tozun, eğlenin kafanızdan uzaklaştırmaya çalışın. O zaman hem zaman çabuk geçer hem stres faktörünü elemiş olursunuz. 🌼 Hadiiii hamiş haberleri gelsin herkesin kucağı bebişlerle dolsun. Hamile olanlar sağlıkla kucağına alsın. 🙏🏼 (ben de dahil) haydeeee.. Topic şenlensin az hanımlar.. Bir de size bir taktik daha 🤭🤭 çalışmaları bir görev gibi görmeyin fanteziler, başbaşa yemekler, süslü püslü çamaşırlar vs az renklendirin çalışmaları 😁😁 otomatiğe bağlayınca evliliğe de zarar. Ayy hadi coşsun buralar yaa. 😉🥳🙏🏼
Çok güzel demissin de dantellenmis gecelere kan kırmızı ojelere doyduk olmuyor anam aylardir olmuyor polar eşofmanla deneyeceğim artik ben valla

X