Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanamaniz varniydi peki adet gibide degil ama gercekten testlermi yaniltiyor bilemedin
Evet üç dört damla kahverengi kan geldi ped e ben de adet oldum sandım ama sabah devamı gelmeyince idrar da silik çizgi gördüm canım 🙏 bat 13 Haziran di benim bugün tekrar ıdrar testi yaptım ikinci çizgi koyu kırmızı olmuş çok şükür yarın kan takibi yaptiracam

Kızlar kb lütfen belki saçma olacak biliyorum ama adetime iki gün kaldı bugün lavaboya gidince adet olmuş gibi koku alıyorum ama adet yok acaba adet olacağım ondan mı iğne tutmadı mi acaba kafam soru işaretleri ile doldu taştı

Kızlar kb lütfen belki saçma olacak biliyorum ama adetime iki gün kaldı bugün lavaboya gidince adet olmuş gibi koku alıyorum ama adet yok acaba adet olacağım ondan mı iğne tutmadı mi acaba kafam soru işaretleri ile doldu taştı
Sen bı doktora gitsene canım. Bu durum bana normal gelmedi çünkü. İltihap kapmış olabilirsin

Çok güzel demissin de dantellenmis gecelere kan kırmızı ojelere doyduk olmuyor anam aylardir olmuyor polar eşofmanla deneyeceğim artik ben valla
🤣🤣🤣🤣 Fhshxhdhhd kız bu sıcakta polar eşofman ne??? Hahaha 🤣 Tam tersi sıcakta açılmak saçılmak gerek canım Allah korusun havale geçirir insan polar eşofmanla 🤣 eşofmanla sonuç alırsan yaz direk bekliyorum 🤣

Bat yakın olanlaaaarrr... Adeti geçenleerrrr.. Hadi bi hamiş haberi gelsin artık kuruduk.😁 Yumurtlayanlar 2 günde bir çalışın.. Pik görenleerr pik akşamı ve sonraki akşam mutlaka çalışınnnn.. Yumurtlayamayanlar güzel besleninnnn.. Çatlatma iğnesi vuranlar stres yapmayın her gün test yapmayın, stres çok etkiliyor bebiş olmasa bile psikolojik belirtiler olmaya başlıyor sonra hayal kırıklığı yaşanıyor (en yıpratıcı durum bu) hiçbir sorun yokken hamile kalamıyorsanız muhtemelen sebebi kafaya çok taktığınız için olabiliyor. Çoğunu yaşadım tecrübeyle sabit. Gezin, tozun, eğlenin kafanızdan uzaklaştırmaya çalışın. O zaman hem zaman çabuk geçer hem stres faktörünü elemiş olursunuz. 🌼 Hadiiii hamiş haberleri gelsin herkesin kucağı bebişlerle dolsun. Hamile olanlar sağlıkla kucağına alsın. 🙏🏼 (ben de dahil) haydeeee.. Topic şenlensin az hanımlar.. Bir de size bir taktik daha 🤭🤭 çalışmaları bir görev gibi görmeyin fanteziler, başbaşa yemekler, süslü püslü çamaşırlar vs az renklendirin çalışmaları 😁😁 otomatiğe bağlayınca evliliğe de zarar. Ayy hadi coşsun buralar yaa. 😉🥳🙏🏼
Ay bunları yapicak bir gram hevesim kalmadı yemin ederim zaten benim herife de çok sinirliyim elimden gelse bi kaşık suda halledicem 😅😅 ekşın mekşın unutsun artık😂😂

X