- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.001
Regl öncesi de akıntı gelir canım tabi gebelikte deKızlar hamile kalanların hep akıntısı mi oluyor ilk aylar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl öncesi de akıntı gelir canım tabi gebelikte deKızlar hamile kalanların hep akıntısı mi oluyor ilk aylar
Kuzum bekliyorumNeyse kuzum yarın derim size diyeceğimi randevum 4 te habersiz bırakmam sizi ben şoku atlattım
Testlermi bozuk anlamaidm gercekten bi umut gidipde negatif gormek uzucuO zaman kesinlikle strestir evet senin gecikmen de iyiydi aslinda. Teste çıkıcak kadar ilerideydi.
Iyiki kan verdin en azindan için rahat eder.
Benimde öyle oldu ilk dakikada çok silik bir çizgi.
Hahahah deliVar etmese mi acaba bazen düşünmüyo değilim
Negatif canım malesefffDaha sonucun çıkmadı mı canım
Hayirli olsun insallah benim negatifEvet üç dört damla kahverengi kan geldi ped e ben de adet oldum sandım ama sabah devamı gelmeyince idrar da silik çizgi gördüm canım bat 13 Haziran di benim bugün tekrar ıdrar testi yaptım ikinci çizgi koyu kırmızı olmuş çok şükür yarın kan takibi yaptiracam
Evet canım ilk ay çok olur özellikleKızlar hamile kalanların hep akıntısı mi oluyor ilk aylar
Şimdi öğrendim canim benim. Üzülmeni anlıyorum su an duygularını yasa. Ama hemen toparlanıyoruz olur mu ? Birbirinize kavuşacaksınız elbet❣Testlermi bozuk anlamaidm gercekten bi umut gidipde negatif gormek uzucu
Anladım o zaman ben değilim 4 gün gecikti ama bekliyordum test için akıntı felan yok hiç demekki gebe değilim peki nasıl bir akıntı geliyor kuzum şeffaf miEvet canım ilk ay çok olur özellikle
Ama reglden önce de olur
Antibiyotik sonrasi afet gördüysen diyor döngüyü etkilemez canimMerhaba kizlar Stresten yorgunluktan ya da bir ay önceki antibiyotik kullanımından adette gecikme olur mu
Amin çok amin hepimizin inşallah ayy çok amin ❤❤Hahahah deli
Seni de var etsin bebisini de en kisa zamanda amiiiinnnn
Antibiyotiki kullandigim zaman adet görüyordum aynı anda oldu yani ikisi geçen ay. şuan döngümün 43. GünüAntibiyotik sonrasi afet gördüysen diyor döngüyü etkilemez canim
Hep birlikde kavusalim meleklerimize insallahŞimdi öğrendim canim benim. Üzülmeni anlıyorum su an duygularını yasa. Ama hemen toparlanıyoruz olur mu ? Birbirinize kavuşacaksınız elbet❣
Canım benim sağlık olsun ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum ben de yıllardır ugrasinca rabbim bir an önce kucağını doldursun inşallahHayirli olsun insallah benim negatif
Böyle olunca benim Dr eski adetlerin bitmemiş derdi rahim duvarı tam temizlenmemis olabilir önceki adetten ama ne kadar doğru bilemiyorumCanımlar ya benim adetim yine bi değişik valla ağlıycam artık çamur gibi aynı tam kırmızı da değil acayip pıhtılı bi değişik bu kez çok öyle ağrım da yok noluyo bana ya sökülemiyo mu ondan mı böyle
Sağol kuzum ❤ nasıl temizlenicek bu arkadaş acaba ömrüm bitti deBöyle olunca benim Dr eski adetlerin bitmemiş derdi rahim duvarı tam temizlenmemis olabilir önceki adetten ama ne kadar doğru bilemiyorum
Ağzından bal damlıyor ablacımİnsallah canim senin yasin cok genc bence en fazla 2-3 ay daha beklersin guzel sonuclar verirsin bize..