Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet üç dört damla kahverengi kan geldi ped e ben de adet oldum sandım ama sabah devamı gelmeyince idrar da silik çizgi gördüm canım 🙏 bat 13 Haziran di benim bugün tekrar ıdrar testi yaptım ikinci çizgi koyu kırmızı olmuş çok şükür yarın kan takibi yaptiracam
Hayirli olsun insallah benim negatif 😔

Kızlar benim çatlatma iğnesinin 10. Günü bugün. Sabah çarşıya yürürken yumurtanın geliştiği sol kasığıma çok şiddetli bi ağrı girdi yolda yürüyemedim bir bank bulup oturdum bi süre. Akşam üzeri markete gittiğimde de benzer bi ağrı oldu aynı tarafta ve ayakta durmakta zorlandım eve dönmek zorunda kaldım. Bu batma ve kramplar dışında yoğun gaz sancısı çekiyorum. Ve kramp girdikçe tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum. Bugün zor bi gündü benim için, benzer şeyler yaşayan var mı aranızda ?

Canımlar ya benim adetim yine bi değişik valla ağlıycam artık çamur gibi aynı tam kırmızı da değil acayip pıhtılı bi değişik bu kez çok öyle ağrım da yok noluyo bana ya sökülemiyo mu ondan mı böyle

Canımlar ya benim adetim yine bi değişik valla ağlıycam artık çamur gibi aynı tam kırmızı da değil acayip pıhtılı bi değişik bu kez çok öyle ağrım da yok noluyo bana ya sökülemiyo mu ondan mı böyle
Böyle olunca benim Dr eski adetlerin bitmemiş derdi rahim duvarı tam temizlenmemis olabilir önceki adetten ama ne kadar doğru bilemiyorum

X