Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeğim biyokimyasal gebelik en masum şey zaten korkacağın bişey yok. Ben doktora gitmeni umutlanman için değil de, kimyasaldan emin olman için dedim. Haberdar et bizi
Ya canım kimyasal la biyokimyasal farklı şeyler değil mi? Umutlanmıyorum zaten sadece sürecin en az yorucu en az yıpratıcı şekilde sonuçlanmasını istiyorum. Zaten yazı geçiririm yer içer keyfime bakarım nasip olursa da sonbahara niyetlenirim ama kasmadan strese sokmadan kendimi. Sen nasılsın?

Hani en büyük belirtim WC idi ya artık normal seyrinde kuzum ben hissediyorum yok bu bebek. Artış çok az umutlanmam için daha fazla artması gerek ama minik minik

Evet en zararsız haliyle atlatırsın inşallah kuzum yok aynı şeyler bebeğim kısaca kimyasal diyorlar sadece. Evet arada dinlenmek iyi geliyor gerçekten. Biraz kendine dönmek lazım, bu tedavi süreçleri takipler vs yıpratıyor insanı

Yarın sorarım zaten detaylı bir şekilde. Sizden güzel haberler gelsin inşallah

Ben yaptım dün bundan negatif bence bu çok net bir test. Kuruma cizgiyse evet yanlış olabilir ama hemen çıktıysa yanlış olma ihtimali yoktur canım
2 dakika sonraki hali canim hatta aklımı karıştırmasın diye testi 5 dk sonra çöpe attim:) 5.dakika da daha belirginlesmisti ama yine de oldukça silikti. Adet takvimime göre yumurtlama donemi değerlendirmemin üstünden 17.gün ama takvimlere çok güvenemiyorum dediğim gibi
Bende regl geciktiği için daha net çıkmalı diye düşündüm çünkü erken gebelik testi değil.
Ay inş tahmin ettiğin gibidir bekliyorum gelen giden de yok hala. Umarim stresten gecikme yasamiyorumdur. Eğer öyleyse bir sonraki ay hic böyle takip etmiycem.

Bu arada ben sırf sizi merak ettiğimden gruptayım he, yoksa regl geldi gelecek çabalıyor garibim :) Yasmin i kestim de vucudun kafası karıştı o da haklı kendince :)

Geç döllenme olabilir canım niye kötü düşünüyorsun herkesi betasi aynı olamaz bazilarin 5 gün içinde döllenme olunca betası yüksek çıkar bazilarinda 12 gün döllenme olabilir beta düşük çıkar regl gününde ve silik çıkabilir. Bence hiç kötü düşünme bence var

Ben kendimi kışa hazırlıyorum galiba yaz gelirse bahtima:)
Umarim öyledir canim çok teşekkür ederim motivasyonun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…