Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gıda takviyesi inositol alıyorum. Bu ay adetten sonra omega 3, q10 , alfa lipoik asit eklemeyi düşünüyorum listeye. Şu rahim filmi sonucuna bir bakayım tatilde halledebilirim inşallah.

V
Allah'ı var kuzumm yumurtlaman ne zamandi

canım muhtemelen orda(13. günde) yumurtlama olmuş mesela değerlendirin derim :) o günü ve sonrasını. bu arada eşe de fındık fıstık ne varsa elde :) yumurtlarken ateş artıyor çatlayınca yine bir miktar düşüyor.

Hayırlısı olsun kuzum

ben tuttuğu ay adetin 4. gününe kadar bekledim ateş düşmeyince test yaptım 148 mi ne cıkmıstı kanda :) ey gidi günler şimdi 6 yaşında , seneye 1 e başlayacak ablaları :) bir gün sen de buralara gelip böyle taktikler vereceksin deseler gülerdim heralde :) hiç telaş etmeyin tünelin sonu ışık :)

Eczaneden ovulasyon alip yapayim en iyisi aklımda soru işareti kalacağına

Nasıl rahat edeceksen kuzum, bunun bir masrafı olmuyor ama biraz sabır gerektiriyor, e o da hepsinde gereken bir şey zaten :) Bir diğer güzelliği de benim idrar testlerinde çıkmıyor sıpalar :) illa kan vermem gerekiyor, en azından ateşime bakar öyle giderim :) kafama sıkar giderim gibi oldu biraz

Eklentiler

• IMG_20220616_134509.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20220616_134453.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 44
Baya belli cizgin canım regl bir kaç gün daha geçsin kan ver canim inşallah seninledir bebişin
Ay valla umutlandım simdi:)bilemedim birkaç arkadaşta böyle çizgi görüp negatif sonuçlandığını yazmışlar.
Beklemedeyim şu an :) iki gün sonra yeniden hamilelik testi yapicam eğer yine silik çıkarsa kan vermeye giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…