Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 17. Gün yumurtlamadan sonra şuan 200 üstünde olmalıydı değer. Maalesef normal olmadığı her halinden belli değil mi?
Degil sen beni neden takmıyorsun ben kızımda yaşadım bunu diyorum bi dur bence henüz kimyasal demek için de erken
Aynı yerde verdiğin 2 testten sonraki öncekinden düşükse ancak kimyasal diyebilirsin

evet bende oyle olmamıstı mesela,
24-14 oldu 4 gun ııcnde regl oldum
bu durumlarda doktorlar soktuurucumu verıyor acaba onu hıc bılmıyorum kuzum,
ama emınde olmaları lazım.
Kimyasal kendisi düşüyor zaten sıfırlanmadan regln başlıyor
Benim ilk kimyasalimda 3+6de değerim 30du 4+1de 60ti 4+3te 120ydi ki doktorum da ben de sağlıklı diye düşündük
4+6da kanamam başladı değerim o gün 30du kanamayla beraber
Kendisi gidiyor yani bitliKedi

@miresl @Fang pozitifbiri Q qwertyuop reglin 13. Günü ovulasyon testim böyle kızlar. 15-16-17. günler yumurtlama görüyorum bakalım yine dayanamadım ya dhshdh
Şimdi bunun üzerine sormak istediğim bir şey var sperm kalitesi için gün aşırı olması önemli ya peki test yaparken neye dikkat ediyorsunuz ben genelde 14. Yumurtluyorum bir gün öncesi ve sonrası da dolu mu geçmeli yoksa gün aşırı olunca sorun yok mu

Her iki şekilde de olur. Ne yaparsak yapalım olacağı varsa oluyor :) yumurtlama gününden 2 gün önce bile hamile kalan bissuru kadın var

valla ben Allah ne verdiyse yapmaktan yanayım ama uzmanlar perhiz öneriyor canım :) yani bir gün ara verin diyorlar. hatta mfk bir 2 gün bir 3 günde bir yapın diyor. hiç yumurtlamaya bakmadan. regl bitimi 2. gün sonra 3. gün şeklinde

Aynen cnm, benim de kafam karisti. Kimyasal olsa 39dan 62ye niye yukselsin. Dis gebelige de benzemiyor. Belki hala umut vardir. Yarin netlesir diye dusunuyorum. Elimizden geldigi kadar cabaliyoruz, sonrasi icin elden bisey gelmiyor. Ne kadar zor olsa da sakin olmaya calis

2 gün önce de değerlendirsen olur illa yumurtlama gününe denk gelmesine gerek yok

Ben yaptım dün bundan negatif bence bu çok net bir test. Kuruma cizgiyse evet yanlış olabilir ama hemen çıktıysa yanlış olma ihtimali yoktur canım

Dilerim kendi kendine son bulacak bir süreç yaşarım canım süreç normal değil belli ama daha da anormalleşmeden nihayete erer umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…