- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.901
Degil sen beni neden takmıyorsunCanım 17. Gün yumurtlamadan sonra şuan 200 üstünde olmalıydı değer. Maalesef normal olmadığı her halinden belli değil mi?
Hayırlısı olsun canım zamanını bekliyorlar
İnşallah canım yaHayırlısı olsun canım zamanını bekliyorlar
Kimyasal kendisi düşüyor zaten sıfırlanmadan regln başlıyorevet bende oyle olmamıstı mesela,
24-14 oldu 4 gun ııcnde regl oldum
bu durumlarda doktorlar soktuurucumu verıyor acaba onu hıc bılmıyorum kuzum,
ama emınde olmaları lazım.
Yemin ederim gebelik sandım ışıktan çok okuyamadım da 3 kez baktım@miresl @Fangpozitifbiri Q qwertyuop reglin 13. Günü ovulasyon testim böyle kızlar. 15-16-17. günler yumurtlama görüyorum bakalım yine dayanamadım ya dhshdh
Şimdi bunun üzerine sormak istediğim bir şey var sperm kalitesi için gün aşırı olması önemli ya peki test yaparken neye dikkat ediyorsunuz ben genelde 14. Yumurtluyorum bir gün öncesi ve sonrası da dolu mu geçmeli yoksa gün aşırı olunca sorun yok mu@miresl @Fangpozitifbiri Q qwertyuop reglin 13. Günü ovulasyon testim böyle kızlar. 15-16-17. günler yumurtlama görüyorum bakalım yine dayanamadım ya dhshdh
Benimde ablam yokEvet evet oydu bizimde 2 yas var aramizda ama bana öyle demek istedi bende bisey demedimsknti yok abla kardes diyebilirler bana kiz kardeşim de yok zati Mucizemmm16
Her iki şekilde de olur. Ne yaparsak yapalım olacağı varsa oluyor :) yumurtlama gününden 2 gün önce bile hamile kalan bissuru kadın varŞimdi bunun üzerine sormak istediğim bir şey var sperm kalitesi için gün aşırı olması önemli ya peki test yaparken neye dikkat ediyorsunuz ben genelde 14. Yumurtluyorum bir gün öncesi ve sonrası da dolu mu geçmeli yoksa gün aşırı olunca sorun yok mu
Ayyy inşallah gebelikte de görürüzYemin ederim gebelik sandım ışıktan çok okuyamadım da 3 kez baktım
Ay afedersin böyle hissettirmek istemezdimay yok abla da denmesın yanı ,
kendımı baya bır yaslı hıssetttımmm.....
canım cıcımı tercıh ederım
Şimdi bunun üzerine sormak istediğim bir şey var sperm kalitesi için gün aşırı olması önemli ya peki test yaparken neye dikkat ediyorsunuz ben genelde 14. Yumurtluyorum bir gün öncesi ve sonrası da dolu mu geçmeli yoksa gün aşırı olunca sorun yok mu
Aynen cnm, benim de kafam karisti. Kimyasal olsa 39dan 62ye niye yukselsin. Dis gebelige de benzemiyor. Belki hala umut vardir. Yarin netlesir diye dusunuyorum. Elimizden geldigi kadar cabaliyoruz, sonrasi icin elden bisey gelmiyor. Ne kadar zor olsa da sakin olmaya calisCanım muhtemelen değerlerin yükselme seviyesiyle alakalı çünkü 43 39 62 yani pazartesiden bu yana artış fazla olsa yine iyi ama gıdım gıdım ilerliyor e kimyasal olsa düşmesi lazım dış gebelik olsa fırlayarak düşerek devam etmesi lazım. Yarın detaylı öğrenip söylerim size de.
2 gün önce de değerlendirsen olur illa yumurtlama gününe denk gelmesine gerek yokŞimdi bunun üzerine sormak istediğim bir şey var sperm kalitesi için gün aşırı olması önemli ya peki test yaparken neye dikkat ediyorsunuz ben genelde 14. Yumurtluyorum bir gün öncesi ve sonrası da dolu mu geçmeli yoksa gün aşırı olunca sorun yok mu
İnşallah o da olacakkkkHahahah ayyy nerdeee
İnşallahİnşallah o da olacakkkk
Ben yaptım dün bundan negatif bence bu çok net bir test. Kuruma cizgiyse evet yanlış olabilir ama hemen çıktıysa yanlış olma ihtimali yoktur canımAy valla umutlandım simdi:)bilemedim birkaç arkadaşta böyle çizgi görüp negatif sonuçlandığını yazmışlar.
Beklemedeyim şu an :) iki gün sonra yeniden hamilelik testi yapicam eğer yine silik çıkarsa kan vermeye giderim.
Dilerim kendi kendine son bulacak bir süreç yaşarım canım süreç normal değil belli ama daha da anormalleşmeden nihayete erer umarımAynen cnm, benim de kafam karisti. Kimyasal olsa 39dan 62ye niye yukselsin. Dis gebelige de benzemiyor. Belki hala umut vardir. Yarin netlesir diye dusunuyorum. Elimizden geldigi kadar cabaliyoruz, sonrasi icin elden bisey gelmiyor. Ne kadar zor olsa da sakin olmaya calis