- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 40
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.961
Sağlık olsun canım en kısa zamanda gelsin bebiş inşallahBat bugün kuzum ama oldum bacaklarım çok ağrıyo karnım cok ağrıyo kahverengi lekeyle başladı az önce oldum yani gerek kalmadı teste
Evet üç dört damla kahverengi kan geldi ped e ben de adet oldum sandım ama sabah devamı gelmeyince idrar da silik çizgi gördüm canımKanamaniz varniydi peki adet gibide degil ama gercekten testlermi yaniltiyor bilemedin
İns canım güzel haberler alırsınİnşallah canım yabelirtilerim arttı umarım kırmızıları görmem
Duygularımızı kontrol etmek elimizde cicekcim:) en azindan deneyelim derim. Bize sabır lazim olacak.çok doğru diyorsunuz. insanın elinde olmuyor tabi.. Teşekkür ederim
hayatını bu kadar kısıtlama bence çok yıpratır yoksa bu süreç seniYani bisey olmaz diye dusunuyorum ama tuhaf bi sekilde kendimi suclu hissediyorum. Iyice kafayi yedim
Kuzum senin hsg sonucun ne çıktı. Ben arada onu kaçırdım sanırım.bn geçen ayki marka ile devam ediyorum. hsg etkisi olabilir mi ki
tertemiz :) şükür kiKuzum senin hsg sonucun ne çıktı. Ben arada onu kaçırdım sanırım.
Ay hadi bu ay güzel haberlerini alırız inşallah o zamantertemiz :) şükür ki
AmiiiinnnnAy hadi bu ay güzel haberlerini alırız inşallah o zaman
Cok kisitlamiyorum aslinda ama haklisin zaten stresli bi surechayatını bu kadar kısıtlama bence çok yıpratır yoksa bu süreç seni
deneyeceğim inşallah iliginiz için çok teşekkür ederim :)Duygularımızı kontrol etmek elimizde cicekcim:) en azindan deneyelim derim. Bize sabır lazim olacak.
Sen bı doktora gitsene canım. Bu durum bana normal gelmedi çünkü. İltihap kapmış olabilirsinKızlar kb lütfen belki saçma olacak biliyorum ama adetime iki gün kaldı bugün lavaboya gidince adet olmuş gibi koku alıyorum ama adet yok acaba adet olacağım ondan mı iğne tutmadı mi acaba kafam soru işaretleri ile doldu taştı
Bende öyle düşünüyorum misafirim var bir yandan herşey üst üste geldi benimde kafam allak bullak olduSen bı doktora gitsene canım. Bu durum bana normal gelmedi çünkü. İltihap kapmış olabilirsin
Çok güzel demissin de dantellenmis gecelere kan kırmızı ojelere doyduk olmuyor anam aylardir olmuyor polar eşofmanla deneyeceğim artik ben valla
Sağlık olsun kuzum napalim ya çok şiddetli başım ağrıyo midem bulanıyo migren midir nedir buYapmaaaa Yaaaaa
Ay bunları yapicak bir gram hevesim kalmadı yemin ederim zaten benim herife de çok sinirliyim elimden gelse bi kaşık suda halledicemBat yakın olanlaaaarrr... Adeti geçenleerrrr.. Hadi bi hamiş haberi gelsin artık kuruduk.Yumurtlayanlar 2 günde bir çalışın.. Pik görenleerr pik akşamı ve sonraki akşam mutlaka çalışınnnn.. Yumurtlayamayanlar güzel besleninnnn.. Çatlatma iğnesi vuranlar stres yapmayın her gün test yapmayın, stres çok etkiliyor bebiş olmasa bile psikolojik belirtiler olmaya başlıyor sonra hayal kırıklığı yaşanıyor (en yıpratıcı durum bu) hiçbir sorun yokken hamile kalamıyorsanız muhtemelen sebebi kafaya çok taktığınız için olabiliyor. Çoğunu yaşadım tecrübeyle sabit. Gezin, tozun, eğlenin kafanızdan uzaklaştırmaya çalışın. O zaman hem zaman çabuk geçer hem stres faktörünü elemiş olursunuz. Hadiiii hamiş haberleri gelsin herkesin kucağı bebişlerle dolsun. Hamile olanlar sağlıkla kucağına alsın. (ben de dahil) haydeeee.. Topic şenlensin az hanımlar.. Bir de size bir taktik daha çalışmaları bir görev gibi görmeyin fanteziler, başbaşa yemekler, süslü püslü çamaşırlar vs az renklendirin çalışmaları otomatiğe bağlayınca evliliğe de zarar. Ayy hadi coşsun buralar yaa.
Açın cebinizi giriciğimAbla diyip durma bize küçül de cebimize girBen de seni 24 falan düşünüyorum çocuğun da olunca. Hepimizi trolledin
Gel canım ablamHeralde grupta yaş olarak en büyük ben miyim :) 34,5 le... Abla diyin bakem :)))