- 29 Ekim 2021
- 1.424
- 1.434
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.841
Gebelikte de olabiliyor, adet öncesinde de olabiliyor, enfeksiyon durumunda da olabiliyor. Akıntıları ben çok belirleyici bulamıyorum.Kızlar beyaz akıntı ne için olur uzayan değil ama
İnsallah kuzum insallah ama regl de gecmis umut varCanım hakkımızda hayırlısı vallaha.. ben bir yumurta görmüştüm doktor iyi büyümüş yakında yumurtlarsin demişti ve eve göndermişti mutlaka değerlendir diye Haziran 9 da adet olmam gerekiyordu olmadım hala ama çok boşvermişlik olduğu için bende test yapmadım henüz bir.kac güne yapicam belki oda cunki adet gecikmesi bazne yaşıyorum ben zaten öyle hevesli de değilim bıraktım varsa sevincemm ama yokasada üzülmem nasılsa.olur elbet Allah'ın izniyle
Kesinlikle bende. Ve ben hic yumurtlama akintisi falanda görmüyorum bu yaşıma kadar uzayan o sumuksu akintidan belki 3-4 sefer anca görmüşümdürGebelikte de olabiliyor, adet öncesinde de olabiliyor, enfeksiyon durumunda da olabiliyor. Akıntıları ben çok belirleyici bulamıyorum.
Aynen sanırım adet olacağım kalçalarım kasiklarim ağrıyor karnımda doluluk hissi varGebelikte de olabiliyor, adet öncesinde de olabiliyor, enfeksiyon durumunda da olabiliyor. Akıntıları ben çok belirleyici bulamıyorum.
Insallah canim sonucu bize de yaz etiketle kaçırmayayım :)Ya insallah oyledir bilemedim gercekten nasil oluyor onuda bilmiyorum
Ablaların yaşı sorulmazDur gözünü seveyim gitme ❤yaa ne yapıyım saygısızlık oluyomuş gibi hissediyorum yapmakta istemem o yüzden abla diyorum sormak istemezdim ama sorucam afedersin kaç yaşındasın
Hayirlisi olsun insallah negatif yada pozitif sonuc ne olursa yazarim insallahInsallah canim sonucu bize de yaz etiketle kaçırmayayım :)
Hayırlısı. Ne olursa olsun üzülmeyelim. Regl olursak bitince planlamaya devam ederiz.
Moonlightim güzel kuşum, nerde bu kız diyordum ki mesajını gördümCanım hakkımızda hayırlısı vallaha.. ben bir yumurta görmüştüm doktor iyi büyümüş yakında yumurtlarsin demişti ve eve göndermişti mutlaka değerlendir diye Haziran 9 da adet olmam gerekiyordu olmadım hala ama çok boşvermişlik olduğu için bende test yapmadım henüz bir.kac güne yapicam belki oda cunki adet gecikmesi bazne yaşıyorum ben zaten öyle hevesli de değilim bıraktım varsa sevincemm ama yokasada üzülmem nasılsa.olur elbet Allah'ın izniyle
Cnm bilmiyorum hic. Benim adetlerim duzenlidir. Klomen kullandik ve 2 yumurta gelisti. Gayet guzel gununde adet oldum fakat sag kasigimda agri vardi, bacagima ve belime yayilan. Ancak 6.gune kadar sabredebildim. Gittigimde bir tanesi catlamamis kist olmustu. Eger bir yumurta varsa ve kiste donustuyse adet olusmaz sanirim, ama birden fazlaysa catlayan sayesinde adet olunuyor ama catlamayan kist oluyor. Tamamen kendi yorumum ve tecrubem. Adetin cok geciktiyse doktora gitmende fayda var. Ben o ay artik tedavi istemedigimden gitmemistim. Normalde 2.-3.gun cagiriyorlar biliyorsun. Ama agridan dolayi gitmek zorunda kalmistim.Sağ sol kasık ağrısı bende de var şuan ama benim adetlerim duzensiz ilaç kullanmasam olmam ilaçlarla oluyorum ama doktor dedi iğne vurduğun icin kesin adet olursun yani kist olsada adet olurmuyum iğne sayesinde
Ben de ya düşük yaptığımdan beri dikkat ediyorum hiç olmadı. Sadece bu ay oldu. Yumurtlamadan kaynaklı mı ondan da emin değilim . Bu akıntı olmadan hamile kalanlar var mı acabaKesinlikle bende. Ve ben hic yumurtlama akintisi falanda görmüyorum bu yaşıma kadar uzayan o sumuksu akintidan belki 3-4 sefer anca görmüşümdür
İki gün var cnm adetime bekleyip göreceğim cnm adetim geçsin adet olmazsam anlarimCnm bilmiyorum hic. Benim adetlerim duzenlidir. Klomen kullandik ve 2 yumurta gelisti. Gayet guzel gununde adet oldum fakat sag kasigimda agri vardi, bacagima ve belime yayilan. Ancak 6.gune kadar sabredebildim. Gittigimde bir tanesi catlamamis kist olmustu. Eger bir yumurta varsa ve kiste donustuyse adet olusmaz sanirim, ama birden fazlaysa catlayan sayesinde adet olunuyor ama catlamayan kist oluyor. Tamamen kendi yorumum ve tecrubem. Adetin cok geciktiyse doktora gitmende fayda var. Ben o ay artik tedavi istemedigimden gitmemistim. Normalde 2.-3.gun cagiriyorlar biliyorsun. Ama agridan dolayi gitmek zorunda kalmistim.
O doluluk bebiştendir inşallahAynen sanırım adet olacağım kalçalarım kasiklarim ağrıyor karnımda doluluk hissi var
İnşallah cnm inşallah 22 Haziran eşimin doğum günü 18 Haziran adet tarihimO doluluk bebiştendir inşallah
4 gebeligim var ikisi saglikli kocaman oldular ikisi istemsiz gebelikti zaten 9 haftalikken ogrendim hatta su gibi akintim oluyordu adet gunumden sonra korunurken hamile kalmistim hapla ama gelisemedilerBen de ya düşük yaptığımdan beri dikkat ediyorum hiç olmadı. Sadece bu ay oldu. Yumurtlamadan kaynaklı mı ondan da emin değilim . Bu akıntı olmadan hamile kalanlar var mı acaba
Ne güzel doğum günü hediyesi olur inşallahİnşallah cnm inşallah 22 Haziran eşimin doğum günü 18 Haziran adet tarihim
Aynen bende onun için istiyorum da bilmiyorum ki 21 gün oldu iğneyi vurali bakalım adet olacak miyimNe güzel doğum günü hediyesi olur inşallah
Ve dediğim gibi senelerdir neredeyse hic gormem yumurtlama akintisi hatta şuan da pik testim ama yine ben kupkuruyumBen de ya düşük yaptığımdan beri dikkat ediyorum hiç olmadı. Sadece bu ay oldu. Yumurtlamadan kaynaklı mı ondan da emin değilim . Bu akıntı olmadan hamile kalanlar var mı acaba
Bende hiç görmedim 2 kere hamile kaldım. Marttan beridir de ovulasyonla takip ettim yumurtlama gördüm ama o yumurta akı gibi akıntım hiç olmadı. Sadece seffaf bazen beyaz akıntı oluyorBen de ya düşük yaptığımdan beri dikkat ediyorum hiç olmadı. Sadece bu ay oldu. Yumurtlamadan kaynaklı mı ondan da emin değilim . Bu akıntı olmadan hamile kalanlar var mı acaba
Allah bağışlasın güzel ömürleri olsun inşallah. Demek ki o akıntı olmadan da yumurtlama olabiliyor.4 gebeligim var ikisi saglikli kocaman oldular ikisi istemsiz gebelikti zaten 9 haftalikken ogrendim hatta su gibi akintim oluyordu adet gunumden sonra korunurken hamile kalmistim hapla ama gelisemediler
Valla ben sadece bende olmuyor sanıyordum genelde kadınlar ovulasyon kullanmadan bu akıntıyla anlıyorlar sanırımBende hiç görmedim 2 kere hamile kaldım. Marttan beridir de ovulasyonla takip ettim yumurtlama gördüm ama o yumurta akı gibi akıntım hiç olmadı. Sadece seffaf bazen beyaz akıntı oluyor