Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah kuzum insallah ama regl de gecmis umut var bende pik gördüm simdi

Eklentiler

• image.jpg
    113 KB · Görüntüleme: 42
Gebelikte de olabiliyor, adet öncesinde de olabiliyor, enfeksiyon durumunda da olabiliyor. Akıntıları ben çok belirleyici bulamıyorum.
Kesinlikle bende. Ve ben hic yumurtlama akintisi falanda görmüyorum bu yaşıma kadar uzayan o sumuksu akintidan belki 3-4 sefer anca görmüşümdür

Dur gözünü seveyim gitme ❤ yaa ne yapıyım saygısızlık oluyomuş gibi hissediyorum yapmakta istemem o yüzden abla diyorum sormak istemezdim ama sorucam afedersin kaç yaşındasın
Ablaların yaşı sorulmaz yok yaa 40 yaşındayım dolu dolu ama önemli olan ruh yaşı, malesef 21 den yukarı çıkmıyor o
Saygısızlık olmaz ben istisnayım ama herkes yakın yaşlarda. Sen de 30 olmuşsun yani kocaman kadınsın

Moonlightim güzel kuşum, nerde bu kız diyordum ki mesajını gördüm hayırlısı olsun canım.. gecikmek iyidir, iyi düşün.. güzel haberlere ihtiyacımız var

Sağ sol kasık ağrısı bende de var şuan ama benim adetlerim duzensiz ilaç kullanmasam olmam ilaçlarla oluyorum ama doktor dedi iğne vurduğun icin kesin adet olursun yani kist olsada adet olurmuyum iğne sayesinde
Cnm bilmiyorum hic. Benim adetlerim duzenlidir. Klomen kullandik ve 2 yumurta gelisti. Gayet guzel gununde adet oldum fakat sag kasigimda agri vardi, bacagima ve belime yayilan. Ancak 6.gune kadar sabredebildim. Gittigimde bir tanesi catlamamis kist olmustu. Eger bir yumurta varsa ve kiste donustuyse adet olusmaz sanirim, ama birden fazlaysa catlayan sayesinde adet olunuyor ama catlamayan kist oluyor. Tamamen kendi yorumum ve tecrubem. Adetin cok geciktiyse doktora gitmende fayda var. Ben o ay artik tedavi istemedigimden gitmemistim. Normalde 2.-3.gun cagiriyorlar biliyorsun. Ama agridan dolayi gitmek zorunda kalmistim.

Kesinlikle bende. Ve ben hic yumurtlama akintisi falanda görmüyorum bu yaşıma kadar uzayan o sumuksu akintidan belki 3-4 sefer anca görmüşümdür
Ben de ya düşük yaptığımdan beri dikkat ediyorum hiç olmadı. Sadece bu ay oldu. Yumurtlamadan kaynaklı mı ondan da emin değilim . Bu akıntı olmadan hamile kalanlar var mı acaba

İki gün var cnm adetime bekleyip göreceğim cnm adetim geçsin adet olmazsam anlarim

Ben de ya düşük yaptığımdan beri dikkat ediyorum hiç olmadı. Sadece bu ay oldu. Yumurtlamadan kaynaklı mı ondan da emin değilim . Bu akıntı olmadan hamile kalanlar var mı acaba
4 gebeligim var ikisi saglikli kocaman oldular ikisi istemsiz gebelikti zaten 9 haftalikken ogrendim hatta su gibi akintim oluyordu adet gunumden sonra korunurken hamile kalmistim hapla ama gelisemediler

Ve dediğim gibi senelerdir neredeyse hic gormem yumurtlama akintisi hatta şuan da pik testim ama yine ben kupkuruyum

Bende hiç görmedim 2 kere hamile kaldım. Marttan beridir de ovulasyonla takip ettim yumurtlama gördüm ama o yumurta akı gibi akıntım hiç olmadı. Sadece seffaf bazen beyaz akıntı oluyor

4 gebeligim var ikisi saglikli kocaman oldular ikisi istemsiz gebelikti zaten 9 haftalikken ogrendim hatta su gibi akintim oluyordu adet gunumden sonra korunurken hamile kalmistim hapla ama gelisemediler
Allah bağışlasın güzel ömürleri olsun inşallah. Demek ki o akıntı olmadan da yumurtlama olabiliyor.
Beni en çok yoran düzensiz adet belirsiz yumurtlama işe yaramayan ovulasyon testleri rahim filmi çektircem adet olmayı bekliyorum okullar kapanıyor memlekete gidicez ne zaman adet olacağım belli değil bazen çıldırmalık oluyorum. Memlekette üniversite hastenesine gitsem anlatsam çekerler mi acaba rahim filmini ?

Bende hiç görmedim 2 kere hamile kaldım. Marttan beridir de ovulasyonla takip ettim yumurtlama gördüm ama o yumurta akı gibi akıntım hiç olmadı. Sadece seffaf bazen beyaz akıntı oluyor
Valla ben sadece bende olmuyor sanıyordum genelde kadınlar ovulasyon kullanmadan bu akıntıyla anlıyorlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…