Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de gelen giden yok kızlar. Bat günüm bugündü. Bence çok heyecan yapıyoruz biraz rahat olsak. Boyle beklemek ne kadar doğru diye de sorguluyorum bir taraftan:)
Regl olursam bir sonraki ay sanirim akışına bırakıcam.

Bende de gelen giden yok kızlar. Bat günüm bugündü. Bence çok heyecan yapıyoruz biraz rahat olsak. Boyle beklemek ne kadar doğru diye de sorguluyorum bir taraftan:)
Ben bugün tekrar bı erken gebelik yaptım negatif regl bekloyorim öyle gelse de hsg randevuyu alsam

Bencede bende öyleyim bi taraftan da kendimi sıkıyormuş gibi hissediyorum sanli gelmesin diye geleceksen gel artık diye konuşuyorum bide 😅😅

Peki çatlatma ignesinin catlamadigini kist yaptığını nasıl anlarız bilen var mi
Nisan ayinda basima geldi cnm. Iki yumurta gelismisti klomenle. Normal gunumde adetimi oldum aslinda. 6.gun kasik agrisi sikayetiyle dr.ye gittigimde yumilerden birinin catlamayip kist oldugunu ogrendim. Bacagima ve belime vuran bir agriydi. Daha once basima gelmediginden farkli bir agri oldugunu anladim. Gittigimde 44mm idi. Dogum kontrol hapi verdi dr. Birkac gun daha agri devam etti sonra ilaci kullandikca yavas yavas rahatladim. Sonraki kontrolumde gitmisti.

X