Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu göbek düşmesi yaşayan var mı bekarliktan beri var bende çok kötüyüm ya midem bulanıyor öleceğim dünden beri aynı hamilelik gibi mahfediyo insanı çaresi ne bilmiyorum

Kızlar bu göbek düşmesi yaşayan var mı bekarliktan beri var bende çok kötüyüm ya midem bulanıyor öleceğim dünden beri aynı hamilelik gibi mahfediyo insanı çaresi ne bilmiyorum
Ben çok sık yaşıyorum memlekette ilmini bilenler vardı yakınımda şimdi kimse olmayınca kendi başımın çaresine bakıyorum tıpta sağlıklı bir yöntem mi bilmiyorum ama göbeğime kupa vuruyorum çok rahatlıyorum.

Bu kuruma çizgileri ne olurdu da gerçek olaydı ah ah 🥺🥺🤔🤔

Eklentiler

• IMG_20220615_210520.jpg
    IMG_20220615_210520.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 70
Bat günüm bu saatlerde olurum normalde. Hala bekliyorum. Çokta umutlanmak istemiyorum. Hemen gecikince yapmasam mi test sizce 2 3 gun beklesem mi olmazsam? Çünkü belkide normal bir gecikme de yaşayabilirim belki geceye kadar olurum bilmiyorum onu da gerci.
Bugün bir test aldim çok hassasmış bir dakika da sonuç veriyormuş 74 tl verince hemen yapasım da gelmiyor 😂 testler bu kadar pahalı mi ilk defa alıyorum. Eczacı bu en iyisi deyince bu kadar uçuk fiyat beklemiyordum fiyatını sormadan satın aldim. Sürekli merak edip yapamam su durumda biraz bekleyebilirsem bekliycem.

Bat günüm bu saatlerde olurum normalde. Hala bekliyorum. Çokta umutlanmak istemiyorum. Hemen gecikince yapmasam mi test sizce 2 3 gun beklesem mi olmazsam? Çünkü belkide normal bir gecikme de yaşayabilirim belki geceye kadar olurum bilmiyorum onu da gerci.
Bugün bir test aldim çok hassasmış bir dakika da sonuç veriyormuş 74 tl verince hemen yapasım da gelmiyor 😂 testler bu kadar pahalı mi ilk defa alıyorum. Eczacı bu en iyisi deyince bu kadar uçuk fiyat beklemiyordum fiyatını sormadan satın aldim. Sürekli merak edip yapamam su durumda biraz bekleyebilirsem bekliycem.
Predictor early mi nerde görsem tanırım😂😂

4.gun test negatif 🙄 Yurüyorken birr anda sol taraginda degisik bir agri girdi ama belimi buktu resmen adet agrisi asla degildi buna eminim vucuduma ne oluyor ☹️
Adet gecikmemin 6. gününde testim bu kadar silikti. Senin kadar erken yapsaydım belki de gözükmeyecekti bile. Şu an iki çizgi de çok koyu. İstersen kan testi ver hemen öğren, beklerim diyorsan 1 hafta bekle test yap. Hemen umudunu kaybetme, umarım vardır 💜

Eklentiler

• 9829E823-8623-461C-8F97-AD0775BBBDBC.jpeg
    9829E823-8623-461C-8F97-AD0775BBBDBC.jpeg
    146,1 KB · Görüntüleme: 65
X