Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah korusun kotu dusunme nolur birde doktorum sey demisti ayni yerden tekrar ettir kani bir yerle devam et demisti simdi her yerde farkli cikiyir gordugun gibi o yuzden bir yerden artisi takip et insallah degerlerin cok coook guzel artar 🥰🤲
En son ki adet tarihin ne zamandi yumurtlama ne zaman gördün birde en son ki cinsel ilişki geç dollenmede olur eğer varsa kanda adet gecikmesinden 6 gün sonra çıkıyormuş istersen 2 gün bekle kan testi yap belli olmaz tabi

En son ki adet tarihin ne zamandi yumurtlama ne zaman gördün birde en son ki cinsel ilişki geç dollenmede olur eğer varsa kanda adet gecikmesinden 6 gün sonra çıkıyormuş istersen 2 gün bekle kan testi yap belli olmaz tabi
12 mayis son adet
26 sinda seffaf akinti gordum ayni sekilde 29 dada gordum degerlendirdim genellikle gun asiri oldu bu tarihlere bakarak simdiye cikardi diyorum ama nasip bilemem orasini ilk adet gunu cok agrim oldu ertesi gune hicbirsey kaldi sanki olmusumda bitmis gibi suan ve tekrardan seffaf akinti gordum bugun

Dış gebelik olma ihtimali de var canım. Akşam vereceğim tekrar devlette. Başıma bi iş gelmeden sıyrılırsam bu işten inşallah 😂 sen nasıl olsa arı gibi çalışıyorsun devam kuzum tutar elbet
Hadi bu aksam bize en az 70lik bir sonuç ver bekliyoruz 🥰

Kızlar bana da bı yorum yapın bekliyorm. Bnmde adetten sonraki onaltıncı günüm. Dünden beri şeffaf akıntım ve karnimda ara ara değişik sancılar girip çıkıyor. Hamile olmuş olabilir miyim.yani şeffaf akıntım bu denli olmamisti
Yumurtlamadir canım o

bu ay ovulasyon testi denedim ilk defa , pik gördüm çatladı günleri de değerlendirdik, bu ay olmazsa aşılama tedavisine başlayacağız, bakalım nasiip :) piskolojik mide bulantısı baş dönmesi ne ararsanız var :)))

bu ay ovulasyon testi denedim ilk defa , pik gördüm çatladı günleri de değerlendirdik, bu ay olmazsa aşılama tedavisine başlayacağız, bakalım nasiip :) piskolojik mide bulantısı baş dönmesi ne ararsanız var :)))
Bende geçen ay ilk denemelerimde öyle çok psikolojik etki gördüm ki anlatamam.Kesin hamileyim diyebileceğim orandaydı.Göğüs şişmesi yumurtalık sancıları bel ağrıları.Bu yaşıma ve ilk hamileliğimde yaşamadığım kadar yaşadım.Ama psikolojik olduğunu anladım tabii sonunda:) İnşallah siziki gerçek belirtilerdir.Allah ım hayırlısını versin🙌🏼🤗

Bende geçen ay ilk denemelerimde öyle çok psikolojik etki gördüm ki anlatamam.Kesin hamileyim diyebileceğim orandaydı.Göğüs şişmesi yumurtalık sancıları bel ağrıları.Bu yaşıma ve ilk hamileliğimde yaşamadığım kadar yaşadım.Ama psikolojik olduğunu anladım tabii sonunda:) İnşallah siziki gerçek belirtilerdir.Allah ım hayırlısını versin🙌🏼🤗
Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin , benimki kesin piskolojik yaa :)) daha adete 10 gün var göğüs uçlarım acıyo :)

Kızlar benim dün çıkan kan sonucumdan sonra (640.7) doktor tekrar kan ver yükselişe bakalım falan demedi benim yine de vermem gerekir mi ?
Canım sonucun yüksek takip yerine artık direk keseyi görmen lazım 3-4 gün sonra.. Takibe o yüzden gerek duymamıştır. Çünkü kese beta 1000-5000 arası olunca ultrasonda görülebiliyor. Doktor direk keseye bakmak isteyecektir. Sağlıkla kucağına al tebrik ederim 🥳🌼

Canım sonucun yüksek takip yerine artık direk keseyi görmen lazım 3-4 gün sonra.. Takibe o yüzden gerek duymamıştır. Çünkü kese beta 1000-5000 arası olunca ultrasonda görülebiliyor. Doktor direk keseye bakmak isteyecektir. Sağlıkla kucağına al tebrik ederim 🥳🌼
Cuma günü randevu verdi o zaman kese görmek için 🙂

Canım cuma aile hekiminde kan verdim 5 gündür değer çıkmadı bugün nihayet yansıdı 43 yazıyordu
Dün akşam devlet hastanesinin aciline gittim değer 39,28 çıktı
Bugün de bir özel hastanede yaptırdım değer 59 çıktı durum bu yani canım
Canım biraz dayanabilirsen bekle ben pzt ogrendigimde 27 idi cuma günü kan verecem tekrar pzt doktoruma sonucu bildirecem 5000 olmadan zaten kese de görünmüyor ben annem için kadın doğum a gittim bana da baktı hicbirsey görünmüyor rahmin temiz dedi çok şükür sabırla bekliyorum bakalım 🙏🙏🙏 moralini yüksek tut yiyecek ekmeği varsa yiyecek öyle düşün benim bir önceki bebeğim çok saglikliydi doğdu iki ay sonra vefat etti başımıza ne gelirse Allah'tan baş tacı 🙏

12 mayis son adet
26 sinda seffaf akinti gordum ayni sekilde 29 dada gordum degerlendirdim genellikle gun asiri oldu bu tarihlere bakarak simdiye cikardi diyorum ama nasip bilemem orasini ilk adet gunu cok agrim oldu ertesi gune hicbirsey kaldi sanki olmusumda bitmis gibi suan ve tekrardan seffaf akinti gordum bugun
O zaman belki tekrar yumurtalama dönemin bu günlerinde degerlerdir 😂 belkide hamişsindir kaset testte hemen çıkmaz geç döllenmeyse bence sen kan testi ver ama negatif ise alttan baktır yumurtan varsa çiftleşmeye devam edin valla kaçırma kuzum

Canim sen naptn nasil gidiyor bebis nasil

X