Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama günlerimi bilmiyorsan ayların boşu boşuna geçer yumurtlama günü en önemlisi hamile kalmak icin. Regl biter bitmez başla ovulara
Sağ ol canim evet anlayamıyorum ben tam olarak. En iyisi takip ediyim. Teşekkür ederim:) bugünü geçirsem bi insan ister istemez acaba diyor ama çok umutlanmak istemiyorum.

Şimdi kadınlar kulübünün altından girdim üstünden çıktım on sene öncelerine falan indim yumurtlamadan iki gün sonra sol yumurtalık ağrısı yaşayan kadınların bazıları hamile kalmış😂😂 umutlanmamalıyım diye diye yine bu tuzağa düşüyorum tutun
Aha ben öyleyim şu an bakalım tutacak mı ?
Her ay sebep aramaktan umutlanmaktan bıktım ama bu huyumu bırakamıyorum 🤣🤣🤣

My_Moonlight06 yaaa beni hatırlaman gereken konular vaaarrr 😍 mesajlar bölümüne bakk taaa 2 sene önce yine haziran topiğinde tanışmıştıkk. O zamanlar ismim farklıydııı 😍😍 Hatta İNSTAGRAM diye mesaj başlığımız vardııı. History , ansumjora , snow , hepimiz baya konusuyorduk 12 Temmuz 2020 tarihin de mesajlar 😍

Evet canım ben de senin gibi düşünüyorum bu akşam az çok netleşir durum dr da cuma günü bir öngörüde bulunur elbet. Memlekete gideceğim tek derdim orda bir sıkıntı yaşamamak. Gerçi olumsuz bir şey olsa annem yanımda olacak.
Senin nasıl ve kaçıncı gün başlamıştı onlarda belirtiler canım?
Kötü düşünme her şey güzel olacak gebeliğin sağlıklı geçecek inşallah. Sonuç iyi de olsa kötü de annen yanında olacak bu çok güzel maalesef ben dış gebelik geçirdiğimde pandemiden dolayı yalnızdım eşimden başka hiç kimse yoktu adet tarihimden 1 hafta önce leke geldi 6 gün devam etti yeni evli olduğum iÇin evlilik sonrası düzensizlik yaşıyorum zannettim tam adet günümde tekrar kanamam başladı bıçak saplanması gibi ağrılarım oluyordu. Kanamanın normal olmadığını 5. Günde falan anladım ama bayram tatili girdiği için 12. Güne randevu alabilmiştim hala düzensizlik yaşıyorum zannediyordum. 1-2 hafta da anca teşhis koydular. Kimyasalda da adetimden 5 gün önce 3 gün leke. Gördüm bu süre de beta 2 ye düştü zaten lekeden 2 gün sonra normal adet günümde adet gördüm. Dış gebelik idrar da çıkmadı değerim 265 gibi bir şeydi kimyasal silik çizgi olarak çıktı değerim 6 idi.
Akşama güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🌸🤍

Kızım 8. Ay denememde olmuştu şimdi kardeş istiyoruz 2. Ayım bu korkum yine aynı olması hiçbir sağlık sıkıntımızda yok normal gözüyle bakıyor doktorlar. Buna bile üzülüyorken senelerce bekleyen arkadaşlarıma haksızlık yapmak istemiyorum🥺
Zaten en üzüldüğüm kısım o senelerce bekleyen arkadaşlarima Rabbim biran önce nasip etsin

Ben tam 5 gün geciktim 3. Gün bile negatiftim yani gecikmenin 3. Günü hayatında hiç gecikmeyen ben hatta 1 gün erken bile olurken bu ay tam 5 gün uzatmalara oynadık sonuç tabiki de negatif 😂 sebepte şu : MEVSİM DEĞİŞİKLİĞİ VE YÜKSEK MİKTARDA STRES 😏😏
Demem o ki 7 gün bekleyin drlar en az 10 gün bekleyin diyo kendinizi iyice yıpratırsınız ben 5 günün sonunda adet olunca hüsrana uğradım şuan hiç bi çabam yok artık olursa da olmazssada takdiri ilahi . Bu raddeye geldim..
Bazen gebeligede bu sekilde hazirlaniyo vücut kuzum

Evet canım ben de senin gibi düşünüyorum bu akşam az çok netleşir durum dr da cuma günü bir öngörüde bulunur elbet. Memlekete gideceğim tek derdim orda bir sıkıntı yaşamamak. Gerçi olumsuz bir şey olsa annem yanımda olacak.
Senin nasıl ve kaçıncı gün başlamıştı onlarda belirtiler canım?
Gozum kulagim sende cnm, 2gundur konuyu anlamaya calisiyorum eski sayfalara bakip. Bence hersey yoluna girecek, ilk testinde bi sikinti oldugunu dusunuyorum. Guzel haberlerini bekliyoruz 💐

Kızlar bana da bı yorum yapın bekliyorm. Bnmde adetten sonraki onaltıncı günüm. Dünden beri şeffaf akıntım ve karnimda ara ara değişik sancılar girip çıkıyor. Hamile olmuş olabilir miyim.yani şeffaf akıntım bu denli olmamisti

X