Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4.gun test negatif 🙄 Yurüyorken birr anda sol taraginda degisik bir agri girdi ama belimi buktu resmen adet agrisi asla degildi buna eminim vucuduma ne oluyor ☹️

Eklentiler

• IMG_20220615_122242.jpg
    IMG_20220615_122242.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 59
Kötü düşünme her şey güzel olacak gebeliğin sağlıklı geçecek inşallah. Sonuç iyi de olsa kötü de annen yanında olacak bu çok güzel maalesef ben dış gebelik geçirdiğimde pandemiden dolayı yalnızdım eşimden başka hiç kimse yoktu adet tarihimden 1 hafta önce leke geldi 6 gün devam etti yeni evli olduğum iÇin evlilik sonrası düzensizlik yaşıyorum zannettim tam adet günümde tekrar kanamam başladı bıçak saplanması gibi ağrılarım oluyordu. Kanamanın normal olmadığını 5. Günde falan anladım ama bayram tatili girdiği için 12. Güne randevu alabilmiştim hala düzensizlik yaşıyorum zannediyordum. 1-2 hafta da anca teşhis koydular. Kimyasalda da adetimden 5 gün önce 3 gün leke. Gördüm bu süre de beta 2 ye düştü zaten lekeden 2 gün sonra normal adet günümde adet gördüm. Dış gebelik idrar da çıkmadı değerim 265 gibi bir şeydi kimyasal silik çizgi olarak çıktı değerim 6 idi.
Akşama güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🌸🤍
Sağol canım tekrar yaşatmasın rabbim o günleri sağlıkla sıhhatle en güzel duygularla nasip olsun şuan hiç bir belirtim lekem yok ne yaşıyorum bilmiyorum hani gebeliğimi şuan sadece kaset testle öğrenmiş olsam her şey yolunda gidiyor derim öyle bir moddayım. Akşam hayırla gelsin inşallah

Gozum kulagim sende cnm, 2gundur konuyu anlamaya calisiyorum eski sayfalara bakip. Bence hersey yoluna girecek, ilk testinde bi sikinti oldugunu dusunuyorum. Guzel haberlerini bekliyoruz 💐
Canım hayırlısı olsun dediğin gibi olsun inşallah bu akşam çıkan sonuç süreci iyi kötü şekillendirir. Rabbim birbirimize güzel haberler vermeyi nasip etsin. Sen nasılsın?

bitliKedi bitliKedi kuzum ne yaptin varmi bi gelisme
Tatlım ne leke ne ağrı sancı hiç bir şeyim yok ne yaşadığıma anlam vermeye çalışıyorum ama dün rahatladım ne olduğunu bilmeden beklemek kadar kötü bir şey yok yaaa Allah yaşatmasın bir daha çok gerildim çok anlatamam. Elin nasıl oldu? Kendi derdimden sizi unuttum ya

Sağol canım tekrar yaşatmasın rabbim o günleri sağlıkla sıhhatle en güzel duygularla nasip olsun şuan hiç bir belirtim lekem yok ne yaşıyorum bilmiyorum hani gebeliğimi şuan sadece kaset testle öğrenmiş olsam her şey yolunda gidiyor derim öyle bir moddayım. Akşam hayırla gelsin inşallah
Aminnn inşallah. Her şey çok güzel olacak inşallah 🌸

Tatlım ne leke ne ağrı sancı hiç bir şeyim yok ne yaşadığıma anlam vermeye çalışıyorum ama dün rahatladım ne olduğunu bilmeden beklemek kadar kötü bir şey yok yaaa Allah yaşatmasın bir daha çok gerildim çok anlatamam. Elin nasıl oldu? Kendi derdimden sizi unuttum ya
Canim ben iyiyim gecti bile sızısı. Ovulasyon da daha pik göremedim calismalara devam iste. Kuzum bugunde verecekmisin test. Ben bisey oldugunu düşünmüyorum gebelik oldugunu düşünüyorum asm deki sonuc skntli bence

Canim ben iyiyim gecti bile sızısı. Ovulasyon da daha pik göremedim calismalara devam iste. Kuzum bugunde verecekmisin test. Ben bisey oldugunu düşünmüyorum gebelik oldugunu düşünüyorum asm deki sonuc skntli bence
Dış gebelik olma ihtimali de var canım. Akşam vereceğim tekrar devlette. Başıma bi iş gelmeden sıyrılırsam bu işten inşallah 😂 sen nasıl olsa arı gibi çalışıyorsun devam kuzum tutar elbet

Dış gebelik olma ihtimali de var canım. Akşam vereceğim tekrar devlette. Başıma bi iş gelmeden sıyrılırsam bu işten inşallah 😂 sen nasıl olsa arı gibi çalışıyorsun devam kuzum tutar elbet
belirsizlik cok yipratiyor insani insallah gonlumuze göre olsun.. bende 3 gün ara vermistim dün yine fanfini olsun dedim oldu😅

Allah korusun abla kötü düşünme bence bi yerlerde hata var o yüzden böyle oldu akşam mı gidiceksin acile

Allah korusun kotu dusunme nolur birde doktorum sey demisti ayni yerden tekrar ettir kani bir yerle devam et demisti simdi her yerde farkli cikiyir gordugun gibi o yuzden bir yerden artisi takip et insallah degerlerin cok coook guzel artar 🥰🤲

Kizlar yarinci olun nolur adetmi olucam ondan mi acaba
Canım merhaba gece ay benim de öyleydi hatta 15 gün geciktim bir anda ağrı oluyor sonra geçiyordu doktora gittim kan testi herşey negatif Tarnusal verdi adet söktürücü onu kullandım öyle adet oldum ve doktor hamile kalmak çok istediğin için beyin adet hormonu salgilamiyormus bu ay hiç takvime girmedim ne zaman adet olcam diye bakmiyorum adettimde gecikti gibi yine hafif hafif öyle ağrı geliyor teste felanda yapmadım düzenli bir adet görüyorsun ve adet gecikince normalmiş o ağrı doktor öyle dedi

Canım merhaba gece ay benim de öyleydi hatta 15 gün geciktim bir anda ağrı oluyor sonra geçiyordu doktora gittim kan testi herşey negatif Tarnusal verdi adet söktürücü onu kullandım öyle adet oldum ve doktor hamile kalmak çok istediğin için beyin adet hormonu salgilamiyormus bu ay hiç takvime girmedim ne zaman adet olcam diye bakmiyorum adettimde gecikti gibi yine hafif hafif öyle ağrı geliyor teste felanda yapmadım düzenli bir adet görüyorsun ve adet gecikince normalmiş o ağrı doktor öyle dedi
Bu yorumuna sevindim gercekten takmiyorum adet zamanim ne ara gecti bilmiyorum ama insanin kafada acalar oluyor ister istemez hic gecmez normalde ki adetim gecince akintim artmaya basladi o supheye dusurmustu ama gelmez ise yarin kan testi vermeyi dusunuyorum en azindan tarlusal icerim evde vardi rahatlarim gelmemeside kotu

X