Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yaa bugun gecikmenin 4 gunu vr gelen giden yok iki gun once test yaptim negatifdi ne yapacam bilrmedim ikigun sonrada gelmez ise kan vermeye gidicem varmidir sizce boyle olanlar oldumu hic aranizda cevaplarsaniz cok sevinirim

Kizlar yaa bugun gecikmenin 4 gunu vr gelen giden yok iki gun once test yaptim negatifdi ne yapacam bilrmedim ikigun sonrada gelmez ise kan vermeye gidicem varmidir sizce boyle olanlar oldumu hic aranizda cevaplarsaniz cok sevinirim
Ben tam 5 gün geciktim 3. Gün bile negatiftim yani gecikmenin 3. Günü hayatında hiç gecikmeyen ben hatta 1 gün erken bile olurken bu ay tam 5 gün uzatmalara oynadık sonuç tabiki de negatif 😂 sebepte şu : MEVSİM DEĞİŞİKLİĞİ VE YÜKSEK MİKTARDA STRES 😏😏
Demem o ki 7 gün bekleyin drlar en az 10 gün bekleyin diyo kendinizi iyice yıpratırsınız ben 5 günün sonunda adet olunca hüsrana uğradım şuan hiç bi çabam yok artık olursa da olmazssada takdiri ilahi . Bu raddeye geldim..

Ben tam 5 gün geciktim 3. Gün bile negatiftim yani gecikmenin 3. Günü hayatında hiç gecikmeyen ben hatta 1 gün erken bile olurken bu ay tam 5 gün uzatmalara oynadık sonuç tabiki de negatif 😂 sebepte şu : MEVSİM DEĞİŞİKLİĞİ VE YÜKSEK MİKTARDA STRES 😏😏
Demem o ki 7 gün bekleyin drlar en az 10 gün bekleyin diyo kendinizi iyice yıpratırsınız ben 5 günün sonunda adet olunca hüsrana uğradım şuan hiç bi çabam yok artık olursa da olmazssada takdiri ilahi . Bu raddeye geldim..
Mevsimsel gecisi bilemem haklisiniz 6 aydir korunmuyorum yumurta takibi yapmadim dediginiz gibi hic gecikme yasamadim cok stresli gunlerim olmasinada ragmen ama bu ay fazlaca sakindim belki vucudum sakinligime tepkide vermis olabilir 😂

İnsallah canim insallah inanki şu süreç cok zormus anladim şu 6 ayda daha iyi anladim @sultansultan90 dan haber yok A ad000 @My_Moonlight06 @Niqu @Fang I ipti Mucizemmm16 Mucizemmm16 ve unuttugum kizlar vallaha kizlar guzel haberler alip verelim yaa artik cok skldm bu süreçten
Kızım 8. Ay denememde olmuştu şimdi kardeş istiyoruz 2. Ayım bu korkum yine aynı olması hiçbir sağlık sıkıntımızda yok normal gözüyle bakıyor doktorlar. Buna bile üzülüyorken senelerce bekleyen arkadaşlarıma haksızlık yapmak istemiyorum🥺

bitliKedi bitliKedi İlk sonuçta hata olduğunu düşünüyorum. Hem kimyasal hem dış gebelik geçirdim ikisi de şimdiye kadar belirti verirdi. Bence şu aşamada sakin kalıp acilde verdiğin testi yenilemelisin. Randevunu erkene çeksen bile kese görünmediği sürece doktor da senden iki güne bir test isteyecek.

bitliKedi bitliKedi İlk sonuçta hata olduğunu düşünüyorum. Hem kimyasal hem dış gebelik geçirdim ikisi de şimdiye kadar belirti verirdi. Bence şu aşamada sakin kalıp acilde verdiğin testi yenilemelisin. Randevunu erkene çeksen bile kese görünmediği sürece doktor da senden iki güne bir test isteyecek.
Evet canım ben de senin gibi düşünüyorum bu akşam az çok netleşir durum dr da cuma günü bir öngörüde bulunur elbet. Memlekete gideceğim tek derdim orda bir sıkıntı yaşamamak. Gerçi olumsuz bir şey olsa annem yanımda olacak.
Senin nasıl ve kaçıncı gün başlamıştı onlarda belirtiler canım?

Günaydın arkadaşlar bugün bat günüm. Ama regl olucam gibi hissediyorum genelde akşam gelir benim.
Ben yumurtlamadan anlamıyorum eğer bu ay regl olursam sonrasında hemen yumurtlama takibi yapiyim diyorum. En azindan birkaç ay yapip düzenli yumurtlama günlerimi öğrenebilirim sanirim. Surekli o strese de girmek istemiyorum ama kendi kendime anlayamıyorum. Yumurtlama günlerini kaçırınca anlamı olmuyor değil mi?
Mesela regla bir gün kala yumurtlama olabilir mi? O gun bos geçse yorgunluk misafir vs gibi nedenlerle bu sefer üzülüyorum. Yumurtlama takibi yapsam en azindan o anlamda kafam daha rahat olur.

Kızlar hepinize hayırlı geceler. Yeni Bat'lari yazanlar beni etiketleyerek yazarsa daha iyi görürüm. Bazen arada kaçırdıklarim oluyor 🌺🌺

ben ben beennn 2 senenin sonunda kendimi yeniden burada buldummm. Aralık ayın da Kist ve yapışıklık ameliyatı oldum ve 2 aydırrrr deniyoruzzz. Tek tüpüm kaldı pek umudum olmasa da beni de ekler misinnn Childdevelopment Childdevelopment😍 heyecan oluyor özlemişim buralarııı🙌🙌🙌 BAT 25 HAZİRAN

Günaydın arkadaşlar bugün bat günüm. Ama regl olucam gibi hissediyorum genelde akşam gelir benim.
Ben yumurtlamadan anlamıyorum eğer bu ay regl olursam sonrasında hemen yumurtlama takibi yapiyim diyorum. En azindan birkaç ay yapip düzenli yumurtlama günlerimi öğrenebilirim sanirim. Surekli o strese de girmek istemiyorum ama kendi kendime anlayamıyorum. Yumurtlama günlerini kaçırınca anlamı olmuyor değil mi?
Mesela regla bir gün kala yumurtlama olabilir mi? O gun bos geçse yorgunluk misafir vs gibi nedenlerle bu sefer üzülüyorum. Yumurtlama takibi yapsam en azindan o anlamda kafam daha rahat olur.
Yumurtlama günlerimi bilmiyorsan ayların boşu boşuna geçer yumurtlama günü en önemlisi hamile kalmak icin. Regl biter bitmez başla ovulara

X