- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.461
4 gün var çatlatma iğnesi yaptım 20.gun olduKaç gün vardı canım bata? Belki erken mi yaptın diyecektim ama üzülme en azından biliyorsun. Bir belirsizlik yok.
Aynen cnm zaten kendimi negatife hazırlamıştım nasipten öte köy yokturYine de adeti bekle canim.
Özel hastanede verdiğinin sonucu çıktı mı peki? İnşallah referans farkıdır kuzum. Güzel haberler verirsin inşallahMuhtemelen canım nasip değilmiş
Ayy hadi inşallahİns canım bize de ver güzel haberinişuan benim de adet sancım var gebelikle adet belirtileri aynı maalesef ins bebeğin seninledir.
İns canım bize de ver güzel haberinişuan benim de adet sancım var gebelikle adet belirtileri aynı maalesef ins bebeğin seninledir.
Kuzum senin bu kimyasal vs artik neyse bide skntili kurtajin var demekki yolunda gitmeyen bisey var bi kontrolemi gitsen acabaKızlar aradım tekrar yüklediler sonunda değer 43 müş cuma günü yani düşüşe geçmiş tahmin ettiğim gibi sanırım gitmeme gerek kalmadı M MavimireslDestina88 M MiuLego M Mrs Electrical Engineer I ipti G Gzmyts53 @Mucizemmm16 Ihlamurseven @Veziir @ozguss
Kızlar değerim 59 çıkmış ben bir şey anlamadım dış gebelik falan mı acaba? Ya da cuma verdiğim testi bu güne kadar beklettiler de numune mi bozuldu iyice ambale oldum. Yarın akşam tekrar gideceğim devlet aciline o zaman belli olur heraldeÖzel hastanede verdiğinin sonucu çıktı mı peki? İnşallah referans farkıdır kuzum. Güzel haberler verirsin inşallah
Ee süper sanki ayni yerde mi verdin canımKızlar değerim 59 çıkmış ben bir şey anlamadım dış gebelik falan mı acaba? Ya da cuma verdiğim testi bu güne kadar beklettiler de numune mi bozuldu iyice ambale oldum. Yarın akşam tekrar gideceğim devlet aciline o zaman belli olur heraldeM Mavimiresl M MiuLego M Mrs Electrical Engineer G Gzmyts53 miraclebeyb I ipti Ihlamurseven ve diğer yol arkadaşlarım…
Kuzum bilemedim ama artış var orası net ama az artış var gibi. Kimyasal olma ihtimalini düşündürüyor. Sen mutlaka bi kadın doğuma gitsene çok kafan karıştı. Numune bekletme veya bekleyince bozulma durumu olmaz diye biliyorum ben. Sisteme yüklememiş olma ihtimalleri daha yüksek. En net cevabı doktordan alırsın özelde bişey demediler mi doktora göstermedin mi sonucu?Kızlar değerim 59 çıkmış ben bir şey anlamadım dış gebelik falan mı acaba? Ya da cuma verdiğim testi bu güne kadar beklettiler de numune mi bozuldu iyice ambale oldum. Yarın akşam tekrar gideceğim devlet aciline o zaman belli olur heraldeM Mavimiresl M MiuLego M Mrs Electrical Engineer G Gzmyts53 miraclebeyb I ipti Ihlamurseven ve diğer yol arkadaşlarım…
Kuzum bence direkt bir jinekoloğa görünKızlar değerim 59 çıkmış ben bir şey anlamadım dış gebelik falan mı acaba? Ya da cuma verdiğim testi bu güne kadar beklettiler de numune mi bozuldu iyice ambale oldum. Yarın akşam tekrar gideceğim devlet aciline o zaman belli olur heraldeM Mavimiresl M MiuLego M Mrs Electrical Engineer G Gzmyts53 miraclebeyb I ipti Ihlamurseven ve diğer yol arkadaşlarım…
Yarın devletin acilinde verirsem 39,28 olan değer kaç olmuş net görürüz o zaman. Dr a cuma gideceğim. Leke yok canım kasık ağrım var ama uzun süredir var zaten senin lekelenme başlamış mıydı?bitliKedi kuzum leke ve ağrı tarzı birşey yoksa kimyasal değildir. Ama dış gebelik olmuşsa onu bilmiyorum sen yarın randevu al kadın doğuma git herşeyini açıkla şimdi hergun gidip kan verme sana eziyet. İnşallah sağlıklı bir gebelik sürecidir dua ettim valla bol bol.
Hayır direk kan tahlili verdim çıktım açıkçası düşük bir değer bekliyordum böyle çıkınca haliyle acaba diyorum şimdi.Kuzum bilemedim ama artış var orası net ama az artış var gibi. Kimyasal olma ihtimalini düşündürüyor. Sen mutlaka bi kadın doğuma gitsene çok kafan karıştı. Numune bekletme veya bekleyince bozulma durumu olmaz diye biliyorum ben. Sisteme yüklememiş olma ihtimalleri daha yüksek. En net cevabı doktordan alırsın özelde bişey demediler mi doktora göstermedin mi sonucu?
Aynı saatte aynı yerde tekrar ver 80 ve ust kusurse normaldir canımYarın devletin acilinde verirsem 39,28 olan değer kaç olmuş net görürüz o zaman. Dr a cuma gideceğim
Senin lekelenme be zaman başlamıştı yoksa direk adet mi oldun?Aynı saatte aynı yerde tekrar ver 80 ve ust kusurse normaldir canım
3cu kan testi verince lekenlenme başladı 56 kusur iken yani bol akintilo hafif pembe kahvemsi lekeler geldi sonra kan tekrar verdim 34 düşünce ertesi gün kanama geldi akşam. Yani 56 üstü olsaydı bana ilaç verecekti düşük olmasın diye ama gerek kalmadı sağlıksız bir gebelik dedi. Sonra doktora gittim tekrar beta bakalım dedi dış gebelikte olabilir diye betam 4 buçuk çıktı iyi dedi. Yani doktor kontrolünde oldu bunlar..Sana tavsiyem cumayı beklemeden git baktır canım düşük riskin varsada progesteron verirSenin lekelenme be zaman başlamıştı yoksa direk adet mi oldun?
Çok sevindim.Hayırlı olsun.Güzelliklerle geçsin ve gelsin inşallahKizlar kan sonucum çıktı 27.50 hala inanamıyorum Ağustos ayında tüp Bebek yaptiracaktik rabbim isteyen dileyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Canım yarın kan ver yeniden. Daha erken doktora gidebilsen iyi olurduKızlar değerim 59 çıkmış ben bir şey anlamadım dış gebelik falan mı acaba? Ya da cuma verdiğim testi bu güne kadar beklettiler de numune mi bozuldu iyice ambale oldum. Yarın akşam tekrar gideceğim devlet aciline o zaman belli olur heraldeM Mavimiresl M MiuLego M Mrs Electrical Engineer G Gzmyts53 miraclebeyb I ipti Ihlamurseven ve diğer yol arkadaşlarım…