- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.441
Bendede gaz var canım hemde hiç geçmeyen doktora gittiğimde bağırsakların dolu sanki dedi hahaKızlarr cevap verebilecek biri yokmu
Kuzum valla ne desem yalan cünkü önceki ay benimde aşırı gazım vardı hatta yumurtlamadan sonra başladı adete kadar devam etti ama sonuc hüsrandı benimde 2. Olcak kısmetse inşallah senin bebiş belirtisidir ya inşallah bebeğin seninledir canımKızlarr cevap verebilecek biri yokmu
Kuzum ya çok üzüldüm. Farkın nedeni aynı yerde vermediğin için olabilir mi acaba? Sen yine de mutlaka kontrol et canım. Bu süreçte birçok durum olabiliyor biliyorsun. Birkaç güne regli olmazsan testi mutlaka tekrarla olur mu?Kızlar aradım tekrar yüklediler sonunda değer 43 müş cuma günü yani düşüşe geçmiş tahmin ettiğim gibi sanırım gitmeme gerek kalmadı @miresl @Destina88 @Fang M Mrs Electrical Engineer @ipti @Gzmyts53Mucizemmm16 @Ihlamurseven @Veziir @ozguss
Ben iki yerde farklı yerlerde baktırdım biri 50 diğeri 56 ydi sonuç pek farkli olduğunu zannetmiyorum. Ama inşallah yanlıştir tabi 2 gün sonra tekrar ver canimbitliKedi bende farklı laboratuvar sonucundan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum kimyasal olsa değerin düşüşe geçmesi için bir kanama leke durumu olması gerekmez miydi?
benımde gögüs agrım var yorgunum ve kasığıma ara ara sancı giriyoGöğüsüm cok acıyor sabah kalkinca tartamadim resmen beni asagiya dogru cekiyor belim sirtim cok agriyor havadan mi bilmiyprum ama acayip ates basıyor 2 gun oncede kasığımda bıçak saplanir gibi agri oldu sabah aksam ondan sonra daha olmadi bakalim bekliyorum faydasi olcak Allahin izni ile inaniyorum
Bence bugün yarın olur zaten kanama bugün 3. Gün çok da bekletmez gibi geliyorbitliKedi bende farklı laboratuvar sonucundan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum kimyasal olsa değerin düşüşe geçmesi için bir kanama leke durumu olması gerekmez miydi?
Valla şimdi özelde verdim çıktım bakalım illa ki değer değişikliği olacak tam rahatlarım artık ona göre. Kasık ağrım ve akıntım var sökülürüm muhtemelenKuzum ya çok üzüldüm. Farkın nedeni aynı yerde vermediğin için olabilir mi acaba? Sen yine de mutlaka kontrol et canım. Bu süreçte birçok durum olabiliyor biliyorsun. Birkaç güne regli olmazsan testi mutlaka tekrarla olur mu?
Tatlım çok üzüldüm yaa, kimyasal mı yani?Kızlar aradım tekrar yüklediler sonunda değer 43 müş cuma günü yani düşüşe geçmiş tahmin ettiğim gibi sanırım gitmeme gerek kalmadı @miresl @Destina88 @Fang M Mrs Electrical Engineer @ipti @Gzmyts53Mucizemmm16 @Ihlamurseven @Veziir @ozguss
İnşallah kimyasal değildir abla inşallah güzel sonuç çıkar ya haber et bizede ne zaman cıkıcak sonuçlarValla şimdi özelde verdim çıktım bakalım illa ki değer değişikliği olacak tam rahatlarım artık ona göre. Kasık ağrım ve akıntım var sökülürüm muhtemelen
Sonucunu bizimle de paylaşır mısın merak ettik inşallah gulen yüzle ayrılırsin hastanedenValla şimdi özelde verdim çıktım bakalım illa ki değer değişikliği olacak tam rahatlarım artık ona göre. Kasık ağrım ve akıntım var sökülürüm muhtemelen
Sonucunu bizimle paylas canım inşallah yanlislik olmuştur dualarım seninleValla şimdi özelde verdim çıktım bakalım illa ki değer değişikliği olacak tam rahatlarım artık ona göre. Kasık ağrım ve akıntım var sökülürüm muhtemelen
Bendede gaz var canım hemde hiç geçmeyen doktora gittiğimde bağırsakların dolu sanki dedi hahadedi hee ölüyorum kabızlıkta var tabi ondan da kaynaklıdır. Ben ilk gebeligimde kabız sorunu çok yaşamıştım
Yani biraz arştırdım oluyormuş ama bilmiyorumKuzum valla ne desem yalan cünkü önceki ay benimde aşırı gazım vardı hatta yumurtlamadan sonra başladı adete kadar devam etti ama sonuc hüsrandı benimde 2. Olcak kısmetse inşallah senin bebiş belirtisidir ya inşallah bebeğin seninledir canım❤❤
Oluyo canım evet ama benim ki fos cıkmıştıYani biraz arştırdım oluyormuş ama bilmiyorumBenimde nasip olursa ikinci olacak bir kızım var 4,5 yaşında canım
Muhtemelen canım nasip değilmişTatlım çok üzüldüm yaa, kimyasal mı yani?
Kaç gün vardı canım bata? Belki erken mi yaptın diyecektim ama üzülme en azından biliyorsun. Bir belirsizlik yok.Yaptım koca bir negatiffffffff
Olsun hepimizin nasibi günü belli canım böyle düşünme duamız seninle olması yönündeOluyo canım evet ama benim ki fos cıkmıştıinşallah seninki gerçekten belirtidir ❤ Allah bağışlasın canım benim ❤ benimde bir kızım 11 yaşında nasipse ikincisi olucak pek umutlu da değilim