- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 38
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.501
Amin kuzum ağzın bal yesin. Allah zorlaştırmasın kolaylaştırsın. Bilemiyoruz hakkımızda hayırlı olanı. Dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsunBebeğim bak dün ve bugünkü değerler iyi aslında. Bu kadar geç çıktığına göre bence ilkinde bir hata olabilir. Hemen enseyi karartma tamam mı? Ama takibi de sıkı yap. İyi düşünelim iyi olsun
Yükselme var ve 1 günlük iyi. Kimyasal ihtimali yok. Ancak dış gebelik olabilir, ben de yaşadım. Allah korusun o ihtimali hiç düşünmeyin çünkü o ihtimal için çok erken. Düşüş olur da tekrar yükselirse o zaman aklına gelebilir. Hadi dua edelim sağlık ocağının hatası olsun, gerisi gayet güzel
Güzel sonuçlar alırım inşallah canımAh ah okull isleriYani bence artacak değer azalmis olsaydi bugunde öyle cikardi bence bi sknti var asm de yaptirdiginda gecte cikti zaten 7-10 arasindaydi bence ilk testler çünkü kirmiziliklar bile aşırı belli degildi
Ayy bence sorun sağlık ocağındaki sonuçtaydı abla valla cok sevindimKızlar değerim 59 çıkmış ben bir şey anlamadım dış gebelik falan mı acaba? Ya da cuma verdiğim testi bu güne kadar beklettiler de numune mi bozuldu iyice ambale oldum. Yarın akşam tekrar gideceğim devlet aciline o zaman belli olur heraldeM Mavimiresl M MiuLego M Mrs Electrical Engineer @Gzmyts53 miraclebeyb I ipti @Ihlamurseven ve diğer yol arkadaşlarım…
Dur kuzum erken sevinme dahaAyy bence sorun sağlık ocağındaki sonuçtaydı abla valla cok sevindim
Ay inşallah hayırlı haberler ile gelirsin yarın kuzumKızlar değerim 59 çıkmış ben bir şey anlamadım dış gebelik falan mı acaba? Ya da cuma verdiğim testi bu güne kadar beklettiler de numune mi bozuldu iyice ambale oldum. Yarın akşam tekrar gideceğim devlet aciline o zaman belli olur heraldeM Mavimiresl M MiuLego M Mrs Electrical Engineer @Gzmyts53 miraclebeyb I ipti @Ihlamurseven ve diğer yol arkadaşlarım…
İnsallah canim insallah inanki şu süreç cok zormus anladim şu 6 ayda daha iyi anladim S sultansultan90 dan haber yok A ad000Güzel sonuçlar alırım inşallah canım
S sultansultan90 adet olmuş malesef..o da benim durumumda(( ya İn şa Allah sevinek bizlerde..İnsallah canim insallah inanki şu süreç cok zormus anladim şu 6 ayda daha iyi anladim S sultansultan90 dan haber yok A ad000My_Moonlight06 Niqu M MiuLego I ipti Mucizemmm16 ve unuttugum kizlar vallaha kizlar guzel haberler alip verelim yaa artik cok skldm bu süreçten
Evet en son regl olmustu ve oda cok yiprandi bu süreçte bende yazmak istemedim sorup aklina getirmek istemedim hic biseyS sultansultan90 adet olmuş malesef..o da benim durumumda(( ya İn şa Allah sevinek bizlerde..
Bu bana da oldu yumurtlamadan sonra valla hiçbir şey anlamadım ayarlarımız mı bozuldu nedirYa hanımlar sabahtan beri su gibi akıntım var resmen affınıza sığınarak söylüyorum işemişim gibi . Çok tuhaf ilk kez karşılaşıyorum. Yapışkanda değil sadece iç çamaşırıms ıslaklık bırakıyor . Az da değil her seferinde çok gidiyor . Sizce sebebi ne tahmini yumurtlama tarihimde geçti
Hayırlısı kuzum olur inşallahİnsallah canim insallah inanki şu süreç cok zormus anladim şu 6 ayda daha iyi anladim S sultansultan90 dan haber yok A ad000My_Moonlight06 Niqu M MiuLego I ipti Mucizemmm16 ve unuttugum kizlar vallaha kizlar guzel haberler alip verelim yaa artik cok skldm bu süreçten
Olabilir canım muhtemelen çift yumurtluyorsunKızlar benimde yumurtlamanın pik dönemi 7 hazirandı.Size resim atmıştım çok koyu 2 çizgiydi.İlk defa ovulasyon testini denediğim için çatlamasını öğrenene kadar devam ettim ve sonraki günlerde silikleşti yok oldu.cuma cumartesinden beri yapmıyodum dün bi yapayım dedim hafif silik çıktı bu gün yaptım daha belirgin çıktı.Şimdi ben 2 kere mi yumurtluyo oluyorum tecrübeleriniz var mı ?
Maalesef kimyasal ihtimali var canım benim 30-60-120 şeklinde yükselip sonra düştü çünkü. Ama tabi değildir inşallahBebeğim bak dün ve bugünkü değerler iyi aslında. Bu kadar geç çıktığına göre bence ilkinde bir hata olabilir. Hemen enseyi karartma tamam mı? Ama takibi de sıkı yap. İyi düşünelim iyi olsun
Yükselme var ve 1 günlük iyi. Kimyasal ihtimali yok. Ancak dış gebelik olabilir, ben de yaşadım. Allah korusun o ihtimali hiç düşünmeyin çünkü o ihtimal için çok erken. Düşüş olur da tekrar yükselirse o zaman aklına gelebilir. Hadi dua edelim sağlık ocağının hatası olsun, gerisi gayet güzel
İlk yumurtlamadan 8 gün geçmiş 2 gün daha yap koyuluk devam ediyorsa bı erken gebelik yapmanı tavsiye ederimKızlar benimde yumurtlamanın pik dönemi 7 hazirandı.Size resim atmıştım çok koyu 2 çizgiydi.İlk defa ovulasyon testini denediğim için çatlamasını öğrenene kadar devam ettim ve sonraki günlerde silikleşti yok oldu.cuma cumartesinden beri yapmıyodum dün bi yapayım dedim hafif silik çıktı bu gün yaptım daha belirgin çıktı.Şimdi ben 2 kere mi yumurtluyo oluyorum tecrübeleriniz var mı ?
Ayy teşekkür ederim bilgilendirme içinİlk yumurtlamadan 8 gün geçmiş 2 gün daha yap koyuluk devam ediyorsa bı erken gebelik yapmanı tavsiye ederimama sen yinede değerlendir belki 2 yumurtlamadir takip et.
Amin inşallahAyy teşekkür ederim bilgilendirme için
Allah ım inşallahNapıyoduk stres yapmıyoduk.Hayırlısıyla inşallah diyorduk
Evet canım duyuldu bı düşük riski var. Onun için ilaç verdi gayet iyi yani bebiş ama midem çok bulanıyor y aMaalesef kuzum
Sen nasılsın bebisim gelişmeleri takip edemedim kalp atışı falan duyuldu diiii miii
Kızlar temmuzda 1 yıl olacak hala gebe kalamadim ben tükendim ya bı rahim filmi kaldı yapmadığım. Bu gelecek ay da olmazsa ben bırakacam ya valla bıktım. Soğudum artık yeminle eşimden uzaklaştım artık çocuk için yapıyormuş gibi hissediyorum her ilişkiyi.
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin uzun süredir mi denediniz paylaşır mısınKızlar dün kaset test pozitifti bugün kan testi verdim kan tahlili sonucum 640.7