- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 40
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.481
31 Mayıs canımYumurtlama günün ne zamandi canım
Ben her sayfayı okuyamıyorum. Bana baştan değerlerini yazar mısın kuzum?Kızlar değerim 59 çıkmış ben bir şey anlamadım dış gebelik falan mı acaba? Ya da cuma verdiğim testi bu güne kadar beklettiler de numune mi bozuldu iyice ambale oldum. Yarın akşam tekrar gideceğim devlet aciline o zaman belli olur heraldeM Mavimiresl @Fang @Mrs Electrical Engineer @Gzmyts53 @Safiye19 I ipti @Ihlamurseven ve diğer yol arkadaşlarım…
Çok teşekkürler canım benimÇok sevindim.Hayırlı olsun.Güzelliklerle geçsin ve gelsin inşallah
Hayırlısı olsun canım zamanını bekliyorlarAyy hadi inşallahdoktora gittim bugün belirtiler arasında kabızlık vardı gebelik şüphesi olduğu için de ilaç yazdı ultrasonda göremedi rahim duvarı kalınlaşmış dedi regl gününü bekliyorum mecburen
Dur bakalım canım kimyasalsa 3 gün içinde kanaman başlar. Benim 39a düşmüştü sonraki gün kanamam başlamıştıKızlar aradım tekrar yüklediler sonunda değer 43 müş cuma günü yani düşüşe geçmiş tahmin ettiğim gibi sanırım gitmeme gerek kalmadı M Mavimiresl @Destina88 @Fang @Mrs Electrical Engineer I ipti @Gzmyts53 @Mucizemmm16 @Ihlamurseven @Veziir @ozguss
Kuzum çok acele ediyosunKızlar değerim 59 çıkmış ben bir şey anlamadım dış gebelik falan mı acaba? Ya da cuma verdiğim testi bu güne kadar beklettiler de numune mi bozuldu iyice ambale oldum. Yarın akşam tekrar gideceğim devlet aciline o zaman belli olur heraldeM Mavimiresl @Fang @Mrs Electrical Engineer @Gzmyts53 @Safiye19 I ipti @Ihlamurseven ve diğer yol arkadaşlarım…
Merhaba ikimizinde aynı gunKızlarr cevap verebilecek biri yokmu
Yaptıracağım canım yarın ola hayrola inşallahbitliKedi kuzum farklı yerlerde yaptırdığın için çok anlaşılmaz sen yarın mümkünse devlet hastanesindeki acilde tekrar ver olur mu
Canım cuma aile hekiminde kan verdim 5 gündür değer çıkmadı bugün nihayet yansıdı 43 yazıyorduBen her sayfayı okuyamıyorum. Bana baştan değerlerini yazar mısın kuzum?
Merhaba canımmm kasık ağrım var adet olcakmışım gibi göğüslerim acıyor ama genel adet zamanımdada böyle oluyorMerhaba ikimizinde aynı gunbende öyle birşey yok ama herkeste farklı olabilir sizde başka belirti varmi
Cuma işte gideceğim canımKuzum senin bu kimyasal vs artik neyse bide skntili kurtajin var demekki yolunda gitmeyen bisey var bi kontrolemi gitsen acaba
Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah bebegin seninledırCuma işte gideceğim canım
Kuzum yarin mutlaka bi git ama ben bebek vardir diye düşünüyorum dün 38di yanlis hatirlamiyosam artis düne göre iyi ve tekrar bi hcg yap o kirmizilik nasil cikacakKızlar değerim 59 çıkmış ben bir şey anlamadım dış gebelik falan mı acaba? Ya da cuma verdiğim testi bu güne kadar beklettiler de numune mi bozuldu iyice ambale oldum. Yarın akşam tekrar gideceğim devlet aciline o zaman belli olur heraldeM Mavimiresl @Fang @Mrs Electrical Engineer @Gzmyts53 @Safiye19 I ipti @Ihlamurseven ve diğer yol arkadaşlarım…
Amin canım cümlemizin inşallahRabbim gönlüne ferahlık versin inşallah bebegin seninledır
Test yapmam artık kuzum yarın kana bakarım cuma da giderim yarın diğer gün okulda toplantılar var gitmem pek mümkün görünmüyorKuzum yarin mutlaka bi git ama ben bebek vardir diye düşünüyorum dün 38di yanlis hatirlamiyosam artis düne göre iyi ve tekrar bi hcg yap o kirmizilik nasil cikacak
Ah ah okull isleriTest yapmam artık kuzum yarın kana bakarım cuma da giderim yarın diğer gün okulda toplantılar var gitmem pek mümkün görünmüyor
Bebeğim bak dün ve bugünkü değerler iyi aslında. Bu kadar geç çıktığına göre bence ilkinde bir hata olabilir. Hemen enseyi karartma tamam mı? Ama takibi de sıkı yap. İyi düşünelim iyi olsunCanım cuma aile hekiminde kan verdim 5 gündür değer çıkmadı bugün nihayet yansıdı 43 yazıyordu
Dün akşam devlet hastanesinin aciline gittim değer 39,28 çıktı
Bugün de bir özel hastanede yaptırdım değer 59 çıktı durum bu yani canım