Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum çok acele ediyosun inşallah hamilesin bence sen bi sakin kal stres de iyi değil

bitliKedi kuzum farklı yerlerde yaptırdığın için çok anlaşılmaz sen yarın mümkünse devlet hastanesindeki acilde tekrar ver olur mu

Ben her sayfayı okuyamıyorum. Bana baştan değerlerini yazar mısın kuzum?
Canım cuma aile hekiminde kan verdim 5 gündür değer çıkmadı bugün nihayet yansıdı 43 yazıyordu
Dün akşam devlet hastanesinin aciline gittim değer 39,28 çıktı
Bugün de bir özel hastanede yaptırdım değer 59 çıktı durum bu yani canım

Kızlar ben dün test yaptım negatif çıktı bat yarın hic bir adet belirtim yok önceden karnım çok şişerdi ve sancılanırdım şimdi hic yok göğüs agrım var aşırı ve sağ kasıkta yorulduğum zaman batma oluyo dinlenince geciyo sizde test icin erken mı davrandım ne diyosunuz? 5 yaşında kızım var 1 yıldır deniyoruz ikinciyi istiyoruz bi türlü nasip olmadi bende pcos var fakat hic bir tedavi uygulanmadı yıllardır bu böyle ilk gebeliğim evlilikten 4 ay sonra olmustu

Kuzum yarin mutlaka bi git ama ben bebek vardir diye düşünüyorum dün 38di yanlis hatirlamiyosam artis düne göre iyi ve tekrar bi hcg yap o kirmizilik nasil cikacak

Kuzum yarin mutlaka bi git ama ben bebek vardir diye düşünüyorum dün 38di yanlis hatirlamiyosam artis düne göre iyi ve tekrar bi hcg yap o kirmizilik nasil cikacak
Test yapmam artık kuzum yarın kana bakarım cuma da giderim yarın diğer gün okulda toplantılar var gitmem pek mümkün görünmüyor

Test yapmam artık kuzum yarın kana bakarım cuma da giderim yarın diğer gün okulda toplantılar var gitmem pek mümkün görünmüyor
Ah ah okull isleri Yani bence artacak değer azalmis olsaydi bugunde öyle cikardi bence bi sknti var asm de yaptirdiginda gecte cikti zaten 7-10 arasindaydi bence ilk testler çünkü kirmiziliklar bile aşırı belli degildi

Bebeğim bak dün ve bugünkü değerler iyi aslında. Bu kadar geç çıktığına göre bence ilkinde bir hata olabilir. Hemen enseyi karartma tamam mı? Ama takibi de sıkı yap. İyi düşünelim iyi olsun
Yükselme var ve 1 günlük iyi. Kimyasal ihtimali yok. Ancak dış gebelik olabilir, ben de yaşadım. Allah korusun o ihtimali hiç düşünmeyin çünkü o ihtimal için çok erken. Düşüş olur da tekrar yükselirse o zaman aklına gelebilir. Hadi dua edelim sağlık ocağının hatası olsun, gerisi gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…