- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.421
Yumurtlama günün ne zamandi canımBen bata 1 gün kala silik çizgi gördüm doğrusu gecikince ama biz sabırsızlıkla beklediğimiz için olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama günün ne zamandi canımBen bata 1 gün kala silik çizgi gördüm doğrusu gecikince ama biz sabırsızlıkla beklediğimiz için olmuyor
Canım umarım kurumlar arasındaki sonuçlardan kaynaklı bir durumdur. Kimyasalsa bile hiç üzülme demek ki sağlıklı değilmiş diye düşün. Kimyasaldan sonra daha kolay sanki. Ben kimyasaldan sonraki ay hamile kalmıştım kızıma inşallah diğer ay dileğin olurİlk 43 canım 2. Değer 39,28
Ay bence değildi benimde geliyo kırmızılar sanırım ben dün gece ağrı kesici içtim bide dişim çok ağrıyodu testte negatifi görünce içiverdim gece oldum olcam ama akıntı baya fazlalaştı bu akşam bilemedin yarına regliyimKiz daha erken erken
Sende iyi ki varsın abla ❤ hiç üzme kendini benim hala umudum var bi yerlerde bi yanlışlık var bence inşallah güzel haberler verirsin bize ❤Kızlar memlekete gidiyorum sanırım gebeliği tekrar izin dönemlerinden dolayı ekim kasım gibi düşünmeye başlayabilirim. Fazla hayal kırıklığı yaşadım hele şu sağlık ocağı beni mahvetti resmen. Benden size tavsiye asla cuma günü kana gitmeyin. İnşallah sizden güzel haberler almak nasip olur yüreği güzel kadınlar
Siz de benimle birlikte merak içinde beklediniz hakkınızı helal edin.
Sanırım yukarılardan bana msj var belki de olmamalı bilemiyorum…
Hepiniz iyi ki varsınız
Parol ictiysen bir sıkıntı olmaz canım.. daha dur döllenme 6-12 gün içinde gerçekleşir acele etme gelmesin o kanamaAy bence değildi benimde geliyo kırmızılar sanırım ben dün gece ağrı kesici içtim bide dişim çok ağrıyodu testte negatifi görünce içiverdim gece oldum olcam ama akıntı baya fazlalaştı bu akşam bilemedin yarına regliyim
Parol değildi abla valla macecikti (majezik) ben parol içemiyorum abla mideme dokunuyo çok çabuk dağılıyo ya mide de midemde gastrit ve ülser var yoruyo beni valla geliyor gibi hiç umut yok ağrım falan da yok bu kez sadece akıntı var her ay daha da cins olmaya başladı adetim hep bu gelmeyen bebeler yüzündenParol ictiysen bir sıkıntı olmaz canım.. daha dur döllenme 6-12 gün içinde gerçekleşir acele etme gelmesin o kanama
Bat 18 mi çatlatma iğnesi hiç olmadım o yüzden çok bilemiyorum kuzum ama normalde olman gerekmez miydi şimdiye kadarCnm olsa hissedersdim illa ki hiç umudum yok diyorum ya 12.gun kanda 1.20 çıkınca doktorun odasından çıktığım gibi yırtıp attım test mest yok artık dedim adet günümü beklim 18haziran
Evet olmam gerekiyor ama kulüpte çok yerde okudum gecikince olan var 14.gun olan var yani herkesin değişiyor bende adet geçmesini bekleyeceğimBat 18 mi çatlatma iğnesi hiç olmadım o yüzden çok bilemiyorum kuzum ama normalde olman gerekmez miydi şimdiye kadar
Anladım canım İnşallah bebeğin seninledir kuzum inşallah güzel haberler verirsin bize ❤Evet olmam gerekiyor ama kulüpte çok yerde okudum gecikince olan var 14.gun olan var yani herkesin değişiyor bende adet geçmesini bekleyeceğim
Bugün bende de hafif akıntı var normalde sarı akıntı gelir regl bir kaç gün kalaParol değildi abla valla macecikti (majezik) ben parol içemiyorum abla mideme dokunuyo çok çabuk dağılıyo ya mide de midemde gastrit ve ülser var yoruyo beni valla geliyor gibi hiç umut yok ağrım falan da yok bu kez sadece akıntı var her ay daha da cins olmaya başladı adetim hep bu gelmeyen bebeler yüzünden
İnşallah cnm inşallahAnladım canım İnşallah bebeğin seninledir kuzum inşallah güzel haberler verirsin bize ❤
Ya benimde normalde regli zamanı 2-3 gün kala kupkuru olurum sadece olmadan bi gün önce falan akıntı olur sarı fazlaca ama bu kez 3 gündür belli ediyo kendini akıntı anlamadım ne işBugün bende de hafif akıntı var normalde sarı akıntı gelir regl bir kaç gün kala
Ben bu ay iki kere yumurtladim bir de 2 tutma ihtimali var mı bilmem ben onu tamamen unuttum not almışım ayın 2 sinde pikti ve ayın 6 sında 2 pik olduYa benimde normalde regli zamanı 2-3 gün kala kupkuru olurum sadece olmadan bi gün önce falan akıntı olur sarı fazlaca ama bu kez 3 gündür belli ediyo kendini akıntı anlamadım ne iş
Ayy hadi inşallah ya ikiz olursa ikiz de çok zor çok korkuyorum yanlışlıkla ikiz çocuğum olcak diyeBen bu ay iki kere yumurtladim bir de 2 tutma ihtimali var mı bilmem ben onu tamamen unuttum not almışım ayın 2 sinde pikti ve ayın 6 sında 2 pik oldu
Ben bu ay iki kere yumurtladim bir de 2 tutma ihtimali var mı bilmem ben onu tamamen unuttum not almışım ayın 2 sinde pikti ve ayın 6 sında 2 pik oldu
Çok istiyorum ikizi bir avazda sonra bebek faslını kapatırımAyy hadi inşallah ya ikiz olursa ikiz de çok zor çok korkuyorum yanlışlıkla ikiz çocuğum olcak diye
Evet canım hayırlı bakalım tutacak mı gelmezse ayın 17 sende test yaparım yineOo abla en son 6 sında da bi daha yumurtlama gördüysen çok erken test yapmışsın bence sen erken gebelikte olsa onun için bile erkenmiş
Hadi inşallah abla ❤ Aman Yarabbi ben bi tane yapsam kafii tek başımayim yardım eden de olmaz mazallah deliririm sonra huni takıp gezerim valla ablaÇok istiyorum ikizi bir avazda sonra bebek faslını kapatırım
Evet canım hayırlı bakalım tutacak mı gelmezse ayın 17 sende test yaparım yine
Kızlarr cevap verebilecek biri yokmuKızlar merhaba :) bat 19 haziran eğer döngümde bir uzama olmazsa bazen 30 güne çıkıyor. Son bir haftadır aşırı gazım var kafayı yedirticek bana gece bile uyuyamıyorum rahatsız ediyor beni böyle bir belirti olabilir mi sizce? Henüz test yapmadım. Not: olursa 2.çocuğum olacak ve bu ikinci ayım denemede.