Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım doktor tavsiyesinde al bende öyle yaptım markaları bile insandan insana değişiklik gösteriyor

Bigadiç çıktı canım açıklandı şimdi. Nasıl biyer nereye yakın uzak bilmiyorum. Tedavi için tekrar doktor bulma falan gerçekten yardımına ihtiyacım olabilir
Bigadiç merkeze yakın ilçelerden, yarım saat kadar sürer arabayla ama denize daha uzak. Ben doktorumdan çok memnunum özel polikliniğine gidiyorum. Devlet hastanesinde de bir yakınım var kadın doğum bölümünde. Ona da sorarım geleceğin zaman devlete gitmeyi düşünürsen. hayırlı olsun tayininiz.

Merhaba canım hayirli olsun topigin bat 19 haziran inşAllah olacak mfk kullaniyorum 2 haftadir

Ben yontamayacağımı biliyordum kuzum aynen kuzum rabbim huzurunuzu bozmasın inşallah
Valla pek farkımız yok hatta benimki odun olduğunu da kabullenmiş ve bu durumdan gayet hoşnut olsun be seviyoruz kocişleri, ruh öküzlerimiz onlar bizim, canım kocalar Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın bebeğim

Biraz araştırdık canım karakoldakilerle irtibata geçtik merkeze daha yakınmış karakol merkezden ev bakıyoruz. Denize uzak olması çok üzdü burda iki arkadaşım daha var Balıkesire gelen ikisine de ayvalık çıktı oturdum yas tutuyorum Hayırlısı olsun özel yada devlet fark etmez benim için ya doktorun ilgisi ve tecrübesi önemli olan

Hahah benimkide öyle ilk tanıştığımız da dedi zaten ben dedim yola gelirsin diye, dene istersen dedi denedim hakketten değişmedi. Tanıştığımda neyse hala o hiç bi tavrı değişmedi çok şükür Böyle sevdik böyle devam edicez artık kuzu Odun falan ama iyi ki varlar canım

En azından dürüstler iyi ki kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…