- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.141
Aynen bekleyeyim diyorum forumda okudum adeti geciken oluyormuşBen de aynı canım 15 aydır göremedim pozitifi. 2 defa femara ovitrelle de kullandım ama olmadı. Zamanı var galiba bekliycez artık.
Sağlıkla kucağına al canım maşallah❤❤Canım benim testim pozitif çıktı
Valla billa yaaaaaZaten çıkana kadar değerin 2 kez 2 ye katlandı bunu saymayız
İlk defa mı oluyor. Benim 12 gün önceden başlıyor göğüs hassasiyeti dolgunluk.kızlar reglime 10 gün var ve gögüslerim hem dolgun hem sızlıyor hemde yanıyor , böyle bir durum yaşayan var mı ?
benım ılk defa oldu bıde kımyasal gecırdımde olmustu ama o zamanda gögüs uclarımda sızlıyorduİlk defa mı oluyor. Benim 12 gün önceden başlıyor göğüs hassasiyeti dolgunluk.
anladım canım, ben 15 aydır korunmuyorum son bir kaç aydır adetime 12 gün kala başlıyor dolgunluk ama hiç pozitif görmedim bu süreçte.benım ılk defa oldu bıde kımyasal gecırdımde olmustu ama o zamanda gögüs uclarımda sızlıyordu
Hayırlı olsunCanım benim testim pozitif çıktı
Yani kısaca servikal mukus yani ıslaklık hissedildiğinden itibaren değerlendirmek lazım. Zaten vücut belli ediyor doğurgan dönemdeyim diye. Bende 3 ay ovulasyon denedim gebelik elde edemedim henüz ama artık anlayabiliyorum yumurtlama zamanını. Döngünün 10. Günündeyim dünden itibaren islakligim artti hep islakmis hissiyati var, akıntı arttı, hafif kasık batmalarım gibi gibi.. Bu hafta cok onemli benim icin inşallah tutar. Güzel haberler alırızbenim 28 günlük döngüde uygulamalar hep 14. günü gösterir ve o şeffaf akıntıyla orantılı olurdu.
İdil Hanıma sordum akıntı takibini LH kitiyle destekleyerek yapmamı önerdi. 15 ay sonra ilk defa lh testiyle denedim ilişkiyi de İdil Hanımın söylediği günlere perhizle birlikte denedim. Silikleştiği gün 14. değil 16. güne denk geldi. Bu ay merakla bekliyorum sonucu.
Valla öyle canım şimdi bir süre ara vermek istiyorum ideal kilomun üzerindeyim 1-2 ay kilo falan verirsem yumurtalığımın teki tembel kilodan dolayı onu düzene sokarım diye düşünüyorum bakalım ya hayırlısı artık eşimde bende fazlasıyla yıprandık doktorum izin verirse biraz kafamız dağılmış olur böylelikleNormal zamanlarında da degerlendir kuzum. 2, 3 günde bir olmali doğrusu buymuş
Insallah gönlüne göre olsun kuzum bu ay. Bebeğin sana nasip olsun.
Kesinlikle vücuda göre çok değişiyor.
Biraz daha bekleyelim akşama ne kaldı ki heyecanlı oluyoValla billa yaaaaa
ben kımyasal gecırdıgımde hem uyku sürekli idrara cıkma ve gögüs ucu sızısı vardı . Şuan 10 gün kala hem ateş gibi yanıyor hemde acıyor ilkkez bu sekılde bırsey yasıyorumanladım canım, ben 15 aydır korunmuyorum son bir kaç aydır adetime 12 gün kala başlıyor dolgunluk ama hiç pozitif görmedim bu süreçte.
İnşallah canım en kısa zamandaYani kısaca servikal mukus yani ıslaklık hissedildiğinden itibaren değerlendirmek lazım. Zaten vücut belli ediyor doğurgan dönemdeyim diye. Bende 3 ay ovulasyon denedim gebelik elde edemedim henüz ama artık anlayabiliyorum yumurtlama zamanını. Döngünün 10. Günündeyim dünden itibaren islakligim artti hep islakmis hissiyati var, akıntı arttı, hafif kasık batmalarım gibi gibi.. Bu hafta cok onemli benim icin inşallah tutar. Güzel haberler alırız
Buna ihtiyacın varsa neden olmasin. Hem kafa dağıtmış olursun☺☺Yani kısaca servikal mukus yani ıslaklık hissedildiğinden itibaren değerlendirmek lazım. Zaten vücut belli ediyor doğurgan dönemdeyim diye. Bende 3 ay ovulasyon denedim gebelik elde edemedim henüz ama artık anlayabiliyorum yumurtlama zamanını. Döngünün 10. Günündeyim dünden itibaren islakligim artti hep islakmis hissiyati var, akıntı arttı, hafif kasık batmalarım gibi gibi.. Bu hafta cok onemli benim icin inşallah tutar. Güzel haberler alırız
Canım şöyle anlatayım. Benim adetim düzenlidir. 28 günde bir olurum. 14. Gün yumurtlama diye düşünüyorum. Benim beklenen adetten 10 gün önce genelde göğüslerim şişer sonra normal haline dönerdi. Bu ay 10. Gün geçti göğüslerim hala şişti uçları çok acımamayla beraber az ağrır gibi oluyordu dokunduğumda. Adet tarihim 12 hazirandı zaten öncesinde de böyle olunca hissettim 11 haziranda elimde eskiden kalma ovulasyon testi kalmıştı onu yapayım dedim o pik çıktı okumuştum öylelik denedim. Biraz daha hamile olduğumdan şüphelendim. Sağ kasığımda arada az ağrı olur gibi oluyor 2 gündür normalde zaten şuan adetli olmam gerekiyorduAmin amin aminBelirtilerini yazar mısın ve yumurtlamadan kaç gün sonra positif çıktı
Neye ihtiyacım var canım anlamadımBuna ihtiyacın varsa neden olmasin. Hem kafa dağıtmış olursun☺☺
Ay yanlış alıntı kuzumNeye ihtiyacım var canım anlamadım
Erken gebelik testi canım bu diğer kaset testte biraz silik çıktı ama kaset testler genelde bat sonrası içindir kan vermek için bir hafta bekletmeyi düşünüyorum stres yaşamamak içinHayırlı olsunne kadar net bir çift çizgi beta baktırdınız mı acaba? Böyle koyuyken kaç çıkıyor merak ettim