- 11 Mart 2022
- 303
- 273
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.201
Canım yok yakınlarımda tıp merkezi yani adı tıp merkezi ama fiyatı 250 TL işteTıp merkezinde verenler de oluyor
Oo çok fazlaymış ne yapacaksın pekiCanım yok yakınlarımda tıp merkezi yani adı tıp merkezi ama fiyatı 250 TL işte
Canım ben yine gölge görüyorum sanki
Önümüzdeki aya bakacaz artık kuşum
O neeyyy bura 30 TL tip merkezindeCanım yok yakınlarımda tıp merkezi yani adı tıp merkezi ama fiyatı 250 TL işte
Üzdü buuu
Yarın tekrar kan vereceğim aile hekiminde bekledim bu kadar hiç bayılasım yok kuzum ya 250 liraOo çok fazlaymış ne yapacaksın peki
Ağlayasım geldi bak şimdiOff
O neeyyy bura 30 TL tip merkezinde
Canım en güzel ve kestirme yolu acile gitmek.Yarın tekrar kan vereceğim aile hekiminde bekledim bu kadar hiç bayılasım yok kuzum ya 250 lira
Abla yok ama olcam hissediyorum karnım çok ağrıyoÜzdü buuuama dur bekle bakalım daha gelen giden yok
Sonuç cıktı mı ablaYarın tekrar kan vereceğim aile hekiminde bekledim bu kadar hiç bayılasım yok kuzum ya 250 lira
Aynen napalim kısmet değilmiş bu aydaÖnümüzdeki aya bakacaz artık kuşum
Keşke olsa attım çöpe valla üzüldüm baya hevesliydim yaparken çok heyecanlandım ama yokCanım ben yine gölge görüyorum sanki
Devlet hastanesinin mi acili canım?Canım en güzel ve kestirme yolu acile gitmek.Sancım var lekelenmem var ya da midem bulanıyor diye gidiyorsun max. 1.5 saate kan sonucun elinde Napalım özellerde para bayılmaktansa ya da saatlerce hatta günlerce beklemektense bu seçenek hepsinden hızlı
Beklemeye dayanamayan, aşırı heyecanlı olanlara tavsiyemdir. Malesef ki mevcut sağlık sistemi bizi buna mecbur bırakıyor.
Yok canım çıkmadı bir türlü 3 ayrı sonuç çıktı o çıkmadıSonuç cıktı mı abla
Şaka gibi gerçektenYok canım çıkmadı bir türlü 3 ayrı sonuç çıktı o çıkmadı