Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayın 8-9-10 unda yumurtlama 11 inde çatlama gördüm. Bugün de süt beyazı akıntım oldu. Daha önce bu akıntıyı gördüğümde hamile kalmıştım. Süt beyazı akıntının hamilelik dışında sebebi var mı bilen var mı?

Kızlar merhaba bende Haziran ayı içinde gebelik planlayanlardanım uygulamadan takip ederek ovulasyon günlerini değerlendirdik bat'a 4 gün var dün erken gebelik testi yaptım negatifti. Yaşadığım bir kaç belirtti var sırasıyla belirteceğim. Sormak istediğim bu belirtileri yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı?

-sol kasıkta şiddetli ağrı yaklaşık 7 gündür
-gogus hassasiyeti
-rahimde adet olacakmış gibi kasılma
- bugün başlayan belde ağrı
cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Yarın tekrar kan vereceğim aile hekiminde bekledim bu kadar hiç bayılasım yok kuzum ya 250 lira
Canım en güzel ve kestirme yolu acile gitmek. Sancım var lekelenmem var ya da midem bulanıyor diye gidiyorsun max. 1.5 saate kan sonucun elinde Napalım özellerde para bayılmaktansa ya da saatlerce hatta günlerce beklemektense bu seçenek hepsinden hızlı
Beklemeye dayanamayan, aşırı heyecanlı olanlara tavsiyemdir. Malesef ki mevcut sağlık sistemi bizi buna mecbur bırakıyor.

Devlet hastanesinin mi acili canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…