- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.161
Hahahhaha olsun canım ne olcakAy yanlış alıntı kuzum bu topigi çok heycanla okuyorum. Maruz gör❣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhaha olsun canım ne olcakAy yanlış alıntı kuzum bu topigi çok heycanla okuyorum. Maruz gör❣
Ne kadar detaylı açıklamışsın tesekkur ederim çok yol gösterici oldu benim için.Canım şöyle anlatayım. Benim adetim düzenlidir. 28 günde bir olurum. 14. Gün yumurtlama diye düşünüyorum. Benim beklenen adetten 10 gün önce genelde göğüslerim şişer sonra normal haline dönerdi. Bu ay 10. Gün geçti göğüslerim hala şişti uçları çok acımamayla beraber az ağrır gibi oluyordu dokunduğumda. Adet tarihim 12 hazirandı zaten öncesinde de böyle olunca hissettim 11 haziranda elimde eskiden kalma ovulasyon testi kalmıştı onu yapayım dedim o pik çıktı okumuştum öylelik denedim. Biraz daha hamile olduğumdan şüphelendim. Sağ kasığımda arada az ağrı olur gibi oluyor 2 gündür normalde zaten şuan adetli olmam gerekiyordu bugün de testi yaptım erken gebelikte anında belirdi normal kaset testte 5 dkya yakın belirdi. Bir kaç gün sonra gidip kan vermeyi düşünüyorum önceki korkularımdan dolayı bu ay da diğer aylardan farklı bir şey yapmadım sadece folik asiti düzenli kullandım onun harici hiç bebek için ilişki gibi düşünmedim isteğim doğrultusunda günleri değerlendirdik stres ve araştırma vs hiç yapmadım inşallah yardımcı olabilmişimdir
Teşekkür ederim canım. Ne demek Kesinlikle insan çok strese giriyor sırf bebek için oluyormuş gibi vücudumuzu zorluyoruz bunu da yapınca vücut ister istemez bizi anlayıp oluşturmuyor diye düşünüyorum. Ben geçen sene düşünmeye başladığım da sağlık ocağına gidip doktora gebelik düşündüğümü bunun için kan değerlerime, idrar vs baktırmak istediğimi söyledim. Kanım düşükse, d vitamini vs eksikse onun takviyesine başlamıştı. Folik asite anında başladı gebelik düşündüğünden itibaren başlatıyoruz demişti. Ama bildiğim kadarıyla eczaneden direk alanlar oluyor Senin gidip kan vermeni öneririm d vitamini falan önemli canım Onun harici bir doktora gitmedim adetim falan düzenliydi ve bir şikayetim yoktu canım. Bu ay hiç bir şekilde aklıma getirmedim araştırma vs hiç yapmadım canım bunu yapmanı da öneririm. İlişki tarihlerini de şimdi bakıp yazacağım eskiden denk geldiğim bi doktor vardı denemedim ama memnun kalanları duymuştum mfk yöntemi diye YouTube’ye bakarsan bulabilirsin. Bulamazsan ben buradan onu da atabilirimNe kadar detaylı açıklamışsın tesekkur ederim çok yol gösterici oldu benim için.
Özellikle hamilelik için ilişki beni geriyor sanirim. Gün asiri zor geliyor. Cok ozel degilse aralar ne kadar oldu? Haftada 3 mutlaka tavsiye ediliyor diye biliyorum. Yumurtlama günlerine mi dikkat ettin canim?
Bir de ben hiç doktora gitmedim gidip folik asit almam gerekiyor mu?
Bebeğin hayirli olsun☺ benimde bat çarşamba günü o zaman olmazsam perşembe erken gebelik testi alıyım senin bir gün de cıkmış.
O zaman keyfini çıkar bundan sonra kuzum dağ taş gezin kamp yapın ben ağustosta dağda fındık bahçesinde yapıcam kamp kocam o sana yeter diyorBen de konforuma, özellikle uykuma çok düşkünüm ama seviyorum da kampı. Sadece bebek olsa.. 2 yıldır zehir oldu hayat bana, nelerle mücadele ettim. Artık hakettik bu rahatlığı, keyfi.. oraya taşınınca modun da değişir, çok iyi gelir. Hadi hayırlısı
Kaset testin duruyorsa atar mısınErken gebelik testi canım bu diğer kaset testte biraz silik çıktı ama kaset testler genelde bat sonrası içindir kan vermek için bir hafta bekletmeyi düşünüyorum stres yaşamamak için
Bu gün yarın belli olacak canım eşim askeri personel il belli oldu henüz ilçe belli olmadı inşallah merkezi bi yer çıkar diye dua ediyoruz sende mi balıkesirli sin ?Balıkesirde nereye taşınıyorsunuz merkez mi?
10-12-14-16yı değerlendirmişim canım 14 yüksek doğurgan günü diye geçiyor bu şekilde 2 günde bir denemişim denedikten sonra da 30 dk falan normal uzandım eşinde sende pekmez tüketebilirsiniz ama biz bu aralarda canımız istediğinden tüketmiştik belki bir etkisi olmuşturNe kadar detaylı açıklamışsın tesekkur ederim çok yol gösterici oldu benim için.
Özellikle hamilelik için ilişki beni geriyor sanirim. Gün asiri zor geliyor. Cok ozel degilse aralar ne kadar oldu? Haftada 3 mutlaka tavsiye ediliyor diye biliyorum. Yumurtlama günlerine mi dikkat ettin canim?
Bir de ben hiç doktora gitmedim gidip folik asit almam gerekiyor mu?
Bebeğin hayirli olsun☺ benimde bat çarşamba günü o zaman olmazsam perşembe erken gebelik testi alıyım senin bir gün de cıkmış.
Verdim canım yarın çıkacakAyy kuzum kan ver
Atayım canım biraz geç çekmiştim misafir var evde ilk idrar da değil öğle arası işten eve geçtiğimde yapabildimKaset testin duruyorsa atar mısın
Evet ben de geçen sene evlendikten sonra taşındım. Tedavimi burada oluyorum doktorları laboratuvarları öğrendim kısa sürede,merkezde birşeye ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum.Bu gün yarın belli olacak canım eşim askeri personel il belli oldu henüz ilçe belli olmadı inşallah merkezi bi yer çıkar diye dua ediyoruz sende mi balıkesirli sin ?
İnşallah cnm inşallahBugün bat tarihim canım yeni gibi bence de ins vardır kan verdim yarın çıkacak benim bebeğim iki ay yaşadı sadece bu ilaç olacak bize
Hiç sesi çıkmıyorSevindim canım ❤ Ay sahiden @ipti abla nerelerdesin kaç gündür
Teşekkür ederim sağlıcakla kucağına al inşallahAtayım canım biraz geç çekmiştim misafir var evde ilk idrar da değil öğle arası işten eve geçtiğimde yapabildim
Tesekkur ederim canim. Rabbim saglicakla kucagina almak nasip etsin. Benim regl surem 35 gunde bir. Cok anlamiyorum yumurtlama günlerinden.10-12-14-16yı değerlendirmişim canım 14 yüksek doğurgan günü diye geçiyor bu şekilde 2 günde bir denemişim denedikten sonra da 30 dk falan normal uzandım eşinde sende pekmez tüketebilirsiniz ama biz bu aralarda canımız istediğinden tüketmiştik belki bir etkisi olmuştur
İnşallah darısı tüm isteyenlerTeşekkür ederim sağlıcakla kucağına al inşallah
Mfk yöntemini bi araştır canım orada anlatıyordu 35 günde bir olanlara göre falan en azından bi denersiniz Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin tez vakitteTesekkur ederim canim. Rabbim saglicakla kucagina almak nasip etsin. Benim regl surem 35 gunde bir. Cok anlamiyorum yumurtlama günlerinden.
Sağlıklı beslenmeye özen gösteriyoruz bizde iyiki de seviyoruz sebze çok severiz bol tüketiriz.
Çok teşekkür ediyorum ❣❣ bende gideyim o zaman takviyeler için. Kesinlikle stres yapmamanın etkisi cok onemli.Teşekkür ederim canım. Ne demek Kesinlikle insan çok strese giriyor sırf bebek için oluyormuş gibi vücudumuzu zorluyoruz bunu da yapınca vücut ister istemez bizi anlayıp oluşturmuyor diye düşünüyorum. Ben geçen sene düşünmeye başladığım da sağlık ocağına gidip doktora gebelik düşündüğümü bunun için kan değerlerime, idrar vs baktırmak istediğimi söyledim. Kanım düşükse, d vitamini vs eksikse onun takviyesine başlamıştı. Folik asite anında başladı gebelik düşündüğünden itibaren başlatıyoruz demişti. Ama bildiğim kadarıyla eczaneden direk alanlar oluyor Senin gidip kan vermeni öneririm d vitamini falan önemli canım Onun harici bir doktora gitmedim adetim falan düzenliydi ve bir şikayetim yoktu canım. Bu ay hiç bir şekilde aklıma getirmedim araştırma vs hiç yapmadım canım bunu yapmanı da öneririm. İlişki tarihlerini de şimdi bakıp yazacağım eskiden denk geldiğim bi doktor vardı denemedim ama memnun kalanları duymuştum mfk yöntemi diye YouTube’ye bakarsan bulabilirsin. Bulamazsan ben buradan onu da atabilirim
Bigadiç çıktı canım açıklandı şimdi. Nasıl biyer nereye yakın uzak bilmiyorum. Tedavi için tekrar doktor bulma falan gerçekten yardımına ihtiyacım olabilirEvet ben de geçen sene evlendikten sonra taşındım. Tedavimi burada oluyorum doktorları laboratuvarları öğrendim kısa sürede,merkezde birşeye ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum.