- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.221
Regl ve gebelik belirtileri birbirine benziyor canım hayırlısı neyse i olsun inşallah. Umarım bebiş seninledirKızlar merhaba bende Haziran ayı içinde gebelik planlayanlardanımuygulamadan takip ederek ovulasyon günlerini değerlendirdik bat'a 4 gün var dün erken gebelik testi yaptım negatifti. Yaşadığım bir kaç belirtti var sırasıyla belirteceğim. Sormak istediğim bu belirtileri yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı?
-sol kasıkta şiddetli ağrı yaklaşık 7 gündür
-gogus hassasiyeti
-rahimde adet olacakmış gibi kasılma
- bugün başlayan belde ağrı
cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Bende sarsıldım sabah var diye tahmin ediyordum göğüs hassasiyeti ve gaz sancısı var.. hiç regl belirtim de yokAynen napalim kısmet değilmiş bu ayda
Hayırlısı olsun canım ben bir gün kala yaptım bende de hafif gölge var o da son testlerimde hep çıkıyor testlerde var bir şeyler. Önceki hamileliğimde bu yanıltıcı çizgileri gölgeleri forumda bu kadar sık görmüyordum( 5 sene öncesi) Her şeyin çakması olduğu gibi testlerin de yapmışlar sanırımKeşke olsa attım çöpe valla üzüldüm baya hevesliydim yaparken çok heyecanlandım ama yok
Benimde sadece ağrım var onun dışında hiç bişeyim yok oda yeni başladı zaten biraz iş yaptım diyeBende sarsıldım sabah var diye tahmin ediyordum göğüs hassasiyeti ve gaz sancısı var.. hiç regl belirtim de yok
Hayırlısı kuzum napalim bat ne zaman herşeyin sahtesi var ya ayırt edilmiyo da gerçek mı değil mi diye vicdansızlarHayırlısı olsun canım ben bir gün kala yaptım bende de hafif gölge var o da son testlerimde hep çıkıyor testlerde var bir şeyler. Önceki hamileliğimde bu yanıltıcı çizgileri gölgeleri forumda bu kadar sık görmüyordum( 5 sene öncesi) Her şeyin çakması olduğu gibi testlerin de yapmışlar sanırım
Bat yarın ve regl sancıları başladı bileHayırlısı kuzum napalim bat ne zaman herşeyin sahtesi var ya ayırt edilmiyo da gerçek mı değil mi diye vicdansızlar
Nasip diyelim kuzum bekle bat günü ogrenende cok var.. yumurtlama gordunmu bu ay
Hakkımızda hayırlı olanı rabbim gönlümüze razı etsin inşallah tez vakitte olurEvet haklisin en iyisi 1 gun ara verip devam etmek hepimizin hakkinda hayirlisi olsun stresli surecler
Benimde 16 sı ama yine erken olcam sanırımBat yarın ve regl sancıları başladı bile
Yumurtlama yi takip edemiyorum ki abla akıntı falan sıfır oluyo işte takvimle takip ediyorum ama oda işe yaramadı sanırımNasip diyelim kuzum bekle bat günü ogrenende cok var.. yumurtlama gordunmu bu ay
İnşallah olmazsın daha varmış.. bat günü sabah ilk idrarla bir kez daha yaparsın testi. Allah nasip ederse ilk bebiş mi olacak??Benimde 16 sı ama yine erken olcam sanırımumarım gelmezler amin
Yok kuzum ikinci olucak inşallah senin ilk bebiş mi❤İnşallah olmazsın daha varmış.. bat günü sabah ilk idrarla bir kez daha yaparsın testi. Allah nasip ederse ilk bebiş mi olacak??
İnnovita nin testlerini alabilirsen bi denemis olursunYumurtlama yi takip edemiyorum ki abla akıntı falan sıfır oluyo işte takvimle takip ediyorum ama oda işe yaramadı sanırım
Benim de 2. Olucak nasip olursaYok kuzum ikinci olucak inşallah senin ilk bebiş mi❤
Benim de 2. Olucak nasip olursailkinde hemen oldu bu biraz nazlı olucak şimdiden belli
Aynen öyle yap hem aynı yerde vereceğin için daha sağlıklı değerlendirirsinYarın tekrar kan vereceğim aile hekiminde bekledim bu kadar hiç bayılasım yok kuzum ya 250 lira
Öyle maalesefİkinciyi yapmak bir dert ne kadar zor olmuyor bir türlü
İnşallah canım benim bu topikteki herkesin kucağı dolsun inşallahHayirli olsun canim insallah saglikla ilerlesin darisi hepimizin basina
Ben de bu belirtiler var bugün kanda pozitif öğrendim darısı başınıza inşallahKızlar merhaba bende Haziran ayı içinde gebelik planlayanlardanımuygulamadan takip ederek ovulasyon günlerini değerlendirdik bat'a 4 gün var dün erken gebelik testi yaptım negatifti. Yaşadığım bir kaç belirtti var sırasıyla belirteceğim. Sormak istediğim bu belirtileri yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı?
-sol kasıkta şiddetli ağrı yaklaşık 7 gündür
-gogus hassasiyeti
-rahimde adet olacakmış gibi kasılma
- bugün başlayan belde ağrı
cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler