- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.061
Bana doktorum kesinlikle ilaç kullanma demişti gebelik düşünürkenKızlar ağrı kesiciler gebeliğe engel mi sizce ?? Ben adetlerimi ilaçsız geçiremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana doktorum kesinlikle ilaç kullanma demişti gebelik düşünürkenKızlar ağrı kesiciler gebeliğe engel mi sizce ?? Ben adetlerimi ilaçsız geçiremiyorum
Aynen kuzum hayırlısı olsun artık napalim önümüzdeki ay inşallahİnnovita strip gebelik testleri tamamen yalan artık doğrulamış olduk. Üzülme canım en kısa zamanda olacak Allah'ın izniyle
Daha ovulasyon kullanma istersen akışına bırak, stres yapıyor biraz. Bu ay o kadar rahatım ki ne stres yaşıyorum ne birşey. Bende baya stres yarattı onu fark ettimAynen kuzum hayırlısı olsun artık napalim önümüzdeki ay inşallah
Öyleymiş gerçektenUygulamalar hiç bir zaman doğru göstermez ki canim
Ben de öyle. Bu reglmde 6 tane içtim sanırım iki gün boyuncaKızlar ağrı kesiciler gebeliğe engel mi sizce ?? Ben adetlerimi ilaçsız geçiremiyorum
Yok artık kullanmicam 4 ay kullandım şimdi biliyorum yumurtlama günlerimi bir dahada almaya gerek yok. Bu ay çok stres yaptım ya neden bilmiyorum olucak mı olmayacak mı diye kafayı yedim kimyasaldan sonra. Regl olunca doktora gidicem hsg için randevu alicam.Daha ovulasyon kullanma istersen akışına bırak, stres yapıyor biraz. Bu ay o kadar rahatım ki ne stres yaşıyorum ne birşey. Bende baya stres yarattı onu fark ettim
Aynen bende 3 ay kullandım ya vücudumdaki değişikliklerden anlıyorum artık. Birde bi embriyoloğun instagram sayfasında gördüm yumurtlamadan 2 gün öncesi en doğurgan dönemmiş.Yok artık kullanmicam 4 ay kullandım şimdi biliyorum yumurtlama günlerimi bir dahada almaya gerek yok. Bu ay çok stres yaptım ya neden bilmiyorum olucak mı olmayacak mı diye kafayı yedim kimyasaldan sonra. Regl olunca doktora gidicem hsg için randevu alicam.
Evet aman bişey olmasın, tutunsun diye çamaşır sepeti kaldırmıyordum. Şimdi umrumda değil valla olacaksa her türlü olur. Olsun da o zaman bakarızAman boşver ya gerçekten o yapılanlar biraz plasebo etkisi yoksa tutunan her şekilde tutunuyor.. kardeşime doktoru spor yapın bebek deniyorlen demiş avustralyada, ben de burda sporu bırakmak ne kelime yolda hızlı yürümeyi bile bıraktım
Yumurtlama öncesi ve sonra önemli diyorlar da bir türlü olmadıAynen bende 3 ay kullandım ya vücudumdaki değişikliklerden anlıyorum artık. Birde bi embriyoloğun instagram sayfasında gördüm yumurtlamadan 2 gün öncesi en doğurgan dönemmiş.
Ay inşallah canım benim. Hep içimde bir tedirginlik var sana anlatamam.Bakıyorum sıksık
Ay ben yerim sizi mide bulantısı şişin cilvesi
Annesine babasına güzel haberler versin minnoş
Canm sanki var ama çok yeni galibakızlar sonunda foto atabildim dün iki tane normal kaset testte ikinci çizgi silik olunca bugün sabah erken gebelik yaptım ikinci çizgi daha belirgindi sizce de var mı birşeyler umutlanmalı mıyım
Ben yaşadım yaşıyorum da bugün idrarda pozitif gördüm kan verdim bakalımhamile arkadaslar bat gününden 5-6 gun önce hafif kasık ağrısı yasadınız mı? acaba bu ay da mı olmadı diye modum cok dusuk bugun.
Kötüyü çağırmayalım her şey çok güzel olacak buna inanıp böyle devam edelim yaşanan olumsuzluklar geçti gitti daha güzel günlerin yaşanması içinAy inşallah canım benim. Hep içimde bir tedirginlik var sana anlatamam.
Yaşana kötü tecrübeler beni çok etkiledi maalesef.
Önümüzdeki hafta gelse de bir rahat etse içimiz.
Bugün bat tarihim canım yeni gibi bence de ins vardır kan verdim yarın çıkacak benim bebeğim iki ay yaşadı sadece bu ilaç olacak bizeCanm sanki var ama çok yeni galiba
Evett varrkızlar sonunda foto atabildim dün iki tane normal kaset testte ikinci çizgi silik olunca bugün sabah erken gebelik yaptım ikinci çizgi daha belirgindi sizce de var mı birşeyler umutlanmalı mıyım
İnsallah gönlüne gore olsun kuzum Rabbim saglikli sihhatli güzel ömürlü guzel bebekler nasip etsin hepimizeBugün bat tarihim canım yeni gibi bence de ins vardır kan verdim yarın çıkacak benim bebeğim iki ay yaşadı sadece bu ilaç olacak bize
Var var hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahkızlar sonunda foto atabildim dün iki tane normal kaset testte ikinci çizgi silik olunca bugün sabah erken gebelik yaptım ikinci çizgi daha belirgindi sizce de var mı birşeyler umutlanmalı mıyım
Bu dosya hatalı diyor canımKızlar bi embriyoloğun sayfasında gördüm bunu. İsim gözükmesin istedim belki yasaktir diye. Denemekte fayda var sonrası yine iki günde bir iliski olabilir her ihtimale karşı