Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eveet kızlar dayanamayıp yaptım ve sonuç kocaman bir negatif olsa çıkardı yumurtlamadan 12 gün bugün hayırlısı olsun ne diyeyim artık bu ay da olmadı
Üzülme canim. Acaba iki gün var diye de çıkmamış olabilir mi? Kesin çıkar miydi bu konularda bilgim yok ama.
Regl geçsin yeni bir ay başlıyor senin için.

Benimde aynı canim. Ben yapmak istemiyorum çünkü heveslenmek istemiyorum. Çarşamba geceye kadar bekliyeceğim sanirim olmazsam en erken perşembe yaparim. Sende de belirti var mi peki? Regl ve hamilelik belirtileri aynı midir?
Ben regl öncesi halsiz olurum dün elim kolum kalkmıyordu. Pek agrım yok ama halsizlik çok vardi. Bugün iyiyim gerci:)
Ben 3 gündür bi türlü kendime gelemedim sürekli uyku halim var bi de dün regli gibi agrım oldu ama sonra geçti bu gün göğüs ağrısı dışında hic bişeyim yok bide bulantim var ama normalde midem çok hassastır bilemedim yani kuzum benim 5 yaşında bi kızım var onda hic bilmedim hamile oldugumu yani omrumde ilk defa test yapmıştım ve direk kıpkırmızı çıkmıştı hcg de 285 cikmisti ama bunda inan hiç bilmiyorum inşallah hamileyimdir 1 yıldır düşünüyoruz ama nasip olamdi bi turlu

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 18.günüm bu da şimdi yaptığım test 😭 doktor kan ver kaset testte erken olduğu için çıkmaz demişti iğne etkisi değildir artık değil mi ? Allahım nolur doğru olsun 😭😭😭
18. Günde bu kadar bariz bi ikinci çizgi çıkacağını hiç sanmıyorum , çok yüksek ihtimalle gebelik. 🎉🌸 başından beri aynı aşamalardan geçiyoruz kendi testimi görmüş gibi heyecanlandım 😍

Ben 3 gündür bi türlü kendime gelemedim sürekli uyku halim var bi de dün regli gibi agrım oldu ama sonra geçti bu gün göğüs ağrısı dışında hic bişeyim yok bide bulantim var ama normalde midem çok hassastır bilemedim yani kuzum benim 5 yaşında bi kızım var onda hic bilmedim hamile oldugumu yani omrumde ilk defa test yapmıştım ve direk kıpkırmızı çıkmıştı hcg de 285 cikmisti ama bunda inan hiç bilmiyorum inşallah hamileyimdir 1 yıldır düşünüyoruz ama nasip olamdi bi turlu
Anladım canim insallah hamilesindir☺ benimde ilk olacak insallah olursa. Daha iki ay oldu isteyeli. 1 yıldır düşünüyorsan heyecanını anlıyorum hemen görmek istiyorsun. Yumurtlamandan eminsen üzerinden 12 14 gün geçtiyse belki yapabilirsin ama ben yumurtlama günlerimi hic anlamıyorum, takvimlere de güvenmiyorum. Bekliycem bu yüzden.
Regl olacak gibi hissediyorum bende ama belirtiler aynıysa belki de diye düşündüm.

Kuzum zaten ekşın yapmaktan belimiz agridi banyo yapmaktan saclarim kurudu 😅 hic salmiyoruz kendimizi salamıyoruz 😂😂 israrla azimle ekşınlı günler. Bende son zamanlarda bi bıkkınlık geliyor ama mecbur yine salamiyorm kendimi ya tutarsa diyip 😂😂 bi sevemedim şu spor işlerini helal sana.
Yalnız olmadığımı görmek ne güzel. Çatlatma iğnesi yapılalı bir hafta oluyor ne olur ne olmaz diyerek her güne bir “ekşın” sıkıştırmaktan yıldım yemin ederim 😅 saatler ilerleyip de pijamalarımı giyme vakti gelince ağlayasım geliyo artık. 😓😁

Evet ya yüklenmedi anlamadım. Bir kadın sormuş;
30 günde bir adet gören bir kadının yumurtlama günleri ne günlere denk gelmektedir diye.
Cevap şöyle; Adeti ortadan iyi (iki demek istemiş herhalde) bölün. Adet başlangıcından itibaren 15. gün hangi günse öncesinden 4 alternatif günler belirleyin. Yani örneğin 11. gün 13 ve 14. gün ve son olarak 16. gün. 11. Güne erkek cinsel perhiz 3-5 gün arasında girmeli 👌🏻
Eğer yasak değilse adını da vereyim embriyoloğun kızlar? Reklama falan girmiyosa tam olarak bilemiyorum burdaki kuralları
benim 28 günlük döngüde uygulamalar hep 14. günü gösterir ve o şeffaf akıntıyla orantılı olurdu.
İdil Hanıma sordum akıntı takibini LH kitiyle destekleyerek yapmamı önerdi. 15 ay sonra ilk defa lh testiyle denedim ilişkiyi de İdil Hanımın söylediği günlere perhizle birlikte denedim. Silikleştiği gün 14. değil 16. güne denk geldi. Bu ay merakla bekliyorum sonucu.

Eklentiler

• kk.png
    kk.png
    409,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 4CB2CADC-EBC5-462E-9DA8-999EB7B88006.jpeg
    4CB2CADC-EBC5-462E-9DA8-999EB7B88006.jpeg
    144,1 KB · Görüntüleme: 44
Doğudan sonra bana cennet gibi gelecek ya zaten deniz deniz diye ölüyorum 🥰
Süper vallahi bayılırım çok da yapmak isterim ama benim kocam hiç sevmez konfor önemli onun için 🤣🤣 Çok kız aman tutan mı var seni sana ne iyi geliyorsa onu yap kuzu bebe bebe diye kendimize hayatı zindan ettik aylarca 🤣
Ben de konforuma, özellikle uykuma çok düşkünüm ama seviyorum da kampı. Sadece bebek olsa.. 2 yıldır zehir oldu hayat bana, nelerle mücadele ettim. Artık hakettik bu rahatlığı, keyfi.. oraya taşınınca modun da değişir, çok iyi gelir. Hadi hayırlısı 🙏❤️

Ay çok iyi ya şu sınav geçsin bende başlıycam diyet spora. Artık Balıkesire yerleşiyoruz yürüyüş yapmama da karışmaz eşim. Doğuda sıkıntı diye evde hapis gibi yaşıyorum.
Gerçekten enerjin çok güzel geldi kuzum bana ya maşallah Allah bozmasın. İnşallah sağlıklı yaşam bebişi de beraberinde getirir. Hiç düşünme bebek falan gelecek olan dediğin gibi her türlü gelir.

Bende aşılama olursa bu sefer hiç takmam diye düşünüyorum ya bebek işini kafamdan atıp sınava odaklanmam lazım yoksa 2 sene daha bekleyip tekrar sınav stresi çekemem
Balıkesirde nereye taşınıyorsunuz merkez mi?

X