- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #7.001
Biz akillanmiyoruz ilk idrarla yap bari daha net çıkarAyyy inşallah abla umarım ❤ ben yarın yine yapcam galiba test alabilirsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz akillanmiyoruz ilk idrarla yap bari daha net çıkarAyyy inşallah abla umarım ❤ ben yarın yine yapcam galiba test alabilirsem
Ooo o zaman öbürgün beklemem gerekir yarın alırsam bekleyemem ama olcam gibi zaten ya bi sinir sıcak basması yaşıyorum ani şekilde geliyo gelcekse süründürmese bariBiz akillanmiyoruz ilk idrarla yap bari daha net çıkar
1 guncuk daha bekleOoo o zaman öbürgün beklemem gerekir yarın alırsam bekleyemem ama olcam gibi zaten ya bi sinir sıcak basması yaşıyorum ani şekilde geliyo gelcekse süründürmese bari
Çatlamaz isem beklerim gelicek galiba gerek kalmıycak abla1 guncuk daha bekle
İnsallah guzel haberler veririz bu seferonların da dengesi şaştı benimki 3 gün saklamış benden sürprizim bozulmasın diye düşünebiliyor musun taş olsa çatlar 3 gün
GelmesiinÇatlamaz isem beklerim gelicek galiba gerek kalmıycak abla
İndirdim abla normal kullandığım takvimde 2 haziran yumurtlama gösteriyodu bunda 1 haziran gösteriyo bizimde 1 haziran önce ve sonraki gün de ekşın olmuş sanırım yine tutturamadıkFlo kullan canım. Bu başka bi uygulama benim adetler çok şaşınca bu da şaştı ben yumurtlamayı falan kendim yazdım
Onu ben yapmıştım ama çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum ki ya nette bulmuştum bendeCanım kızlar bu sitede hatta sanırım bu topikte çamaşır suyu ile gebelik testi gibi bir okumuştum merak bu ya aklıma gelmişken yapayım dedim. Ama hangisi pozitif hangisi negatif orayı unutmuşum. İdrarın üzerine çamaşır suyunu söktüm ve köpürme oldu bunun anlamı neydi ?
Umarım gelmez ama geliyo gibiGelmesiin
Tamam canimcim. Gecikmeden yapmıyoruzTamam inşallah beni frenle yapasim gelirse positif olsun artık ya sağlıklı bir gebelik geçirelim hepimiz
Kuzum niyetim kesinlikle umutsuz konuşmak değil ama doktor iğne etkisi ne zaman geçer dedi? Bildiğim kadarı ile iğne etkisi 14 gün sürebiliyor. En doğru sonuç için 2 gün sonra testi tekrarla bence. Şuan kan testi de seni yanıltabilir çünküMerhaba kızlar , ben 31 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Doktor 12-14 gün sonra test yapabilirsin demişti. Testine bir bakar mısınız silik çizgi çıktı resimde pek belli olmasa da daha önce hiçbir testim de bu kadar belirgin bir çizgi olmamıştı açık pembe sizce var mıdır ?Eki Görüntüle 3082564
Hadi artık çıksın şu sonuç lütfenİnşallah sabah şenlendiririz buraları
Bnce hiç takip yapma benm adetim ne kadar duzensizdi ama oldu yani rabbim verecek olursa veriyor kuzum sadece ben hep geçen ay adete göre gelecek ay bat diyordum yani salla akışına birak verecek olna rabbim Allah herkese nasip etsnEvet öyle zaten ama ne biliyim ovulasyon kullanmıyorum bilerek yoksa kafayı yerim vallahi takmaktan oldu mu olcak mı diye hoş böyle de yiyorum ama öyle daha çok yerim
Kuzum ben kimyasal gebelik yada düşük geçirdiğim ay (hangisi olduğu anlasilmadi) yurt dışına gitmiştim eşimle. Giderken hamile olduğum net değildi. Sonrasında bana uçuş etkilemiş olabilir dediler. Doktoruna mutlaka danışBiraz bakındım netten de sıkıntı yok diyorlar kabin içi basınç ayarlanıyormuymuş öyle bir şeyler. Cuma gideceğim sorarım bakalım
Ay çok iyi ya şu sınav geçsin bende başlıycam diyet spora. Artık Balıkesire yerleşiyoruz yürüyüş yapmama da karışmaz eşim. Doğuda sıkıntı diye evde hapis gibi yaşıyorum.İşte budur çocuk da yaparım kariyer de.. iyi yapıyorsun hem oturup bebek konusuna odaklanarak bunalıma sokmazsın kendini inşallah sorun çıkmaz tatlım yaa bizi de haberdar et. Ben aşılamayı çok sevdim valla çok heyecanlı ben biraz saldım bebek olayını, diyet ve spora başladık eşimle. Valla heryerim ağrıyor hiç aman şu hareketi de yapmiyim zorlamiyim demiyorum. O bana gelecekse halter de kaldıran gelir, gemlemeyecekse amuda da kalksam gelmez
Ohh iyi en heyecanlı zamanlar geliyor yani inşallah yumurtalar gelişmiş bekliyordur. Düzenli ilişkiyi ihmal etmeyin, yumurtlama geçti deyip salmayın. Sıkı çalışın biz düzenli ilişkiye devam ediyoruz ama ben bu ay hiçbişeye dikkat etmiyorum kendimi dinlemiyorum. Gün hesabı yapmıyorum. Olmazsa da regl olduğumda yine doktora gidicem, çok iyi bi doktor buldum. 2 aydır doğal yolla deniyoruz zaten. O zamanki psikolojime bağlı
Embriyolog İdil Bozkurt’un sayfasında doğurganlık penceresi paylaşımında ovülasyondan 2 gün önce hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu zaman dilimi olduğu yazıyor. Hiç stres yapmayın Allah gönlünüze göre versinKizlar simdi bu ay femara kullandim ilk defa lutfen bana yardimci olun bugun dongumun 12. Gunu oglen 3 te yaptigim ovulasyon cok koyu degildi sonra aksamustu yumurtlama akintimi farkettim 2 saat siviyi kesip tekrar test yaptim baya koyu ama pik degil sanki en son iliski cuma gunu oldu bugun esim yok sizce kacirmis olur muyum
Malesef daha adet olmadımMerhaba yazdıklarına denk geldim eğer çatlatma iğnesi vurulduğun günün üstüne 15 gün koy o gün senin adet günün. İğne olunca eski adet düzenimiz olmuyor
Yaa öyle zaten kuzum biliyorum hayırlısı bakalım varsa nasipte olucak zaten yoksa da yapicak bişey yok sen nasılsın bebiş nasıl?Bnce hiç takip yapma benm adetim ne kadar duzensizdi ama oldu yani rabbim verecek olursa veriyor kuzum sadece ben hep geçen ay adete göre gelecek ay bat diyordum yani salla akışına birak verecek olna rabbim Allah herkese nasip etsn
Ayy insallah oyledir ya sagolun icimi rahatlattiniz esim gec de olsa gelebildi bu aksami da degerlendirdik cok sukur insallah hayirlisiyla tutarEmbriyolog İdil Bozkurt’un sayfasında doğurganlık penceresi paylaşımında ovülasyondan 2 gün önce hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu zaman dilimi olduğu yazıyor. Hiç stres yapmayın Allah gönlünüze göre versin