Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çizgilerin hemen belirdiyse kimyasal olmuş olabilirsin canım. Neyse rahatladın en azından temmuz hepimize güzellikleriyle gelsin inşallah 🤲🏻
bitliKedi bitliKedi de o testlerle ogrendi gebeligini ama bariz bi cizgi vardi yalanci olan cizgiler çok soluk cikiyor
Kızlar geldi adet oldum. Çizgi yalancı çıktı net görmek gerekiyor anlaşılan.süreç aynı kimyasaldaki gibi oldu acaba diyorum yine mi kimyasal oldu.
Mucizemmm16 Mucizemmm16 bitliKedi bitliKedi G Gzmyts53 M Mavimiresl miraclebeyb miraclebeyb

Sizce benim kocam yaptığım ovülasyon testlerini gebelik testi zannedip üzerine bir de hamile olduğumu düşünüp üç gün boyunca sürpriz yaparım diye düşündüğü için testleri gördüğünü benden saklamış ve karnım acıktı işaretimi hamileyim anlamış mıdır😂😂😂😂
Benimkide dün ovulasyon testini görmüş kaset test almistim diyoki hatun bunda iki kirmizi cizgi cikmis bak 😂😂😂 dedim o ovulasyon testi oyle cikmasi normal 😂

Kız bizim günümüz aynı😂 hadi inşallah diyelimm
Evet aynı 🤭 hadi inşallah abla benim bacaklarım karnım cok ağrıyo ya oldum olcam gibi hiç umudum kalmadı yarına olmamış cıkarsam şükür uzun zamandır bacaklarım ağrımıyodu bugün felaket ağrıyo bide önceki gün çok ağrıdı 😐 Kemal Sunal'ın ki gibi romatizma değilse kesin adet ağrısı bu 😅😅😅

Evet aynı 🤭 hadi inşallah abla benim bacaklarım karnım cok ağrıyo ya oldum olcam gibi hiç umudum kalmadı yarına olmamış cıkarsam şükür uzun zamandır bacaklarım ağrımıyodu bugün felaket ağrıyo bide önceki gün çok ağrıdı 😐 Kemal Sunal'ın ki gibi romatizma değilse kesin adet ağrısı bu 😅😅😅
Benim hiç belirtim yok şuan bekliyorum 😁 hafif göğüslerim ağrıyor sadece. Bugün alışverişe çıktım oldum zannettim de akintiymis 😬

Benim hiç belirtim yok şuan bekliyorum 😁 hafif göğüslerim ağrıyor sadece. Bugün alışverişe çıktım oldum zannettim de akintiymis 😬
İnşallah bebişin seninledir ablacım 🤲🏻❤ benimde dün akıntım vardı sarı kokusuz o gelince ertesi güne regli oluyorum zaten daha da dünden beri bişey yok akıntı falan

X