- 29 Ekim 2021
- 1.427
- 1.437
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.481
Çıkmadı diğeri yanlış demek ki.Çıkma ihtimali var bulabilirsen predictor al ama ya da onu al bi yap. Bak benim de göğüs hassasiyetim hiç yok mesela
Ben açar açmaz gördüm cizgiyiGünaydın kızlar test yaptım yine hüsran
Ayyyy ben de hastanedeyim şimdi görüneceğim dua et bana ben de sana edeceğim güzel haberlerle çıkalımKızlar aile hekimindeyim
AminnnnHadi güzel haberlerle gel bekliyoruz ne zaman çıkar sonuç
kuzum comfort erken gebelik yaptım onda çıkmadı yaBen açar açmaz gördüm cizgiyi
Hadi canım inşallah güzel haberler verelim birbirimizeAyyyy ben de hastanedeyim şimdi görüneceğim dua et bana ben de sana edeceğim güzel haberlerle çıkalım
Canım sanki var bi çizgi ?Çıkmadı diğeri yanlış demek ki.Veziir
Bunda da var silik çizgi ben görüyorumÇıkmadı diğeri yanlış demek ki.Veziir
gerçekten mii ? ben mi göremiyorum ya stripte de göremedim gerçiCanım sanki var bi çizgi ?
Tabikisi de. kendi kaybı, temmuzla aşkımızı yaşar yolumuza devam ederiz. Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz.Biz haziranı değil haziran bizi kaybetti
İnnovite strip testler bende de hep silik çıkardı M Mavimiresl de de silik çıkarmıştıÇıkmadı diğeri yanlış demek ki.Veziir
o kadar çok baktım kii benim gözler mi bozuk acabaBunda da var silik çizgi ben görüyorumgözle görülür ama burda pek görünmez çekerken
umudunu diri tut kuzum, en beklenmedik anda çiçekler açıverirKızlar Günaydın benim test kar beyaz malesef bat yarın benim umutlar başka temmuza kaldı. Aşılama olucam ama gram takatim kalmadı ya içimden hiç gelmiyor eşimin hatrına yapıcam.
bitliKedi @ad000 @sultansultan90 @Random3 M MiuLego Childdevelopment ekleyemedipim diğer kızlar
İnşallah canım benim dualarım seninleHadi canım inşallah güzel haberler verelim birbirimize
canım 2 gün önce yapmıştım o bembeyazdı biraz o yüzden ümitlendim hatırlıyorum değilse senin testleri. erken gebeliğe ne diyorsun gördün mü onuİnnovite strip testler bende de hep silik çıkardı M Mavimiresl de de silik çıkarmıştı
ayy sağ ol canım evet burada çok ince belli oluyor ❤
canım senin en son yaptığın artımed kaçıncı gündü. bir tane de artımed aldım senin yaptığın güne göre yapıcamCanım sanki var bi çizgi ?
Dikkatli bakınca gözüküyorcanım 2 gün önce yapmıştım o bembeyazdı biraz o yüzden ümitlendim hatırlıyorum değilse senin testleri. erken gebeliğe ne diyorsun gördün mü onu
Sağ ol canımDikkatli bakınca gözüküyor