- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 27
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.501
Ay bizede haber ver mutlakaKızlar aile hekimindeyim
Günaydın kızlar test yaptım yine hüsran
Daha minicik sen 2 gün daha bekle tekrar test yap canimayy sağ ol canım evet burada çok ince belli oluyor ❤
aa evet bak bunda var amaKızlar testin bu halini arkadaşıma atmıştım gölge var deyip efektli halini atmış ne diyorsunuz
çok heyecanlıKızlar aile hekimindeyim
aşırı ama aşırı silik bi çizgi yok mu buradaÇıkmadı diğeri yanlış demek ki. @Veziir
12. Güne denk geliyor canım ama önceki akşam yaptığım sonradan koyulaştı mesela. sen bugün yapma artımed i yarın sabah sıkışık uyan öyle yapcanım senin en son yaptığın artımed kaçıncı gündü. bir tane de artımed aldım senin yaptığın güne göre yapıcam
Pazartesi çıkar dedi bekleyelim 3 güncükAy bizede haber ver mutlaka
Bebiş heyecan 3 gün sürecek yaaaaa evet bak bunda var ama
çok heyecanlı
Neee 3 gün mü ben olsam catlamistim ikiyePazartesi çıkar dedi bekleyelim 3 güncük
Canım adet gelmediği müddetçe sıkıntı yokNeee 3 gün mü ben olsam catlamistim ikiye
Çok iyi anlıyorum kuzum, bizim de 2 yıl oldu.. pozitif görüp de hayal kırıklığına uğramak çok daha beter, doğru dua et olur mu? Allah geciktiriyor da güzelleştiriyordur derler. O yorgunluk, tükenmişlik her regl döneminde oluyor ama sonra diğer aya yine umutlarla başlıyoruz. Umut olmadan yaşanmaz, Allah hepimize en doğru zamanda en güzelini versinÖyle tabi ama ne bileyim gücüm kalmadı gerçekten. Bu ay öyle beklentim de yoktu tedavi olmadığı için ama işte negatifi görmek üzüyor. 2.5 yıldan fazla oldu artık 3 yıl olacak bir kez bile pozitif olmadı. İsyan etmiyorum ama çok üzülüyorum
Ya yine mi ya olma ya erken belki bebis ağrısıdir bu ağrılar bizi mahvetti zatenKızlar bugün 20. Günüm akşamdan beri kasıklarımda acayip batma var biraz yürüdük çarşıya gittik falan o zaman başladı hala da var erken olucam yine sanırım
Aynen pazartesi tekrar yapayım en iyisi inşallah vardır.Daha minicik sen 2 gün daha bekle tekrar test yap canim
aa evet bak bunda var ama
İnşallah yanıltmıyordur ya
Pazar ya da pazartesi sabah yapayım diyorum12. Güne denk geliyor canım ama önceki akşam yaptığım sonradan koyulaştı mesela. sen bugün yapma artımed i yarın sabah sıkışık uyan öyle yap
Güzel beta artışların olsun inşallahPazartesi çıkar dedi bekleyelim 3 güncük
ayıptır be günahtır bize bu yapılır mı : (Pazartesi çıkar dedi bekleyelim 3 güncük
Yok artikPazartesi çıkar dedi bekleyelim 3 güncük
İnnovita ise bu sekilde cikartiyor pek inanmaKızlar testin bu halini arkadaşıma atmıştım gölge var deyip efektli halini atmış ne diyorsunuz