- Konu Sahibi Childdevelopment
- #6.461
Normal canım, biz de her şeyi burda öğreniyoruz.Vallahi ilk defa duydum bunu ajdjjd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal canım, biz de her şeyi burda öğreniyoruz.Vallahi ilk defa duydum bunu ajdjjd
TEŞEKKÜR EDERİMMerhaba basit yumurtalık kisti gebeliğe engel değil ben hamile kaldığımda da vardı hamileliğim ilerleyince o kistimde kaybolmuştu.bnde sürekli çıkıyordu dogm kontrolle degicyordu veya adet olunca geçiyordu adet olduktan sonra tekrr gidin eğer geçmesiyle doğum kontrol isteyin onla geçer ama önemsiz basit kistler 7-8 cm den sonrası sorun olabiliyor o da ilaca yanıt vermesse yani buyutulck boyutta deil ama bnce geçmesi için takip ettirin
Öyle tabi ama ne bileyim gücüm kalmadı gerçekten. Bu ay öyle beklentim de yoktu tedavi olmadığı için ama işte negatifi görmek üzüyor. 2.5 yıldan fazla oldu artık 3 yıl olacak bir kez bile pozitif olmadı. İsyan etmiyorum ama çok üzülüyorumKuzum aşılamada şans daha yüksek biliyorsun böyle salma kendini, moralini yüksek tut. Tabii tamamen hayatını buna odaklama ama olumsuz da düşünme. İnşallah temmuzda olacak, aşılama vesile olsun
Canım gölgeyi bende görmüştüm efektsiz ilk attığın halinde ama ümit vermek istemedim biliyorsun çok silik çizgi vakası yaşadıkKızlar testin bu halini arkadaşıma atmıştım gölge var deyip efektli halini atmış ne diyorsunuz
benimde 20.günüm inşallah gebeliktendirKızlar bugün 20. Günüm akşamdan beri kasıklarımda acayip batma var biraz yürüdük çarşıya gittik falan o zaman başladı hala da var erken olucam yine sanırım
Testlerden biri yanlis muhtemelen cnm ama kafa karisikligi yaratti yine de. Bizim tip fakultesine hic guvenim kalmadi artik, şaka gibi. Heyecandan cok korku var cnm. Umarim ustesinden gelebilirim.E bu çok iyi o zaman, şansın da artacak ayy şimdi de senin için heyecanlanıcaz. Hadi bakalım kalpleri zorlayacak süreç başlasın
Evet öyle oldu gerçekten. Erken gebelik aldım onu yapıcam bakalım çıkacak mıCanım gölgeyi bende görmüştüm efektsiz ilk attığın halinde ama ümit vermek istemedim biliyorsun çok silik çizgi vakası yaşadık
İnşallah çıkar etiket yaparsınEvet öyle oldu gerçekten. Erken gebelik aldım onu yapıcam bakalım çıkacak mı
Ovulasyon la takip ettim zaten canım 8 i pikti.Ovülasyon kiti al canım o batmalara falan bakma benim 3-4 gün sürüyor mesela ovülasyon takiple anlıyorum tam net günü
Yumurtlama gününü biliyor musun? Kuzu benim prodoctor 9. Günde gösterdi. Kaç gün geçti üstünden ona bak çiçeğim bak kaset testte çıkmadı aynı gün yaptım predictor de çıktı meselabitliKedi erken gebelik alsam çıkar mı sence ?
Canım rabbim sesini duysun inşallah bu ay olmazsa temmuzda nasip etsin size bu mutluluğu. Sen umudunu kaybetme yeterkiÖyle tabi ama ne bileyim gücüm kalmadı gerçekten. Bu ay öyle beklentim de yoktu tedavi olmadığı için ama işte negatifi görmek üzüyor. 2.5 yıldan fazla oldu artık 3 yıl olacak bir kez bile pozitif olmadı. İsyan etmiyorum ama çok üzülüyorum
12. Gün bugün predictor alcaktım yokmuş ya comfort days aldımYumurtlama gününü biliyor musun? Kuzu benim prodoctor 9. Günde gösterdi. Kaç gün geçti üstünden ona bak çiçeğim bak kaset testte çıkmadı aynı gün yaptım predictor de çıktı mesela
Canim kaçıncı gün yumurtlama görmüştünYumurtlama gününü biliyor musun? Kuzu benim prodoctor 9. Günde gösterdi. Kaç gün geçti üstünden ona bak çiçeğim bak kaset testte çıkmadı aynı gün yaptım predictor de çıktı mesela
Çıkma ihtimali var bulabilirsen predictor al ama ya da onu al bi yap. Bak benim de göğüs hassasiyetim hiç yok mesela12. Gün bugün predictor alcaktım yokmuş ay comfort days aldım
Aynen öyle valla hajsjsNormal canım, biz de her şeyi burda öğreniyoruz.
İnşallah ya dün yaptığım teste bugün baktım inceden bir çizgi var kuruma çizgisidir diye düşünüyorum ama normalde yaptığımda kuruma çizgisi bile cikmiyodu bu sefer çıkmışHadi inşallah bakalım
Kuzum ovulasyon 3 tane vardı elimde. 11. Gün koyulaşmaya başlıyordu benimki. 12. Gün sıvı alımına dikkat etmeden test yaptım epey koyuydu 13 ve 14 te de yaptım silikleşmişti. Gerçi geçen aylarda böyle olup hep koyulaşma olmuştu sonradan hatırlar mısın? Biz de 12. 13. Günü değerlendirdik canım ve bir de etkisi ne derece olduysa o jeli kullandımCanim kaçıncı gün yumurtlama görmüştün
Evet hatırlıyorum canım sende hep koyu çıkıyordu. Ama bak bu sefer tuttu annesi ne zaman gidiyorsun kan vermeye daha fazla merakta bırakma biziKuzum ovulasyon 3 tane vardı elimde. 11. Gün koyulaşmaya başlıyordu benimki. 12. Gün sıvı alımına dikkat etmeden test yaptım epey koyuydu 13 ve 14 te de yaptım silikleşmişti. Gerçi geçen aylarda böyle olup hep koyulaşma olmuştu sonradan hatırlar mısın? Biz de 12. 13. Günü değerlendirdik canım ve bir de etkisi ne derece olduysa o jeli kullandım
Hadi güzel haberlerle gel bekliyoruz ne zaman çıkar sonuçKızlar aile hekimindeyim