- 8 Ocak 2020
- 161
- 148
- 33
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
İnşallah canım inşallah aşılaman falan herhangi bir işlem varmıydıBeklediğiniz son ay olur inşallah ikinizinde kuzu
Ben biraktim ovulasyon takibiniEdiyorum canım bu ovulasyonla 3. Ayım artık gına geldi gibi bisey
Zaten belirtim de yok doğru diyorsn ne yapacam bos bos testAlma tatlım bekle bata 1-2 gün kala yap en erken
Belirti yaşıyoruz da ne oluyor . Bak kaç kişi hiç belirtim yoktu diye yazmış sen belirtilere takılma. Testte negatif görmek daha hırslandırıyor o kötü akıllı akıllı bekleZaten belirtim de yok doğru diyorsn ne yapacam bos bos test
Yok Bebek hayıt tohumu kullanıyorum sadece ikinci ayimİnşallah canım inşallah aşılaman falan herhangi bir işlem varmıydı
Doğru doğru tamam yapmayacağım ikna oldumBelirti yaşıyoruz da ne oluyor . Bak kaç kişi hiç belirtim yoktu diye yazmış sen belirtilere takılma. Testte negatif görmek daha hırslandırıyor o kötü akıllı akıllı bekle
Hâlâ miValla pıt pıt
Eklerim canim bat ne zamamChilddevelopment Benide eklermisin hazirana kaldim bende bugun adetimin 2.gunu onu sorarsan listeye eklersin degilmi
Bat dedigin nee adetim ne zaman basladi onumu soruyordun iste bugun 2.gun ne oluyor 15 mayis ta adetim basladi bugun 2.gunuEklerim canim bat ne zamam
Gunaydin kuzum yok bugün gidicem 15:30 daAskoo sen naptın vazmı geçtin hsg den napcaksın bu ay
Beklenen adet tarihinin soruyorm canimBat dedigin nee adetim ne zaman basladi onumu soruyordun iste bugun 2.gun ne oluyor 15 mayis ta adetim basladi bugun 2.gunu
Ekliyorum canimChilddevelopment merhaba bat 7 haziran beni de eklermisiniz