- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- Konu Sahibi Childdevelopment
Beklenen adet tarihinin kısaltmasıBat ne olmuş oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenen adet tarihinin kısaltmasıBat ne olmuş oluyor
Canım bugün olmam lazımdı ama ben 17-18 i diyorum çünkü 4 mayısta da yumurtlama gördümKaç günün kaldi canim senin regle
Bat 3 Haziran canmBata ne kadar kaldi canım. Doktordan adetin başlangıcıni 1. Hafta gebelik sayiyor ya
İnşallah canm ya şimdi yaptığım dolgudan değilde kanal tedavi yapamicam hamile kalırsam diş ağrısı çekmektende korkuyorumKızlar aranızda soğan suyu dene
merak etme bişi olmaz ameliyat olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen tanıdığım var ilk beş hafta bişi olmuyormuş içtiğin yediğin şeylerin de zararı yokmuş için rahat olsun
Yumurtlama 4 uyse 18 ini bulur bencede benimde 21 i ama artik bekleyemiyorum birkaç güne test yaparım heraldeCanım bugün olmam lazımdı ama ben 17-18 i diyorum çünkü 4 mayısta da yumurtlama gördüm
Durabildiğin kadar dur canım sonrası daha gıcık oluyor ya zaman geçmiyor testlerin ardı arkası kesilmiyor bir sürü paraYumurtlama 4 uyse 18 ini bulur bencede benimde 21 i ama artik bekleyemiyorum birkaç güne test yaparım heralde
Çarşıya cikmamak icin kendimi zor tutuyorum yarın çıkıp test alacam galibaDurabildiğin kadar dur canım sonrası daha gıcık oluyor ya zaman geçmiyor testlerin ardı arkası kesilmiyor bir sürü para
Daha olmamis canim bekleBenim yumurtlama ne zaman olur dersiniz kızlar döngümün 11. Günü. Artık değerlendirip bekleme kısmına geçmek istiyorum
Anammm 23 lük çıtır mısın sen? Yerler seni eti puf bak beni dinle bekle bir kaç gün daha sonra al testÇarşıya cikmamak icin kendimi zor tutuyorum yarın çıkıp test alacam galiba
Sen teste devam et 12 13 tende olabiliyor bazenBenim yumurtlama ne zaman olur dersiniz kızlar döngümün 11. Günü. Artık değerlendirip bekleme kısmına geçmek istiyorum
Eli kulağında sanki yarın en geç öbürgün olur gibiBenim yumurtlama ne zaman olur dersiniz kızlar döngümün 11. Günü. Artık değerlendirip bekleme kısmına geçmek istiyorum
Diyosun arkadaşlarimin hep çocukları var ben kendimi geç kalmis hissediyorum birde mahalle baskısı var tabiAnammm 23 lük çıtır mısın sen? Yerler seni eti puf bak beni dinle bekle bir kaç gün daha sonra al test
Öyle mi diyorsun ya şimdi almayayim mi sence deAnammm 23 lük çıtır mısın sen? Yerler seni eti puf bak beni dinle bekle bir kaç gün daha sonra al test
Aynı kaderi yaşıyoruz 3 yıl dolu dolu tam 3 yıl3 yıldır umudumu bekliyorum senin ne kadar oldu
Beklediğiniz son ay olur inşallah ikinizinde kuzuAynı kaderi yaşıyoruz 3 yıl dolu dolu tam 3 yıl
Ediyorum canım bu ovulasyonla 3. Ayım artık gına geldi gibi biseySen teste devam et 12 13 tende olabiliyor bazen
Alma tatlım bekle bata 1-2 gün kala yap en erkenÖyle mi diyorsun ya şimdi almayayim mi sence de
İnşallah ya.. geçen ay ki gibi geç olmaz inşallahEli kulağında sanki yarın en geç öbürgün olur gibi
Testler beni çok yanılttı canım sen koyulaşınca düzenli ilişkiye gir 1 hafta boyunca hiç riske atmaİnşallah ya.. geçen ay ki gibi geç olmaz inşallah