- 25 Temmuz 2019
- 799
- 337
- Konu Sahibi Childdevelopment
Heeeee 17 haziranBeklenen adet tarihinin soruyorm canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeeee 17 haziranBeklenen adet tarihinin soruyorm canim
Olabiliyor canımMerhaba hanimlar insallah bu ay guzel haberler almak nasip olsun hepimize yumurtlama döneminde hafif sarı akintiniz oluryor mu
Ekledim canım senideHeeeee 17 haziran
Tsk ederimnn beklenen adet tarihiymis o bende başlangıç diye biliyordum hep heheheEkledim canım senide
Yok tatlim beklenene aslında beklenmeyenTsk ederimnn beklenen adet tarihiymis o bende başlangıç diye biliyordum hep hehehe
Hahahaha aynen yaa 2 gunde 1 iliski oldu yinede tutmadi ya yuhh dedim artıkYok tatlim beklenene aslında beklenmeyen
Kismet canim onunda bir vakti vardirbHahahaha aynen yaa 2 gunde 1 iliski oldu yinede tutmadi ya yuhh dedim artık
Ben hayıt içiyordum canim yumurtlamaya kadar. Ondan önce çörek otu bal yapmıştım ondan memnun kalmadim. Önümüzdeki ay da soğan denemeyi düşünüyorum ama kararsızmmerhaba kızlar bu ay kür vs denicek olan var mı
Söyle söyle ekleyelim seni deMayis ayından elenip geldim ama ben sessiz takip edicem gibi daha çok ☺ herkesin bu ay gönlüne göre olsun insallah
Ben çok anlamıyorum kürlerden daha önce bende hayıt hapı içtim bir ay gebelik olmadı bıraktım hormonlara bir zararı olur diye devam etmedim açıkçası ama 16 ay olmayınca şimdi arayışa girdim tekrarBen hayıt içiyordum canim yumurtlamaya kadar. Ondan önce çörek otu bal yapmıştım ondan memnun kalmadim. Önümüzdeki ay da soğan denemeyi düşünüyorum ama kararsızm
Doktora gittin mi hiç hormon falan baktirdin miBen çok anlamıyorum kürlerden daha önce bende hayıt hapı içtim bir ay gebelik olmadı bıraktım hormonlara bir zararı olur diye devam etmedim açıkçası ama 16 ay olmayınca şimdi arayışa girdim tekrar
Allah yardimcin olsun bende 11 aydir bekliyorm gerçekten insan çok yoruluyorBen çok anlamıyorum kürlerden daha önce bende hayıt hapı içtim bir ay gebelik olmadı bıraktım hormonlara bir zararı olur diye devam etmedim açıkçası ama 16 ay olmayınca şimdi arayışa girdim tekrar
gittim canım hormonlara bakıldı eşime sperm testi benim rahim filmim çekildi hiç bir sorun yok hatta filmden sonraki ay aşılama denedik olmadı malesefDoktora gittin mi hiç hormon falan baktirdin mi
aynen hiç bir sorun yok demeleri daha çok yoruyor beni nedeni bulsak bundan der onu düzeltmeye çalışırız en azındanAllah yardimcin olsun bende 11 aydir bekliyorm gerçekten insan çok yoruluyor
A a a hadi güzel haberler kuzum haber ver cıkıncaGunaydin kuzum yok bugün gidicem 15:30 da
Tmm canim ama bi kötü haber vereyim sperm testi icin eşim doktorun cagirdigi yani sonuclara bakacagi güne sira buldu baska sira yok maalesef neyse onu telefonlada sorariz doktora siknti yapmiyorum ama cinsel perhiz yapmasi gerekli ya o siralar benim yumurtlama gunlerime denk geliyor Anliycagin bu ayda boş geciyoA a a hadi güzel haberler kuzum haber ver cıkınca
3 gün yeterli perhiz için sen gene öncesi sonrası hemen değerlendir gerisini düşünme canım aynen akısına bırak valla bende oleyim bu ayTmm canim ama bi kötü haber vereyim sperm testi icin eşim doktorun cagirdigi yani sonuclara bakacagi güne sira buldu baska sira yok maalesef neyse onu telefonlada sorariz doktora siknti yapmiyorum ama cinsel perhiz yapmasi gerekli ya o siralar benim yumurtlama gunlerime denk geliyor Anliycagin bu ayda boş geciyo
Bizde senle ayni durumdayizgittim canım hormonlara bakıldı eşime sperm testi benim rahim filmim çekildi hiç bir sorun yok hatta filmden sonraki ay aşılama denedik olmadı malesef
İlk çocuk mu senin çiçeğimaynen hiç bir sorun yok demeleri daha çok yoruyor beni nedeni bulsak bundan der onu düzeltmeye çalışırız en azından