- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Bende hiç yok yapasimda yok çünkü 5 gün sonra gelecek olan regli biliyorumBenim elimde iki tane kaldı,sabah yaptığım bozuk çıktı şansımatasarruflu kullanacagim artik
Valla bende ayni durumdayimbeş gün kalıyor da mübarek neden iki günde bir ilişkiden bir senedir hamile kalınamıyorbezdum
Bat ne zaman canımBende elendim bu ay artık Haziran ayına bakalım
14 Mayıs
5 ay beklenen süre
Yapma o zaman canım paran cebinde kalsın,ben de kötü aliskanlik oldu bu gebelik testleri maalesef,inşallah sürpriz olur bu ay regl gecikince yaparsınBende hiç yok yapasimda yok çünkü 5 gün sonra gelecek olan regli biliyorum
3 yıldır umudumu bekliyorumÜstte yazdığın gibi UMUT BİTMEDİkaç yıldır uğraşıyorsun
Her ay yapip negatif görmek çok yipratti beni zaten artik ovulasyon testi bile yapamıyorumYapma o zaman canım paran cebinde kalsın,ben de kötü aliskanlik oldu bu gebelik testleri maalesef,inşallah sürpriz olur bu ay regl gecikince yaparsın
Haklisin daha da kötüsü hayalet çizgiler koyulasir mi diye umitlenmek,sonları güzel olur inşallahHer ay yapip negatif görmek çok yipratti beni zaten artik ovulasyon testi bile yapamıyorum
İnşallah canim bende hic hayalet cizgi bile olmadu amaHaklisin daha da kötüsü hayalet çizgiler koyulasir mi diye umitlenmek,sonları güzel olur inşallah
Bata ne kadar kaldi canım. Doktordan adetin başlangıcıni 1. Hafta gebelik sayiyor yaKızlar bir hafta önce diş dolgum düştü iki diş birden Dr gittim röntgen çekti bir dişi dolgu yaptı biri kanal tedavi için iki hafta sonraya gün verdi gebelik düşündüğümü söyledim ilk üç haftalık sa bişey olmaz üç haftadan büyükse yapmayalım dedi hamileysem zaten ozamn üç haftalık olmuş Olcam ne yapacam bilemedimbaşına böyle bir şey gelen oldumu
merak etme bişi olmaz ameliyat olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen tanıdığım var ilk beş hafta bişi olmuyormuş içtiğin yediğin şeylerin de zararı yokmuş için rahat olsunKızlar bir hafta önce diş dolgum düştü iki diş birden Dr gittim röntgen çekti bir dişi dolgu yaptı biri kanal tedavi için iki hafta sonraya gün verdi gebelik düşündüğümü söyledim ilk üç haftalık sa bişey olmaz üç haftadan büyükse yapmayalım dedi hamileysem zaten ozamn üç haftalık olmuş Olcam ne yapacam bilemedimbaşına böyle bir şey gelen oldumu
Aynu soruyu ayni anda sormusuzKızlar aranızda soğan suyu dene
merak etme bişi olmaz ameliyat olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen tanıdığım var ilk beş hafta bişi olmuyormuş içtiğin yediğin şeylerin de zararı yokmuş için rahat olsun
Kaç gün kaldi senin bata. Soğan kürüne mi başladın ayni soruyu bende Mayıs grubuna yazmıştımSürekli sorularımla gündemi meşgul ediyorumdurkızlar ben bugün de ovülasyo testi yaptım negatif görünüyor ama aşırı akıntı var durduk yere çamaşır altıma yapmış gibi değişik yani normalde test yapmadan önce yumurtladım deyip ilişki oluyordu şimdi test negatif ben bundan bişi anlamadım. Acabası ben hep yumurtladığımı mı zannediyordum yoksa test mi sıkıntılı
Akintin nasıl yumurta akı gibi mi?öyleyse pik yakın demektirSürekli sorularımla gündemi meşgul ediyorumdurkızlar ben bugün de ovülasyo testi yaptım negatif görünüyor ama aşırı akıntı var durduk yere çamaşır altıma yapmış gibi değişik yani normalde test yapmadan önce yumurtladım deyip ilişki oluyordu şimdi test negatif ben bundan bişi anlamadım. Acabası ben hep yumurtladığımı mı zannediyordum yoksa test mi sıkıntılı
Canımmm boya badana işleri valla bebek yok eğer varsa da bugünden sonra gelmez heralde hamal gibi çalıştım vallahi. ne zor onların da işleri Allah yardımcıları olsun
Kaç günün kaldi canim senin regleCanımmm boya badana işleri valla bebek yok eğer varsa da bugünden sonra gelmez heralde hamal gibi çalıştım vallahi. ne zor onların da işleri Allah yardımcıları olsun
Zordur tabi kolay gelsin canımCanımmm boya badana işleri valla bebek yok eğer varsa da bugünden sonra gelmez heralde hamal gibi çalıştım vallahi. ne zor onların da işleri Allah yardımcıları olsun
Bat ne olmuş oluyorBat ne zaman canım