- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Valla başımın etini yediler ya her gören soruyor her gören memlekete gitmek istemiyorum artik ya o kadat cok bunalttilar ki. Sormayan kimse kalmadi bazisina düşünüyoruz diyorum bazilarina kismet diyorum ama anlamıyorlar e yap yap sen diyorlarOha daha yenisin ben 7 yıl oldu 1 kızım va rdiye susmadilar düşün 7 yılda 1 uşak ettin kisirmisin olmuyo mu lar havada uçuyor şuan başımın etini yediler sen daha yolun basindaisn yanlış anlama bacım milletin ağzı torba değil ki buzesin susmazlar asla sende ben böyle iyim canım ne zaman isterse o zaman yapcam de gene ne edersen et susmazlar
Anlayışsız pis insanlarBende aynı şeyleri yaşıyorum. Bizden saklama diyorlar kaç aylık hamilesin diyorlar halbuki birşey yok ortada Bayram burnumdan geldi
Benimde 6 günüm var canim adet belirtisi dahi yok. Ama test yapsak da cikmaz zaten. İstersen testini bir at bakalimKızlar benim bu ayki regl 5 gün kaldı.Sabah gebelik testi yapacağım.Hicbir belirtim yok açıkçası,kendimi dinliyorum ama yok maalesef.Dun gece bir tane yaptım çok ince bir çizgi belirdi ama varla yok arası hayalet,regl olursam da zaten haziran grubundayimGruba sonradan dahil olmak valla zor
Yumurtlama günü canım 14 gün sonra falan regl oluyor genelde bende 15 i buluyorBen de dün pik bugün çatlama gördüm kızlar. Gebelik testi yapmak için yumurtlama gününü mü çatlama gününü mü baz alarak saymamız lazım ?
Allah'ım yaDün yaptığım daha belirgindi yanımda olmadığı için çekemedim eve geçince yüklerimsırf olma ihtimalinden eve dönüyorum
Renkleriyle oynadım biraz testlere de güvenim kalmadı ama hobi haline getirdim,heyecan katıyorBenimde 6 günüm var canim adet belirtisi dahi yok. Ama test yapsak da cikmaz zaten. İstersen testini bir at bakalim
Günaşırı değerlendirdik ama yumurtlama göreceğimi zannetmiyorum ya adetlerim düzensiz ve genelde geç oluyor inşallah çok sarkmaz da birkaç güne olurAynıyızsen öncesinde degerlendirdin dimi 14. Gün başladın ya ovulasyona daha önce de yumurtlama görmüş olabilirsin
Sanki hayalet çizgi var gibi yaaRenkleriyle oynadım biraz testlere de güvenim kalmadı ama hobi haline getirdim,heyecan katıyor
Bana da öyle geldiSanki hayalet çizgi var gibi yaa
İnşallah koyulaşır bende mi yapsam ya hiç belirti yok amaBana da öyle geldikeşke olsa ama çok heveslenemedim daha önce de silik çizgi ile hüsranlara uğradım.Tekrar yapınca koyulasirsa o zaman işte heveslenirim
Benim de hiç yok inan,kasik ağrisi,gogus agrisi hiçbiri yokİnşallah koyulaşır bende mi yapsam ya hiç belirti yok ama
Ya dün pikseAllah'ım yazaten pik değil kuzu ertesi gun önemli pikten 24 36 saat sonra catlama oluyor ya
İnşallah canım benimAh şu bayramlar anneler günü yok mu insan o zaman daha çok hassas oluyor sanki seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah en yakın zamanda
Yok canim maalesef ailemin yanında memleketteyim eşim de yok rahat rahat yapabilirm aslindaBenim de hiç yok inan,kasik ağrisi,gogus agrisi hiçbiri yokelinde gebelik testi var mi
Zaten sperm 5 gün canli kalıyor salgilar sayesinde ama sen yine de değerlendirYa dün pikseolasılıklar yüzünden bu haldeyiz riske atamam
Üstte yazdığın gibi UMUT BİTMEDİİnşallah canım benimben aşırı duygusal biriyim sulu gözlüyüm zaten herşeye ağlıyorum bir de tutamıyorum kendimi. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah
beş gün kalıyor da mübarek neden iki günde bir ilişkiden bir senedir hamile kalınamıyorZaten sperm 5 gün canli kalıyor salgilar sayesinde ama sen yine de değerlendir
Aralık 2021den beri 5 6 ay oldu yani. Ama adetlerim düzensiz olduğu için tutturamıyoruz sanırım.Kaç aydır deniyorsunuz
Benim elimde iki tane kaldı,sabah yaptığım bozuk çıktı şansımaYok canim maalesef ailemin yanında memleketteyim eşim de yok rahat rahat yapabilirm aslinda