-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #3.241
Varsa boşuna bekliyor yaniBizi burda meraktan çatlatcan dimi yani
Şükürtamam çıkışta iki tane alıyorum o zaman hahaha ıkna oldum çok heyecanlıyım
BencedeVarsa boşuna bekliyor yani
Varsa her türlü çıkıyor hemnde kabak gibi saniyedeBencedebende bütün testlerimi akşamdan yaptım hepsi de doğruydu zabahı bekleyemem hem ben unutup çişimi yapıyorum zaten onu mu kovalıycaz bide
Sonuç ne çıktı kanda dene bence testiBat 7 haziran yapsam mııııı bi erken gebelikheyecan yapıp kan verdim 2 gün önce ama bata 5 gün varr sizce erken gebelik deniyim mi? Akıntı artısı var
0.01Sonuç ne çıktı kanda dene bence testi
Haber ver cnm0.01ilk denememiz bu ay ondan acemilik heyecan sabırsızlık var. İkizler burcuyum zaten aşırı sabırsızım. Doğum günüm de 7 haziran tam bat tarhim. Ben bi alıp yapıyım yazayım buraya
Aynen varsa cıkıyo kesinlikle ilk çişe lüzum yokVarsa her türlü çıkıyor hemnde kabak gibi saniyede
Öyle duymuştum ilk sıvı alımında çıkma olasılığı düşüyor diyeAynen varsa cıkıyo kesinlikle ilk çişe lüzum yok
Umutsuzumdur dahaaaaaa belli olmazzzzzzzzzz
Guzel haberler verÖyle duymuştum ilk sıvı alımında çıkma olasılığı düşüyor diyeneyse bu akşam eve gidince yapacağım hemen inşallah adet gecikmesi değildir.
Yumurtlamaya göre benceKizlar bat 10 Haziran.
Ama yumurtalamadan 14 gün sonrasi 14 hazirana denk geliyor.
Sizce normal adet tarihine göre mi test yapmalıyım ? Adetim düzenlidir.
Kızlar ben 2 gün önce kan verdim 7.6 cıkmıstı. Bugün tekrar bakacaktı doktor. Bgun 39 cıktı. Hamılelık testlerımde dunden berı cıft cızgı oldular. Ay çok çok mutlu oldumMutlaka haber ver
Evet canım oluyo ama her zaman değil zaten günün geçmiş öncesi olsa etkiler evetÖyle duymuştum ilk sıvı alımında çıkma olasılığı düşüyor diyeneyse bu akşam eve gidince yapacağım hemen inşallah adet gecikmesi değildir.
Sağlıkla kucağına al kuzum maşallah ❤❤Kızlar ben 2 gün önce kan verdim 7.6 cıkmıstı. Bugün tekrar bakacaktı doktor. Bgun 39 cıktı. Hamılelık testlerımde dunden berı cıft cızgı oldular. Ay çok çok mutlu oldumbenım adetten 4 gün önce yaptığım erken gebelik testim negatıf cıkmıstı. Ama kanda 7 cıkınca gebelik var dedı. Adete son 2 kala testlerım pozıtıf cıktı. Yanı test 2 gun arayla negatıften pozıtıfe döndü. İdrarda olumsuz sonuc goren hemen ümitsizliğe kapılmasın. Adete 2 gün kala yapın. veya adet gününde
ay inşallah canım bende çok istiyorum güzel haberler almayıGuzel haberler ver
Ya cok sevindim bana umut oldun adetim gecikti bugün 1 ci günn dün test yaptım akşam negatifKızlar ben 2 gün önce kan verdim 7.6 cıkmıstı. Bugün tekrar bakacaktı doktor. Bgun 39 cıktı. Hamılelık testlerımde dunden berı cıft cızgı oldular. Ay çok çok mutlu oldumbenım adetten 4 gün önce yaptığım erken gebelik testim negatıf cıkmıstı. Ama kanda 7 cıkınca gebelik var dedı. Adete son 2 kala testlerım pozıtıf cıktı. Yanı test 2 gun arayla negatıften pozıtıfe döndü. İdrarda olumsuz sonuc goren hemen ümitsizliğe kapılmasın. Adete 2 gün kala yapın. veya adet gününde
ayyy harıka bir haber inşallah hamileliğinde çok guzel geçer Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsinKızlar ben 2 gün önce kan verdim 7.6 cıkmıstı. Bugün tekrar bakacaktı doktor. Bgun 39 cıktı. Hamılelık testlerımde dunden berı cıft cızgı oldular. Ay çok çok mutlu oldumbenım adetten 4 gün önce yaptığım erken gebelik testim negatıf cıkmıstı. Ama kanda 7 cıkınca gebelik var dedı. Adete son 2 kala testlerım pozıtıf cıktı. Yanı test 2 gun arayla negatıften pozıtıfe döndü. İdrarda olumsuz sonuc goren hemen ümitsizliğe kapılmasın. Adete 2 gün kala yapın. veya adet gününde