- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #3.221
Kız hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum sanmiyorum yaa.. Ama eşime uyuz olmaya basladim inatla testi vermiyo adetimi bekletiyo eger onda bisey ciksin ozmaan gör sen bendeki halleri neler yapcam onayok yok değerin 2.30 değil kesinlikle
referans aralığı girmemişler hcg için o yüzden 0-0 yazıyor
Değerin 2.30 dan küçük ama kaç acaba?
3 gün sabredicez ve bence hamilesin yine söylüyorum :)
Eksinlardan skldm artik bebek olayindanda skldm galiba.. yani bir iki ay daha olmazsa hevesim gececek gibiRahim filminden sonra ilk 3 ay hamile kalma şansı çok yüksekmiş inşallah bi daha ki ay bekliyorum
Canim merhaba ayniyiz seninle 26 gun benimde dongum bende bugun big kit yaptim hafif bi cizgi cikardi ama renksiz bence kendi cizgisiEki Görüntüle 3077431 Slm kızlar bata bir gün var 26günde bir oluyorum genelde bugün 25.gün döngüde dayanamadım yaptım bigKİT diye bir test sizce burası silikmi Yoksa testin kendisinde mi bu silik gibi olan yer
Dedigimmm anda bugün çift çizgi gördümEksinlardan skldm artik bebek olayindanda skldm galiba.. yani bir iki ay daha olmazsa hevesim gececek gibi
Yani demem o ki pes etme yine ovulasyon ile takip et olacak Allahin izniyle :)Eksinlardan skldm artik bebek olayindanda skldm galiba.. yani bir iki ay daha olmazsa hevesim gececek gibi
Ayy yarin tekrarlada artisina bakalim kuzum etiket yap benideDedigimmm anda bugün çift çizgi gördüm
Tekrarlicam canim etiketlerim muhakkakAyy yarin tekrarlada artisina bakalim kuzum etiket yap benide
Hatta buda benim ki dikkatli bakinca gorunuyo ama bence kendi cizgisiSlm kızlar bata bir gün var 26günde bir oluyorum genelde bugün 25.gün döngüde dayanamadım yaptım bigKİT diye bir test sizce burası silikmi Yoksa testin kendisinde mi bu silik gibi olan yer yorum yaparsanız sevinirim merak ediyorum
Eki Görüntüle 3077486
canım yuvarlak içindeki tam olarak neresi?Slm kızlar bata bir gün var 26günde bir oluyorum genelde bugün 25.gün döngüde dayanamadım yaptım bigKİT diye bir test sizce burası silikmi Yoksa testin kendisinde mi bu silik gibi olan yer yorum yaparsanız sevinirim merak ediyorum
Eki Görüntüle 3077486
Test yaparmisinselam aramıza hoşgeldin ☺ belirtilerimiz aynı olunca yazmak istedim. benim her adet zamanımdan 1 hafta öncesi aşırı yorgunluk ve göğüslerimde şişme olurdu. duştu su bile geldiğinde acırdı o derece. ama bu ay hiç bir şey olmadı. sadece akıntım çoktu ve bat gunum dün idi bugun hala yok test için bekliyorum çıkmaz diye korku var içimde negatif görmek istemiyorum açıkçası26 gunde bir kesin olurdum hatta erken olurdum bu ay tık yok test yapsam çıkar mı hafta sonuna kadar beklesem mi bilemiyorum
Normal kuzum benimde ole cıkmıstı 5 altı oldugu için negatif sayılıyor direk
bu akşam iş çıkışı alıcam bakalım yarın sabahta olmazsam yaparım bir testTest yaparmisinmerak ettim
Allah'ımbu akşam iş çıkışı alıcam bakalım yarın sabahta olmazsam yaparım bir test
Ayy olmasın enfeksiyon çok kötü yaBenim yok hep aynı canim enfeksiyonm falan yoksa hic yukselmez
Bizi burda meraktan çatlatcan dimi yanibu akşam iş çıkışı alıcam bakalım yarın sabahta olmazsam yaparım bir test
Allah'ıminat etmee
Ben akşamdan yaptım çıkıyor çıkıyorkorkuyorum yaaaa sabah ilk idrarla daha iyi diyorlar ondan bekliyim diye düşündüm
Hem pozitif se hemen al doktordan randevu yu ben yarın gidiyorum gerçekler orda belli olucakkorkuyorum yaaaa sabah ilk idrarla daha iyi diyorlar ondan bekliyim diye düşündüm
tamam çıkışta iki tane alıyorum o zaman hahaha ıkna oldum çok heyecanlıyımHem pozitif se hemen al doktordan randevu yu ben yarın gidiyorum gerçekler orda belli olucak