- 1 Nisan 2022
- 12.560
- 15.419
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #3.181
Anladım..sen neden böyle oldu ki??senin kullandığın ilaçları bende kullandımKuzum normal dökülme değil benim sacımı daha iki ay önce kestirdim benimki kökten kopup dökülüyor ucunda beyaz minik var saçın kök yani
Bizde öyleyiz 53 plaka görünce eşim hep korna çalarahah benim de çok hoşuma gidiyor. Arabamızın plakası 53 bizim bi yere park edince yanına 53 plaka felan park ediyor trafikte korna çalıyorlar acayip hoşuma gidiyor
Ben gecen gun degisik bi marka test yaptim heal point diye resmen pozitif gosterdi silik pozitifHoşbulduk canım. Belirtin var mı senin ne durumdasın?
Bende onu diyecektim senin minnoşa kuma geliyor kardeş kardeşin kumasıUmut her zaman var bende bu lafa inanmazdım hiç. Sabah öylesine yapayım dedim umudum sıfır bi baktım ikinci çizgi bana göz kırpıyorbuda son hali arkadaki de benim minnoş
Bata kac gun kalmisti kuzuYarin yada bi kaç gün sonra kan vercem o stresleri yasayamam tekrardan.
O kadar çok istiyorkiBende onu diyecektim senin minnoşa kuma geliyor kardeş kardeşin kuması
Aslında benim adetim düzensiz gecen ay duphaston kullandım bu ayda kullanacaktım kullanmadım. 20-21 Mayıs yumurtlama 22 Mayıs çatlama. Yumurtlamaya göre bugün yarın adet günümBata kac gun kalmisti kuzu
Kac yasindaydi bizimkilerin arasinda 3 bucuk yas varO kadar çok istiyorkiinşallah sonradan kararı değişmez ahhshs
böyle kasık batması olmadı. Bi başlıyor bi bitiyor. Heh bitti diyorum soldan sağa başlıyor kasık batmam. Geçti bitti diyorum iki üç saat sonra yine başlıyor. Hayret bir şey vallahi yıldım.Canım belki de 22 mayıstan sonra çatlama oldu. Mesela 3 gün sonra çatlama olsa bugün 9. Gün falan oluyor. Ümitlendirmek istemem ama imkansız da değil adet olmazsan 2-3 gün içinde tekrar test yap bence.
Agustosta 5 yaşını bitirecek :))Kac yasindaydi bizimkilerin arasinda 3 bucuk yas vargibiler ama 3. Yü ikiside cok istiyor
İstanbuldayım kuzum.. Bi umut olsun yeter onun peşinden gidicez...Hangi şehirdesin canım ? Doktor önerisi alabilirim tanıdığım varsa. Ya da gören biri yazabilir. Belki yardımcı olmuş oluruz dolaylı olarak.
Bat'a günümüz var daha dur bakalım belli olmaz.Ben gecen gun degisik bi marka test yaptim heal point diye resmen pozitif gosterdi silik pozitifAma dün ve bugun baska testlerle tekrarladim sonuc negatif..olsaydi cikardi zaten benim bu ay 2 gun boyunca goguslerimde asiri agri vardi hafif kasık agrim var bide bu ay hsg cektirdim doktor hamile kalman cok yuksek dedi ama sanirim yok bisey olsaydi cikardi çünkü. Kendimide hamile gibi hissetmiyorum
Baksana kuzu 2,30 cikmis deger demekki ondan yalanci pozitif gosterdi testBat'a günümüz var daha dur bakalım belli olmaz.HSG çektirince evet yüksek oluyor içerisi temizlendiği için ama bir sonraki ay da devam eder HSG etkisi bence. Bende hiç belirti yok. Göğüslerimi mıncıklayıp duruyorum tık yok, sadece biraz şiş. Umudu kaybetmeyelim günümüz daha var. İnşallah görmeyiz kırmızıları
< Bu işaret küçüktür demek yani 2.30'dan küçük değer bende de geçen sene böyle olmuştu bi arkadaş demiştiKizlar hcg degerim 2,30 mu cikmis doktor negatif demisti zaten ama bunun bu sekilde cikmasi normalmi
Yani benim değerim 2.30 degil dimi bende o sekilde okudum değer 2,30 diye benim cikan sonucum sandim kız anlamadm bisey< Bu işaret küçüktür demek yani 2.30'dan küçük değer bende de geçen sene böyle olmuştu bi arkadaş demişti
Gördüm şimdi. Çok enteresan. 2.30 garip bi değer. Bi ilaç vs kullanıyor musun? Bence bekleyelim belki yükselir. 0.100 çıkmamışBaksana kuzu 2,30 cikmis deger demekki ondan yalanci pozitif gosterdi test
< Bu işaret küçüktür demek yani 2.30'dan küçük değer bende de geçen sene böyle olmuştu bi arkadaş demişti
Ama bak deger yazan kisimlar kuzu benim cikan degerlerim 2,30 buyuktur 00 dan diyor orda referans araligindan büyük diyor yani< Bu işaret küçüktür demek yani 2.30'dan küçük değer bende de geçen sene böyle olmuştu bi arkadaş demişti