- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Predictor early biraz tuzlu ama yanılma payı yokKızlar en erken ortaya çıkaran gebelik testi hangisi sizce ??
ben erken gebelik testine karşıyım hep yanlış pozitif gördüğüm için yıprandım doktorum da dedi onlar çok hassas olduğu için yanılma payı yüksekmiş. Tabi beni bulur sizin için geçerli değildirKızlar en erken ortaya çıkaran gebelik testi hangisi sizce ??
Kaç günde bir regl oluyorsunkoyulaşıyolarr benim de öyle bugün yaptığım daha koyuydu
canım ben Laboquick kullanıyorum da ilk defa. Sen bunu kullanmış mıydınİnnovita canım
valla gebelik düşünmeden önce 30 günde bir olurken gebelik düşüncesi yüzünden bir senedir 35 36 değişiyor gecikmeli sürekliKaç günde bir regl oluyorsun
Yok o markayı hiç kullanmadım canımcanım ben Laboquick kullanıyorum da ilk defa. Sen bunu kullanmış mıydın
Evet bu doğru ya ne zaman gebelik düşünülse hemen döngüler değişiyorvalla gebelik düşünmeden önce 30 günde bir olurken gebelik düşüncesi yüzünden bir senedir 35 36 değişiyor gecikmeli sürekli
o yüzden her ay hamileyim zannediyorum testleri 40 günü görmedden yapmıyorum aslaEvet bu doğru ya ne zaman gebelik düşünülse hemen döngüler değişiyor
7 8 günüm var acaba çıkar miPredictor early biraz tuzlu ama yanılma payı yok
Daha cok var ama merak ediyorum yaben erken gebelik testine karşıyım hep yanlış pozitif gördüğüm için yıprandım doktorum da dedi onlar çok hassas olduğu için yanılma payı yüksekmiş. Tabi beni bulur sizin için geçerli değildir
Yumurtladıgın günü biliyor musun? Biliyosan 12. Günde doğru sonuç veriyor7 8 günüm var acaba çıkar mi
Yumurtlamadan sonra 14.gün yapabilirsin testo yüzden her ay hamileyim zannediyorum testleri 40 günü görmedden yapmıyorum asla
Biliyorum canim 6. Günüm dahaYumurtladıgın günü biliyor musun? Biliyosan 12. Günde doğru sonuç veriyor
Oo daha var canım bi 6 gün sonra yaparsınBiliyorum canim 6. Günüm daha
Sabretmek cok zor yaOo daha var canım bi 6 gün sonra yaparsın
Ben hiçbir şey yapmadım daha ikinci ayimizdayiz 29 Mart'ta biraktim doğum kontrol hapini bıraktım. İlk ay günaşırı denedik. Ama açıkçası bir gün ilişkiye girip bir gün durmak gerçekten ikimizin için de uygun olmadı sperm kalitesi açısından da özellikle. Ve o ay yumurtlamama denk gelmedi sanırım zaten hapı bıraktığım ilk aydı 15 gün sonra regl oldum. Normalden 15 gün erken oldum. Sonraki ay da saldım dedim olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok hiç kontrol de etmedim.. yine 9 gün erken oldum. Şimdi ovulasyon testi aldım bakacağım yumurtlamam ne durumda diye. Hsg falan da cektirmedim. Ama pazartesi regl bitiminde kadın doğum doktoruna görüneceğim bakalım belki o da isterGecen aya göre daha iyiyim hatta hsg falan cektirmeden bu ayda normal sekildemi denesem diye düşünüyorum sperm testi falan vermeden subatin 20 sinde igne vurdurmadim mart nisan mayis yani haziranda gebe kalma sansim daha yuksek gecen aylara göre
Benimde aklim karisik gerckten biraz zamana ihtiyacim var sanirim hsg falan cektirmek istemiyorumBen hiçbir şey yapmadım daha ikinci ayimizdayiz 29 Mart'ta biraktim doğum kontrol hapini bıraktım. İlk ay günaşırı denedik. Ama açıkçası bir gün ilişkiye girip bir gün durmak gerçekten ikimizin için de uygun olmadı sperm kalitesi açısından da özellikle. Ve o ay yumurtlamama denk gelmedi sanırım zaten hapı bıraktığım ilk aydı 15 gün sonra regl oldum. Normalden 15 gün erken oldum. Sonraki ay da saldım dedim olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok hiç kontrol de etmedim.. yine 9 gün erken oldum. Şimdi ovulasyon testi aldım bakacağım yumurtlamam ne durumda diye. Hsg falan da cektirmedim. Ama pazartesi regl bitiminde kadın doğum doktoruna görüneceğim bakalım belki o da ister
Ya sen bi git burdan ya seni istemiyoruz gebesin senBen geldiiiimmmnn kesinlikle hamile değilim canım onu söyleyeyimyarın öbür gün adet olurum sen beni ekle listeye tarihi sonra güncelleriz