- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
İlaçların etkisiyle olabilir mi canimBen de doğum kontrol hapini bıraktıktan sonra normal iki regl geçirdim ( ama 15 gün arayla iki kez oldum) ama bir sonraki yani şu anki reglim aşırı sancılı ve çok kanamam olacak şekilde geçti acaba bu konuda bilgisi olan var mı ?
Asko günaydın hormon ilaçları bel agrısı saçma sapan duygusallık yaptı ama kilo vs yapmadı aynı kilodayımİcimden hic gelmiyo ama sira aldim zaten basladim bi işe bakalim ne olacak.. bide hormon ilacı falan verirse düzenim kariscak diye korkuyorum S sultansultan90 hormon ilaclari cok etkiledi onu acikcasi bende kullanirsam etkilermi diye düşünüyorum
Gunaydin kuzumAsko günaydın hormon ilaçları bel agrısı saçma sapan duygusallık yaptı ama kilo vs yapmadı aynı kilodayım
Bende ara ara iğneyle korundum bende duzensizlik yapmadi ama adetlerimi aşırı azaltti igne zaten ayni icerikler genel olarak hapla.. ve biraktim aylardir aşırı adet goruyorum duzenimi bozmadi ama agrili asiri adet oluyorum bu normal bisey hormonal ilaclar kullandik çünkü sizinde bikac aya duzene girerBen de doğum kontrol hapini bıraktıktan sonra normal iki regl geçirdim ( ama 15 gün arayla iki kez oldum) ama bir sonraki yani şu anki reglim aşırı sancılı ve çok kanamam olacak şekilde geçti acaba bu konuda bilgisi olan var mı ?
Gecen aya göre bu ay daha az adet gördüm ama gecen ayki gibi adet hic gormemistim yani o nasil sanci o nasil bi kanamaydi anlatamam bide 5 gün erken olmustumBen de doğum kontrol hapini bıraktıktan sonra normal iki regl geçirdim ( ama 15 gün arayla iki kez oldum) ama bir sonraki yani şu anki reglim aşırı sancılı ve çok kanamam olacak şekilde geçti acaba bu konuda bilgisi olan var mı ?
Vallahi gebelik de düşündüğüm için hiç ilaç kullanmadımİlaçların etkisiyle olabilir mi canim
Ya o yüzdendir o zaman bakalım bu ay inşallah düzene girer de hamile kalırımBende ara ara iğneyle korundum bende duzensizlik yapmadi ama adetlerimi aşırı azaltti igne zaten ayni icerikler genel olarak hapla.. ve biraktim aylardir aşırı adet goruyorum duzenimi bozmadi ama agrili asiri adet oluyorum bu normal bisey hormonal ilaclar kullandik çünkü sizinde bikac aya duzene girer
Benim de öyle oldu ya aşırı ağrılı ve aşırı kanamalı geçti. Doğum kontrol hapini bırakanlarda olabiliyormus belki de o yüzdendir inşallah bu ay düzene girerGecen aya göre bu ay daha az adet gördüm ama gecen ayki gibi adet hic gormemistim yani o nasil sanci o nasil bi kanamaydi anlatamam bide 5 gün erken olmustum
Merhaba kızlar,Bismillahirrahmanirrahim
Mayıs'ta elenenleri buraya alalım
Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin.
Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah
Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim
Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi bekliyoruz
�
�
Kullanıcı Adı Beklenmeyen adet tarihi Veee sonuç @mavimtrak5 18.05.2022 Childdevelopment 21.05.2022 @altinkiz2404 21.05.2022 @Mucizemmm16 23.05.2022 @Chheesecake 29.05.2022 @Didemir1 31.05.2022 @iyilikperisi92 01.06.2022 ozguss 01.06.2022 G Gzmyts53 02.06.2022 @Kisgunesim22 02.06.2022 @Bayan Kamez 03.06.2022 @Helenk 03.06.2022 @Sunshine597 03.06.2022 @eternal17 05.06.2022 M Mavimiresl 06.06.2022 leRonthavan . 08.06.2022 Mavilibiri 08.06.2022 @Niqu 09.06.2022 S sultansultan90 09.06.2022 @ZorluBekleyis 10.06.2022 @Safransari 10.06.2022 @Brave55 16.06.2022 @Nare196 18.06.2022 @Maviportikal 20.06.2022
Beni de ekler misiniz yaniMerhaba kızlar,
Benim son adet 4 mayıs beklenen adet 1 haziran, 1.5 yıldır deniyoruz.
İnşallah hepimiz hamile oluruz Allahın izniyle
Gecen aya göre daha iyiyim hatta hsg falan cektirmeden bu ayda normal sekildemi denesem diye düşünüyorum sperm testi falan vermeden subatin 20 sinde igne vurdurmadim mart nisan mayis yani haziranda gebe kalma sansim daha yuksek gecen aylara göreBenim de öyle oldu ya aşırı ağrılı ve aşırı kanamalı geçti. Doğum kontrol hapini bırakanlarda olabiliyormus belki de o yüzdendir inşallah bu ay düzene girer
Bu testlerin markası ne canım
İnnovita canımBu testlerin markası ne canım
Hmm duymamıştım daha önce. Bu ay ovulasyonsuz ilerleyeyim dedim olmazsa diğer ay bu markayı denerim bir de.İnnovita canım
Ben 3 marka denedim. En memnun kaldığım diyebilirim çok hassas gerçekten tavsiye ederim canımHmm duymamıştım daha önce. Bu ay ovulasyonsuz ilerleyeyim dedim olmazsa diğer ay bu markayı denerim bir de.
koyulaşıyolarr benim de öyle bugün yaptığım daha koyuydu