-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.381
Rica ederim ne demek❤❤
Bak buda benim kaçık tam bir deli
Ama bunlar nasıl güzel yaa maşallah bende bu kadar büyüdüğünü görürüm inşallahAiiiiy güzelliğe bak benim de oğluşum var aşk oğlum
Ayy bende de geçen hafta özellikle miğde yanmam vardı. Gastritim var diye ciddiye almadım ama aslında uzun zamandır rahatsızda olmuyordum bebişten dolayı olsa keşkeBenim ilk belirti mide yanmasıydi
Bizimki de terörist kollarım façalıAyy suratını yediğim❤❤ çok tatlılar ya tamda baş belaları bizimki hiç sevdirmiyo kendini gıcık mıdır nedir ben köle o kral takılıyoz bakalım
Evet yani enteresan Rabbimin mucizesi işte ol derse her türlü oluyo önünde hiç bişey durmuyo elhamdülillah ❤❤ Bizede nasip olsun inşallah kuzum Rabbim ol desin ve olsun bebişlerimiz ayy çok aminİşte doktor bide doktor var bide kaşıklardan yapiyon en önemli yer
Bende duydum okudum burda da yaş gelmiş 33 e anlamıyorum o testleri kafa basmadı yaşlandım benBir senedir iki günde bir deniyoruz bizde bu ay dört kere falan oldu çok şükür şu ovülasyon testiyle tanıştım
Bakalım bugün benimde adet olmazsam yarın gidip test yapicam ama çok fazla gerginim eşim tamam oldu dio beni umutlandiriyo daha çok sinirimi bozuyo gırtlaklixam resmen adamiEvet yani enteresan Rabbimin mucizesi işte ol derse her türlü oluyo önünde hiç bişey durmuyo elhamdülillah ❤❤ Bizede nasip olsun inşallah kuzum Rabbim ol desin ve olsun bebişlerimiz ayy çok amin❤❤
Aynen aynen psikopat walla cırmıkları hep kollarımda duruyo bide saplıyo onları içeri kadar daha dün akşam dövüştükBizimki de terörist kollarım façalı
Sakin ol kuzum adam lazım etme eyleme daha sonra yaparsın gırtlaklamayı doğururkeneBakalım bugün benimde adet olmazsam yarın gidip test yapicam ama çok fazla gerginim eşim tamam oldu dio beni umutlandiriyo daha çok sinirimi bozuyo gırtlaklixam resmen adami
Bunlar en hafif olanlarıBizimki de terörist kollarım façalı
Evet cnm bugün.. artık WC den cikmam geldimi geliyor mu dieSakin ol kuzum adam lazım etme eyleme daha sonra yaparsın gırtlaklamayı doğururkeneinşallah vardır bebişin kuzum bat bugün mü
Gelmez inşallahEvet cnm bugün.. artık WC den cikmam geldimi geliyor mu die
Şu anki korkum kasik ağrım var ins stres ten dir ins bebe dirGelmez inşallah❤ bende öyleydim olmadan önce resmen tuvalette yatcaktım biraz daha olmasaydım
İnsss olmazsınnnnnnnnsat 6 mayıs 26 günde bir oluyorum düzenli gidiyor. 1 yada 2 sinde olmam lazım normalde bakalım.
İnşallah kuzum ben kızımda hamileyken bildiğin adet sancısı çekmiştim kasık ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı kendimi sıkıyorum da ondan gelmiyo sanmıştım sürekli kendime sıkma kendini olcan işte diyodum ama hiç aklıma da gelmemişti hamile olduğum çok istiyodum ilk iki ay hep test yaptım o ay unutmuştumŞu anki korkum kasik ağrım var ins stres ten dir ins bebe dir
bende adet olacak gibi hissediyorum kısmet bakalım yarın göreceğiz gelecek mi gelmeyecek mi.Şu anki korkum kasik ağrım var ins stres ten dir ins bebe dir
inşallah canım beklenmeyen adet günüİnsss olmazsınnnnnnnn
Ne güzel biliyorsun ilkini .. ya ben ilk hamileliğimin hatırlamıyorum olucam kafasindaydim çünkü hiç o belirtilere bakmamistim bile sadece günü geçti test yaptım okadarİnşallah kuzum ben kızımda hamileyken bildiğin adet sancısı çekmiştim kasık ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı kendimi sıkıyorum da ondan gelmiyo sanmıştım sürekli kendime sıkma kendini olcan işte diyodum ama hiç aklıma da gelmemişti hamile olduğum çok istiyodum ilk iki ay hep test yaptım o ay unutmuştum
İns belirtidir dediğim gibi herkesin her durumu farklı geçen ay tek gram belirti yoktu adet oldum busefer belirtinin alasını yaşadımbende adet olacak gibi hissediyorum kısmet bakalım yarın göreceğiz gelecek mi gelmeyecek mi.her adet zamanı bır hafta once gögüslerim aşırı şişer ve hassaslaşırdı bu ay hiç bişi olmadı belirti olabilir mi
Hiç öyle ağrı çekip olmadığım olmamıştı kuzum bide çok acıkıyodum iki lokma yiyodum canım istemiyodu mutfaga bırakıyodum yemeği sonra bi daha acıkıp yine yiyodum böyle daha 4-5 kez mutfağa gidip geldimNe güzel biliyorsun ilkini .. ya ben ilk hamileliğimin hatırlamıyorum olucam kafasindaydim çünkü hiç o belirtilere bakmamistim bile sadece günü geçti test yaptım okadar